Site Features
GalleriaSeekingBritney
FoorumiKeskustelufoorumi
SongbookLyriikat
FacebookHB-Facebook
TumblrHB-Tumblr
Site Information

Ylläpito: Saara & Sienna
Galleria-apulainen: Diana
Nimi: HeyBritney.Net
Hosti: Flaunt.Nu
Avattu: 5.4.2006
Ulkoasu: Lorna & Saara
Paras näkyvyys: Google Chrome
Kävijälaskuri: | paikalla

Elite affiliates
@BritneySpears


Our Facebook


Chat Box

Affiliate requirements:
• +100 daily visits
• +10 000 hits

Official Links
Latest Projects

PRETTY GIRLS
Kaupoissa
Britneyn ja Iggy Azalean yhteistyökappale, pirtsakka kesäbiisi "Pretty Girls", on nyt kaupoissa. Muista katsoa myös Earth Girls Are Easy -leffaa parodioiva musiikkivideo.

iTunesAmazonVideo
TOM'S DINER
16. kesäkuuta
Britney on mukana italialaislegenda Giorgio Moroderin uudella Déjà Vu -albumilla kappaleella Tom's Diner. Suzanne Vegan 80-luvulla julkaisema kappale on päivitetty 2010-luvulle.

iTunesCDON
BRITNEY: PIECE OF ME
5. elokuuta ➝
Britney esiintyy yksinoikeudella Las Vegasin Planet Hollywood -kasinolla ansaiten huhujen mukaan 475 000 dollaria per show. Kappalelista koostuu vanhoista ja uusista hiteistä.

LiputKuvia
INTIMATE BRITNEY SPEARS
Kaupoissa
Britneyn suunnittelemia alusvaatteita, uima-asuja ja oloasuja myydään CHANGE Lingerie -myymälöissä ympäri Suomea sekä liikkeen nettikaupassa.

NettikauppaKuvia
FANTASY: INTIMATE EDITION
Kesäkuussa
Intimate-kokoelmaa kunnioittava uusin Fantasy-perheen tuoksu julkaistaan kesäkuussa. Hajuvedessä on muun muassa litsiä, jasmiinia ja sivettiä.

InfoFeelUniqueNordicFeel
Google Ad

HEYBritney.NET | Suomen laajin Britney Spears -fanisivusto | The Biggest Finnish Britney Spears Fansite Online

Tervetuloa HeyBritney.NET-sivustolle, joka on Suomen laajin ja monipuolisin Britney Spears -fanisivu. Täältä löydät aina uusimmat uutiset, kuvat ja videot popin prinsessasta. Uutisten lisäksi tarjoamme kattavan tietopaketin Britneystä ja hänen urastaan sekä lukuisia lisäosia, kuten kuvagallerian, keskustelufoorumin ja lyriikkaosion. Meidät löytää myös sosiaalisesta mediasta: olemme sekä Facebookissa että Tumblrissa. Kiitos käynnistä ja tervetuloa uudelleen!
Aug
4th

2015
Saara

Britney nähtiin eilenkin salilla valmistautumassa POM-konsertteihin, jotka jatkuvat huomenna. Britney vähän lupaili Pretty Girlsiä mukaan settilistaan, mutta se nähdään sitten huomenna. Toivottavasti pari uutta asua ainakin mahtuisi mukaan.


August 3 – Britney at the gym

Aug
3rd

2015
Saara

Facebook-sivullamme on yli 260 tykkääjää, joista suurin osa on yllättäen ulkomaalaisia. Suomenkieliset ovat vasta kolmanneksi suurin kieliryhmä espanjaa ja englantia puhuvien jälkeen. Kun perustin Facebook-sivun, kirjoitin tilapäivitykset suomeksi. Sitten kirjoitin sekä suomeksi että englanniksi ja nykyään kieleksi on salakavalasti vaihtunut vain englanti. Olen pohtinut kieliasiaa kauan, joten laitoin pollin pystyyn. Pitäisivätkö päivitykset olla vain suomeksi tai englanniksi vai molemmilla kielillä tietyssä järjestyksessä? Kertokaa mielipiteenne ja katsotaan, mitä mieltä olette. HUOM: Kyseessä on siis vain Facebook, ei varsinainen sivusto, joka tulee edelleenkin olemaan suomenkielinen.


Millä kielellä FB-päivitykset?

 
pollcode.com free polls
Aug
3rd

2015
Saara

13-vuotias Maegan kertoo, kuinka Britneyn musiikki ja erityisesti Toxic-kappale auttoivat häntä toipumaan halvauksesta. Maegan perheineen halusi kiittää Britneytä, ja Britney huomasi viestin.

Thank you for sharing your incredible story, Maegan! I’m so inspired by you and I’m touched my music helped you get through such a difficult time. #JustKeepDancing, sweetie!! You are AMAZING! ❤❤❤

Posted by Britney Spears on Friday, 31 July 2015

Aug
3rd

2015
Saara

Cowboyhattuun pukeutunut Britney vei perjantaina pojat sy√∂m√§√§n Brent’s Deliin, ja samana p√§iv√§n√§ h√§net n√§htiin my√∂s tanssistudiolla, jossa h√§n valmistautuu POM-konsertteja varten. Launtaina Britney k√§vi salitreenin j√§lkeen sushilla Westlake Villagessa ja j√§rkytti lehdist√∂√§ pit√§m√§ll√§ samaa paitaa kahtena p√§iv√§n√§ per√§kk√§in. Voi el√§m√§ tuota uutisointia.


August 1 – Britney having lunch


July 31 – Britney and the boys at Brent’s Deli


July 31 – Britney at the dance studio

Jul
31st

2015
Saara

Britney-Galaxy sai käsiinsä lisää kuvia Britneyn ja poikien perinteiseltä Havaijin reissulta.


July 26 – Britney in Hawaii

Jul
31st

2015
Saara

Britney nähtiin keskiviikkona asioilla Westlake Villagessa yllään tyylikäs ja siisti asukokoisuus, jonka kruunasivat isot korut.


July 29 – Britney out & about in Westlake Village

Jul
30th

2015
Saara

Britney on kotiutunut Havaijilta, ja hänet nähtiin eilen shoppailemassa Beverly Hillissä. Yllä oli rento mutta tyylikäs asukokonaisuus. Ja tätä hetkeä olen odottanut kauan: päällä näyttäisi olevan oman malliston Anemone-rintsikat.


July 29 – Britney shopping in Beverly Hills

Jul
30th

2015
Saara

Britney kuvattiin viime perjantaina tekemässä joogaliikkeitä ja venytyksiä auringonoton lomassa. Hän taipuu spagaattiin hyvin helpon näköisesti.


July 25 – Britney doing yoga in Hawaii

Jul
29th

2015
Saara

Britneyn oma pelikone on nyt saatu Las Vegasiin. Aika huippua, ja hienon näköinenhän se on.


Jul
29th

2015
Saara


Kuva: Change Lingerie

Changella on vähintään 40 prosentin ale koko kevät-kesämallistosta, joten nyt kannattaa tehdä alusvaate- ja uimapukuostoksia. Tarjous on voimassa sekä myymälöissä että verkkokaupassa. Club Change -jäsenet saavat yleensä vielä parempia etuja, joten kannattaa liittyä, sillä se on tietenkin ilmaista.

Jul
26th

2015
Saara

Tuottaja Simon Ellisiä on pyydetty tekemään neljä uutta remiksiä Vegasia varten! Mitkähän kappaleet ovat kyseessä? Veikkauksia?


Jul
26th

2015
Saara

Giorgio Moroder on ennenkin soittanut Tom’s Dinerista vaihtoehtoista versiota, jossa Britneyn √§√§nt√§ ei ole k√§sitelty. H√§n konsertoi eilen Milanossa, ja siell√§ kuultiin taas t√§m√§ upea kappale. Kunpa se julkaistaisiin virallisesti. Onneksi joku nauhoitti siit√§ osan:

[Video poistettu]

Jul
25th

2015
Saara

Britney ja pojat pitivät hauskaa rannalla Havaijin lomallaan. Britney on muuten ihan älyttömän hyvässä tikissä! Vautsi!


July 24 – Britney and the boys in Hawaii

Page 1 of 10012345678910..