HeyBritney.Net your best fan resource online 24/7 with daily news about the princess Britney Spears
Tervetuloa HeyBritney.NET-sivustolle, joka on Suomen laajin ja monipuolisin Britney Spears -fanisivu. Täältä löydät aina uusimmat uutiset, kuvat ja videot popin prinsessasta. Uutisten lisäksi tarjoamme kattavan tietopaketin Britneystä ja hänen urastaan sekä lukuisia lisäosia, kuten kuvagallerian, keskustelufoorumin ja lyriikkaosion. Meidät löytää myös sosiaalisesta mediasta: olemme sekä Facebookissa että Tumblrissa. Kiitos käynnistä ja tervetuloa uudelleen!
Fantasy Intimate Edition kauppoihin kesäkuussa *e ... Äänestä Pretty Girlsiä Suomessa Pretty Girls katsottu yli 30 miljoonaa kertaa The Project -haastattelu Intimate-tuoksu on uudenlainen #94 POM-konsertti


     
Site Features
 

 

Elite Affiliates
Apply? • +100 visits • Full list     
Official Links
        
Our Facebook
 

      
Chat Board
 

Affiliate requirements:
● +100 daily visits
● +10 000 hits

      
Site Information
 

Ylläpito: Saara & Sienna
Galleria-apulainen: Diana
Nimi: HeyBritney.Net
Hosti: Flaunt.Nu
Avattu: 5.4.2006
Ulkoasu: MarozCreative.Com
Paras näkyvyys: Google Chrome
Kävijälaskuri: | paikalla

 

Posted by: Saara
On May 27th, 2015
Category: Uncategorized
With Comments Off on Fantasy Intimate Edition kauppoihin kesäkuussa *edit*

Britneyn uutuustuoksu Fantasy Intimate Edition ilmestyy kauppoihin jo kesäkuussa. Minulla oli epäselvyyttä genet-ainesosan kanssa. Olimme jo päätyneet tag boardissa Spartium junceum -kukkaan (englanniksi genet absolute/Spanish broom), mutta ainakin Fragrantican mukaan kyseessä on eläinperäinen ainesosa eli sivettikissoista erittyvä sivetti.

Pakkauksesta on myös saatu uusi kuva, jossa on käytetty Intimate-photoshootin hieman erilaista kuvaa.

Britney Spears’s fans are eagerly expecting her new fragrance which arrives on the market in June 2015. That is a new edition in a white flacon embellished with pink crystals, successor of the famous Fantasy edition. Fragrance BRITNEY SPEARS FANTASY INTIMATE EDITION was announced as very intriguing, sensual and romantic, aimed at girls and women who celebrate their beauty and cherish their fantasies. Sweet fruity and irresistible floral notes of the new edition cuddle the skin and make fantasies come to life.

The composition of BRITNEY SPEARS FANTASY INTIMATE EDITION opens with fruity zest of litchi combined with the elegant scent of violet leaf and sunny lemon. Airiness originates from ozone notes which cool down and refresh the floral heart encompassing lily of the valley and elegant jasmine, with a hint of gourmand chords of brown sugar and animal chords of genet. The base is warm, comfortable and creamy, decorated with a blend of vanilla, heliotrope, Laos benzoin and sensual white musk.

The new edition arrives as 50 ml Eau de Parfum priced at 26 eur. Fantasy Intimate takes the same bottle form as previous Fantasy editions and is packed in a pink-white outer carton with lace illustration. This edition follows after the eponymous lingerie collection launched by Britney Spears last autumn in collaboration with Danish company Change Lingerie.

Lähde: Fragrantica
Posted by: Saara
On May 26th, 2015
Category: Uncategorized
With Comments Off on Äänestä Pretty Girlsiä Suomessa

Muistetaan tukea Pretty Girls -biisiä myös Suomessa! Alla linkkejä, joilla pääsee kätevästi alkuun ostamalla, äänestämällä, katsomalla ja kuuntelemalla.

NRJ:n listalla voi toivoa niin usein kuin haluaa, ja PG ei tällä hetkellä ole top kympissä. Voicella yhdellä henkilöllä (tai siis selaimella, vink vink) on 30 ääntä käytettävissä, ja kappale on nyt sijalla 36. Ylex:n listalla äänestääkseen pitää kirjautua käyttäjäksi, enkä kyllä löytänyt biisiä koko listalta, mutta ehkä joku teistä on fiksumpi.

OSTA

iTunes
Musa24
NRJ Kauppa

ÄÄNESTÄ

NRJ Top10
Voice Top30
YleX soittolista

KATSO
YouTube

KUUNTELE
YouTube
SpotifyPosted by: Saara
On May 26th, 2015
Category: Uncategorized
With Comments Off on Pretty Girls katsottu yli 30 miljoonaa kertaa

Pretty Girlsin musiikkivideo on katsottu jo yli 30 miljoonaa kertaa. Se on myös HB-kävijöiden suosiossa, sillä 80 prosentin mielestä video on loistava. Muistakaa katsoa videota ahkerasti, jotta se saa VEVO-luokituksen eli rikkoo sadan miljoonan katselukerran rajan.Posted by: Saara
On May 25th, 2015
Category: Uncategorized
With Comments Off on The Project -haastattelu

Britney antoi haastattelun australialaiselle The Project -ohjelmalle. Hän kertoo muun muassa hieman Pretty Girls -biisin taustoista ja listaa artisteja, joiden kanssa haluaisi tehdä yhteistyötä (Gwen Stefani, Ludacris, Miley Cyrus, Celine Dion, Mariah Carey). Muistaako Britney SMS (Bangerz) -biisiä? ;) Lisäksi hän sanoo, että Vegas-show’ta uudistetaan luultavasti ensi vuonna.Posted by: Saara
On May 24th, 2015
Category: Uncategorized
With Comments Off on Intimate-tuoksu on uudenlainen

Hyviä uutisia, uusi Fantasy Intimate Edition on oma tuoksunsa, eikä alkuperäinen Fantasy uudessa pakkauksessa. Se kuulostaa erittäin hyvältä:

Ensituoksu: litsi, orvokin lehdet ja italialainen sitruunaöljy
Sydäntuoksu: otsoni, kielo, jasmiini, ja fariinisokeri
Pohjatuoksu: vanilja, heliotrooppi ja valkoinen myskiPosted by: Saara
On May 21st, 2015
Category: Uncategorized
With Comments Off on #94 POM-konsertti

Britney säteili eilisessä POM-konsertissa, joka siis oli viimeinen ennen kesätaukoa. Piiskattavasti Freakshow’ssa pääsi tällä kertaa näyttelijä-malli Tyson Beckford, joka muistetaan myös Toxic-videosta. Edellisessä konsertissa muuten meet&greetissä kävivät Calvin Harris, Jussie Smollett ja David Lee Roth. Lisäsin herrojen kuvat galleriaan.


Britney: Piece of Me – May 20 – Show


Britney: Piece of Me – May 20 – Meet&Greet

O que dizer dessa mulher… Pqp!!!!!!! #britney #pieceofme #love #planethollywoodlv

A video posted by Allan (@alves_lan) onPosted by: Saara
On May 21st, 2015
Category: Uncategorized
With Comments Off on Brasilian erikoistuoksu Fantasy Renner

Etsiessäni lisää infoa Intimate Editionista huomasin, että Brasiliassa on julkaistu limited edition erikoistuoksu, jota sai/saa vain Renner-tavarataloista. Tuoksu on alkuperäinen Fantasy, mutta pullo ja pakkaus on päivitetty Rennerin punaisella värillä. Pakko saada se! Tuoksua saa tilattua myös netistä, mutta veikkaan, että toimitus ei ulotu Suomeen.Posted by: Saara
On May 21st, 2015
Category: Uncategorized
With Comments Off on Uusi Fantasy-tuoksu Intimate Edition

Yllätys! Epävirallisen (?) Instagram-tilin mukaan Britney julkaisee pian jo 13. Fantasy-sarjan tuoksun, joka tällä kertaa tekee kunniaa Intimate-alusvaatteille. Tuoksu kantaa nimeä Fantasy Intimate Edition. Virallista vahvistusta kannattanee vielä odotella, mutta ainahan näistä ovat muut ennen Britneytä kertoneet. Pullo ainakin on nätti, toivottavasti myös tuoksukombo on uusi.Posted by: Saara
On May 21st, 2015
Category: Uncategorized
With Comments Off on Britney Good Morning Britain -ohjelmassa

Britney antoi haastattelun Good Morning Britain -ohjelmalle, mutta pätkä nähdään vasta kesäkuussa. Aiheena oli luultavasti Pretty Girls, joka julkaistaan Briteissä vasta 14. kesäkuuta (älkää kysykö miksi).Posted by: Saara
On May 20th, 2015
Category: Uncategorized
With Comments Off on BBMA:lle korkeimmat katsojaluvut vuosiin

Billboard Music Awards sai korkeimmat katsojaluvut 14 vuoteen. 11,1 miljoonaa ihmistä seurasi gaalaa, ja Britneyn&Iggyn (sekä Nicki Minajin, Tori Kellyn ja Simple Mindsin) osio keräsi eniten katsojia! Vain yksi henkilö esiintyi muuten sekä vuoden 2001 ja 2015 gaalassa, ja arvaatte varmaan, kuka hän on ;) Britneyn vuoden 2001 esityksen voitte halutessanne katsoa täällä.

Lähteet: HeadlinePlanet ja IdolatorPosted by: Saara
On May 20th, 2015
Category: Uncategorized
With Comments Off on Christina esittää Britneytä (taas)

Christina Aguilera pääsi taas esittämään Britneytä The Voicen hauskalla mainosvideolla. Videolla nähdään myös muun muassa Cher, Lady Gaga ja Miley Cyrus.Posted by: Saara
On May 19th, 2015
Category: Uncategorized
With Comments Off on Äänestä Britneytä

Billboard kysyy, mikä oli sunnuntai-illan paras esitys, ja Britneyn ja Iggyn Pretty Girls -debyytti on reilussa johdossa. Käy silti antamassa äänesi:

ÄÄNESTÄ TÄÄLLÄPosted by: Saara
On May 19th, 2015
Category: Uncategorized
With Comments Off on #93 POM-konsertti

Britney esiintyi lauantaina Vegasissa omissa lyhyissä hiuksissaan ja uudessa lyhyessä hameessaan erittäin energisenä. Tsekkaa kuvia illasta alta. Huomenna onkin tämän osion viimeinen konsertti, ja Britney palaa lavoille vasta elokuussa.


Britney: Piece of Me – May 16 – Show


Britney: Piece of Me – May 16 – Meet&GreetPage 1 of 9412345678910..

Pretty Girls -sinkku
Julkaisu: 5. toukokuuta

Tom's Diner -biisi
Julkaisu: 12. kesäkuuta

Britney Spears: Piece Of Me
Julkaisu: Käynnissä

Rocker Femme Fantasy
Julkaisu: Kaupoissa

The Intimate Collection
Julkaisu: SyyskuuHeyBritney.net on suomalainen Britney Spears -fanisivusto, jonka tarkoituksena on tarjota suomalaisille Britney-faneille tietoa ja tuoreimpia uutisia popin prinsessastamme. Sivusto on perustettu vuonna 2006, ja se vietti kahdeksanvuotissynttäreitään huhtikuussa 2014. Emme ole yhteydessä Britneyyn tai hänen työntekijöihinsä. Toimimme fanipohjalta.

Designed By: MarozCreative.ComTop • © HeyBritney.Net 2006-2015