HeyBritney    Are you ready? The legendary Britney Spears in Finnish
Tervetuloa
Tervetuloa HeyBritney.NET-sivustolle, joka on Suomen laajin ja monipuolisin Britney Spears -fanisivu. Täältä löydät aina uusimmat uutiset, kuvat ja videot popin prinsessasta. Uutisten lisäksi tarjoamme kattavan tietopaketin Britneystä ja hänen urastaan sekä lukuisia lisäosia, kuten kuvagallerian, keskustelufoorumin ja lyriikkaosion. Meidät löytää myös sosiaalisesta mediasta: olemme sekä Facebookissa että Tumblrissa. Kiitos käynnistä ja tervetuloa uudelleen! -Saara
Britney Spears
Britney Spears on viihtynyt yli 15 vuotta musiikkimaailman huipulla. Hänellä on listaykkösiä kolmella vuosikymmenellä, ja hän on 2000-luvun parhaiten myynyt naisartisti. Lisäksi Britneyn hajuvesiä on ostettu yli miljardi pulloa, ja hän on koko internetin historian etsityin julkkis.
Uusimmat uutiset
 #137 POM-konsertti: POM 2.0: Oh my Godney! Olemme virallisesti matkustaneet ajassa taaksepäin maailmaan, joka on sekoitus DWAD- .....
 Päivän huhumylly: Muotijuttu ja POM-settilista: Marie Claire -lehden toimittaja ja Nasty Gal -muotiliikkeen perustaja Sophia Amoruso instagrammasi k.....
Recent Images

Oh my Godney! Olemme virallisesti matkustaneet ajassa taaksepäin maailmaan, joka on sekoitus DWAD- ja Onyx-kiertueita! Eilen alkoi siis uusi ja uljas POM, ja kyllä sitä kannatti odottaa. Mukana on neljä uutta biisiä ja Missy Elliot -tanssiosio. Pari kappaletta, kuten 3 ja Perfume, on jätetty pois. Uusia asuja on vaikka muille jakaa! Silläkin riskillä että kuulostan idiootilta, on pakko paljastaa että videoita katsella aloin melkein itkeä, koska Britney nauttii taas niin selvästi esiintymisestä. Videolinkkejä on vain kaksi, mutta niiden takaa löytyy hurjasti materiaalia. Listasin suurimpia muutoksia alle, mutta kaikkea en minäkään vielä ole ehtinyt huomata.


Britney: Piece of Me – February 13 – Show

VIDEOITA: pombritneyperformances, ifuseeklouie

Work Bitch: uusi asu ja uusi aloitustapa
Womanizer: uusi asu
Break The Ice: uusi asu
Piece Of Me: uusi asu
Me Against The Music: uusi asu
I Love Rock N Roll: Femme Fatale -kiertueelta tuttu kitara!
Gimme More: uusi asu
Everytime
…Baby One More Time: uusi asu
Oops…! I Did It Again: uusi asu
Boys
Missy Elliott Mix
Pretty Girls
I’m A Slave 4 U: uusi asu
Freakshow: uusi asu
Do Somethin’: uusi asu
Circus: uusi asu
If U Seek Amy
Breathe On Me
Touch Of My Hand: Britney tekee voltin!
Toxic: uusi asu
Stronger: uusi asu
(You Drive Me) Crazy: uusi asu
Till The World Ends: uusi asu


Marie Claire -lehden toimittaja ja Nasty Gal -muotiliikkeen perustaja Sophia Amoruso instagrammasi kuvan ohjaajan tuolista, jossa lukee Britneyn nimi. Kuvatekstiksi valikoitui “The bitch is back”. Mistä on kyse? Videon kuvauksista? Uudesta photoshootista? Jostain Intimate-mallistoon liittyvästä?

Päivän toinen huhu koskee POM-show’n settilistaa, jonka BreatheHeavy on kuulemma saanut käsiinsä. Voitte halutessanne lukea sen täältä. Uudistunut konsertti nähdään tänä iltana, jolloin saamme varmasti virallisen vahvistuksen.

Sia on tällä hetkellä supersuosittu soolourallaan, mutta hän on myös kynäillyt hurjasti kappaleita muille artisteille. TIME on laittanut ne järjestykseen, ja Britneyn tuotanto pääsi kahdenkymmenen parhaan joukkoon. Lue koko lista ja perustelut täältä. Alla vielä Perfume-audio, jossa Britneyn ja Sian äänet kuullaan samalla kappaleella.

1. Pretty Hurts – Beyoncé
2. Perfume – Britney Spears
3. Boy Problems – Carly Rae Jepsen
4. Battlefield – Lea Michele
5. Kiss Me Once – Kylie Minogue
6. Double Rainbow – Katy Perry
7. My Heart Is Open – Maroon 5 featuring Gwen Stefani
8. Brightest Morning Star – Britney Spears

19. Passenger – Britney Spears

  Music

Britney antoi todella mielenkiintoisen minihaastattelun, jossa hän kertoi lisää huomenna nähtävistä POM-show’n muutoksista. Luvassa on pari uutta kappaletta, uutta koreografiaa, uusia asuja ja lasereita. Hän on eniten innoissaan Breathe On Me -biisin lisäyksestä. Uutta musiikkia saamme kuulla “todella pian”, eikä hän täysin tyrmää kiertuettakaan.

Are you excited for the new look to “Piece of Me”? Tell me what we should expect.

Definitely excited! I’ve added a few fan-favorite songs into the show, changed up the intro and had fabulous new costumes designed for each act. I also put together an amazing dance break to three of my favorite Missy Elliot songs. And we have lasers now. I love the look of the lasers.

Why did you want to change it up, and what’s it like working with Baz Halpin?

I’m constantly getting hit up by fans asking me to add this song or that song, and I thought it would be a great idea after two years to give everyone a little something different. I love working with Baz Halpin — he really listens to me and understands how to make my vision come to life.

How long did it take to give it the new look from thoughts on paper to working out the routines and onto rehearsals?

The intention wasn’t to completely revamp the show — there are so many parts of the original show that I love and didn’t want to change — but it’s still a long process, maybe three months or so.

Starting with concepts and ideas to creative meetings about the setlist and new visuals, getting new mixes of music, creating choreography, then going into weeks of dance rehearsals and finally putting all of the production together. It’s a lot of moving parts. It makes me tired just thinking about it all! LOL.

What music are you happy with that’s now in the new-look show?

I’ve always loved my song “Breathe on Me,” so I’m excited that I get to perform it in the show now. It has a very sexy vibe.

What should fans look for specifically?

We have some fun new choreography that I think fans are going to enjoy dancing along to in the show.

It’s Valentine’s Day this launch weekend. What are you doing specially in the show for Valentine’s Day lovers?

Just giving them all a “Piece of Me.” :)

Will you celebrate Valentine’s Day in any special way?

My boys will be with me in Las Vegas on Valentine’s Day, and they’re the loves of my life!

What have you enjoyed with the Las Vegas run so far, and what are you looking forward to now with the changes?

I really love Las Vegas. It’s like a second home to me. I’m looking forward to spending two more years here.

Are you happy with the decision to cut back a little on touring and stay in a resident Las Vegas show?

Definitely! I love doing my show in one place, plus it’s been great because I can have my boys out with me a lot of the time. But, sometimes I do get that itch to travel and tour again. It’s in my blood.

Fans tell me they are going crazy wanting a new record. What’s the status?

You’ll be hearing something new from me soon … very soon.

During upcoming breaks from the Las Vegas show, will you be able to plug in any overseas tour dates? If not, will you be able to tour again after this new two-year Las Vegas deal ends, or do you want to stay on in Las Vegas because you’re loving it here?

I hope we can do some touring! It’ll be fun to see my fans from overseas who haven’t been able to make it out to Las Vegas.

Lähde: Las Vegas Sun

Planet Hollywoodin Britney-oheistuotteisiin keskittynyt kauppa laajentaa valikoimaansa ja vaihtaa nimeään. Uusi All Axis Merchandise myy nyt Britneyn tuotteiden lisäksi Jennifer Lopezin, Pitbullin ja Lionel Richien fanitavaraa. Fiilistele vanhan kaupan tunnelmaa alla:

Tuottaja Max Martin saa pian Polar Music Prize -palkinnon, jonka pohjustukseksi laulajat kertovat muistojaan hänestä. Mukana on tietenkin myös Britney, joka kutsuu Martinia perfektioniksi. …Baby One More Timen lisäksi mies on muun muassa seuraavien biisien takana: (You Drive Me) Crazy, Oops!… I Did It Again, Lucky, Stronger, Overprotected, I’m Not a Girl, Not Yet a Woman, If U Seek Amy, 3, Hold It Against Me, Till The World Ends, Criminal, I Wanna Go, Seal It With A Kiss ja Up n’ Down. Jos haluat, kelaa kohtaan 1:18.

  Music

Britney oli eilen katsomassa Prestonin ja Jaydenin jalkapallopeliä. Seurana olivat Bryan-veli ja hänen tyttärensä Lexie.


February 6 – Britney watching her boys’ football game

Äskeisen Britneyn some-päivityksen ansiosta huomasin, että meidänkin somekanavilla menee ihan hyvin. Tumblrissa 300 seuraajan raja on juuri ylittynyt, ja Facebookissa tykkäyksiä on hieman enemmän. FB:ssä aloitin tänään postata faktoja Britneystä, ja ensimmäinen liittyy erääseen ravintolakokeiluun. Tiedättekö jo, mistä on kyse? Käykää siis tsekkaamassa!

FACEBOOKTUMBLR

  Site

E!Onlinen mielestä vuoden 2001 SuperBowl-puoliaika oli kiistatta paras. Silloinhan lavalla nähtiin ‘N Sync, Aerosmith, Nelly, Mary J. Blige ja tietysti Britney. Britneyn “käsisukka” saa myös ylistystä. Lue juttu täältä.

Kuten olette varmasti huomanneet, Britneyn Instagram on täynnä toinen toistaan mielenkiintoisempia kuvia. Hän ei postaa filtteröityjä selfieitä vaan kuvia mustelmistaan ja maissista. Buzzfeed on kirjoittanut aiheesta artikkelin.

Twitterin puolella Britney on ylittänyt 44 miljoonan seuraajan rajapyykin. Hän on nyt Twitterin yhdeksänneksi seuratuin henkilö ja viidenneksi seuratuin naisartisti.

People’s Choicen parhaan somejulkkiksen pysti meni oikeaan osoitteeseen.

Galleriassa on uusi upea ulkoasu! Edellinen valmistui juuri niihin aikoihin, kun Piece of Me -konsertit alun perin alkoivat ja kuvinakin oli käytetty niitä promokuvia. Tuntui siis sopivalta hyödyntää uudistuneen POM:n kuvia ja ajankohtakin on sopiva. Toivottavasti tykkäätte:

SEEKINGBRITNEY.COM

  Site

Planet Hollywood on vaihtanut hissien oviin uuteen POM-teemaan sopivat ovet. Vasemmanpuoleista kuvaa emme olekaan vielä nähneet. Mihin hissiin menisitte mieluiten?

Britney on päivittänyt some-kanaviaan uusilla upeilla profiili- ja kansikuvilla. Voi apua, nämä kuvat ovat ehkä kauneimmat ikinä. Uutta kuvaa on käytetty myös uusien konserttipäivien taustalla. Enää kymmenen päivää, ja näemme uudistuneen POM-show’n! Kuka muu on rakastunut kuviin?

Photoshoots – Britney: Piece of Me

A lot's changed since we last saw each other, Vegas 󾍇 #PieceOfMe is back in 10 days! britney.lk/pomtickets

Posted by Britney Spears on Wednesday, 3 February 2016


Page 1 of 11512345678910..