EliteAffiliates


+100 visits ● You Wanna?

SiteFeatures
SeekingBritney - Galleria
SongBook - Lyriikat
HeyBritneyNet - Facebook
HeyBritneyNet - Tumblr

@BritneySpears

ChatBox

OfficialLinks

August 21st 2014

Eilisessä POM-konsertin meet&greetissä Britney tapasi “itsensä”, kun eräs fani oli hauskasti pukeutunut …Baby One More Timen koulupukuun saparoineen päivineen. Illasta on toistaiseksi huononlaisesti videoita, joten lisäilen linkkejä myöhemmin.


Britney: Piece of Me: August 20 – Show


Britney: Piece of Me: August 20 – Meet&Greet
August 21st 2014

Intimate Collectionin Facebook-sivusto on lisännyt uuden kuvan mallistostaan. Sen inspiraationa on amaryllis-kukka. Kokoelma on nyt myös Pinterestissä.


The Intimate Collection
August 20th 2014

Mikäli mahdollista, Britney näytti eilisessä POM-konsertissa vielä normaaliakin upeammalta. Alla kuvia show’sta ja fanitapaamisista sekä lyhyt BOMT-pätkä, jossa Britneyn esiintymisen ilon näkee loistavasti. Lisää kuvia ja videoita pian lisää.


Britney: Piece of Me: August 19 – Show


Britney: Piece of Me: August 19 – Meet&Greet
August 19th 2014

Jostain syystä saan aina autossa istuessani paljon polli-ideoita, jotka unohdan heti kun nousen autosta ulos. Nytpä kirjoitin tämän tänään ylös. Eli Britneyn parhaita balladeita haetaan. Mukana eivät luonnollisesti ole kaikki, joten jos oma suosikkisi puuttuu listalta, kerro se ihmeessä kommenttiboksissa pollin jälkeen tai ihan tag boardissa. Julkaisematonta materiaalia ei päässyt tällä kertaa mukaan ollenkaan. Äänestysaikaa on sunnuntaihin saakka, ja voit äänestää peräti neljää vaihtoehtoa, koska tämä on muuten niin vaikeaa.


Lempiballadisi (4kpl)
  
pollcode.com free polls 
August 19th 2014

Laulaja Ariana Grande paljasti MTV:lle käsilaukkunsa sisällön, ja sieltä löytyi muun muassa Britneyn Fantasy-tuoksu (kohdassa 0:43). Arianan Break Free -musiikkivideon on muuten sanottu muistuttavan kovasti Oops!… I Did It Again -videota.
August 19th 2014

Britney palasi Vegasin konserttitauon ajaksi Kaliforniaan, jossa hänet nähtiin eilen lounastamassa Davidin kanssa. Britneyllä oli yllään mintunvärinen toppi, beiget shortsit ja kiilakorkosandaalit. Tyylin kruunasivat hymy ja valkoiset aurinkolasit.


August 18 – Britney and David grabbing lunch
August 19th 2014

Syyskuussa päivänvalon näkevästä Intimate Collection -kokoelmasta on julkaistu uusi kuva, jossa nähdään ensi kertaa yöasu. En malta odottaa, että pääsen näkemään lisää!


The Intimate Collection
August 19th 2014

Myös Britney osallistui suosittuun Ice Bucket -haasteeseen, jossa kaadetaan jäinen vesiämpäri päähään ja kerätään samalla rahaa hyväntekeväisyysjärjestö ALS:lle. Britneyn haastoi hänen siskonsa Jamie Lynn, ja haaste eteenpäin lähti Davidille, Adam Sandlerille ja Robin Greenhillille.
August 19th 2014

Britney on taas uuden lipsynchkohun keskellä, johon liittyy Perfume-kappale, jossa kuulemma kuullaan lähinnä Sian ääntä. Itse en kyllä lyhyestä ja huonolaatuisesta pätkästä saa selkoa, kuka siinä laulaa, mutta ainakin erilaiselta se kuulostaa kuin viimeksi. Jos siihen tosiaan on jäänyt Sian ääni, se on Britneyn tiimiltä aika paha moka (taas kerran). Britneyn edustaja on tietenkin kiistänyt asian. Katso ET:n juttu ja video täältä.
August 18th 2014

Britney uusine peruukkeineen loisti taas lauantaina Vegasin lavalla. Videokoostetta illasta löytyy tältä mahtavalta kanavalta Seuraava konsertti onkin jo huomenna.


Britney: Piece of Me: August 16 – Show


Britney: Piece of Me: August 16 – Meet&Greet
August 17th 2014

Britney palasi perjantaina Vegasin lavalle ja avasi uuden konserttiosion upeasti. Uusia pukuja oli peräti kolme, joista avausnumeron vaihto oli tietysti radikaalein, sillä timanttipuku oli korvattu mustalla läpinäkyvällä asulla. Lisäksi Boys- ja Gimme More -puvut kokivat pienemmän muutoksen. Linkkivinkkinä affimme Britney Galaxyn luoma YouTube-kanava, josta videoita on helppo selailla.


Britney: Piece of Me: August 15 – Show


Britney: Piece of Me: August 15 – Meet&Greet
August 15th 2014

Britneyn Piece of Me -konsertit jatkuvat tänään Vegasissa. Konserttien neljännessä sarjassa on 14 show’ta, jotka jatkuvat syyskuun kymmenenteen päivään saakka. Britneyn stailisti on lupaillut uusia pukuja, joten sitä odotan innolla! Suuria muutoksia settilistaan tuskin on luvassa.

Pääsen koneen ääreen vasta sunnuntaina tai maanantaina, joten älkää ihmetelkö puutteellista päivittymistä. Odotan kyllä innolla uusia kuvia ja videoita!
August 13th 2014

E!Newsin kesäkyselyssä äänestetään parhaita kesäkroppia. Britneystä kaivettu esiin vanhahko kuva, ja hän on vastakkain Glee-ohjelman Naya Riveran kanssa. Britney johtaa äänin 86 – 14.

EDIT: Britney ja Zac Efron ovat kesäkroppakisan suosituimmat, ja nyt he kisaavat keskenään voitosta. Britney on reippaassa johdossa yli 70 prosentilla.

ÄÄNESTÄ TÄÄLLÄ
August 13th 2014

Britney ja David lounastivat eilen Pedalers Fork -ravintolassa. Britney oli pukeutunut uuteen lempiväriinsä punaiseen ja khakinvärisiin shortseihin. Eräänä päivänä näkemämme pitkä tukka ei näköjään ollutkaan pidennykset, sillä Britneyllä on sen jälkeen ollut tuttu lyhyt hiusmalli.


August 12 – Britney and David at Pedalers Fork restaurant in Calabasas
August 12th 2014

Britneyn uusinta tuoksua eli Fantasy Stagea saa jo Kicks-myymälöistä. Ei muuta kun hajuvesiostoksille siis. Jos kaupungissasi ei ole Kicksiä, tuoksu saapuu varmaan pian nettikauppoihin. Kiitoksia Hanzulle tiedosta!
August 12th 2014

Britney oli eilen Calabasasissa pirtsakan näköisenä. Hän puhui puhelimeen ja hymyili kameroille.


August 11 – Britney out in Calabasas
August 11th 2014

Seksikkäin biisi -pollissa hajontaa oli kivasti, mutta ykkösestä ei ollut epäilystäkään. Breathe On Me vei voiton, ja sen jälkeen kärkikolmikkoa täydensivät I’m A Slave 4 U ja Touch of My Hand. Omatkin ääneni menivät juurikin noille kappaleille, vaikka pähkäilinkin kauan. Yhden äänen meinasin antaa Ooh Ooh Babylle, joka yllättäen ei saanut yhtään kannatusta.
August 10th 2014

Tag boardissa ehdotettiin polliin aiheeksi Britneyn seksikkäimpiä biisejä, ja valitsin mukaan 12 kappaletta. Muut biisit ovat luultavasti teille hyvinkin tuttuja, mutta mukana on myös In The Zone -albumin bonuskappale Girls And Boys selvästä syystä. Julkaisemattomasta materiaalista olisi löytynyt lisää suorasukaisia biisejä, mutta mennään nyt näillä. Tässä ei siis valita mieluisinta kappaletta vaan nimenomaan seksikkäintä. Äänestää voitte kolmea eri vaihtoehtoa sunnuntaihin saakka. Mielipiteensä voi myös kertoa tag boardissa ja uusia polliehdotuksia otetaan mielellään vastaan.
August 10th 2014

Britney julkaisi uuden kuvan The Intimate Collection -alusvaatekokoelmastaan. Tämä ihana setti on nähty Britneyn päällä, kun hän kertoi Fantasy Stage -hajuvedestä.
August 7th 2014

Vautsi! Britney kertoi äsken uudesta upeasta photoshootista, jonka kameran takana oli Jeff Lipsky. Mahtava kuva! Tuo paita on tosi kiva ja vatsalihakset samoin. Huomatkaa, että se on suoraan tietokoneen ruudulta ilman mitään kuvankäsittelyä.
Page 1 of 3812345678910..


SiteInfo
Ylläpito: Saara & Sienna
Galleria-apulainen: Diana
Nimi: HeyBritney.Net
Hosti: Flaunt.Nu
Avattu: 5.4.2006
Paras näkyvyys: Google Chrome
Kävijälaskuri: | paikalla


HeyBritney.net on suomalainen Britney Spears -fanisivusto, jonka tarkoituksena on tarjota suomalaisille Britney-faneille tietoa ja tuoreimpia uutisia popin prinsessastamme. Sivusto on perustettu vuonna 2006, ja se vietti kahdeksanvuotissynttäreitään huhtikuussa 2014.

Emme ole yhteydessä Britneyyn tai hänen työntekijöihinsä. Toimimme fanipohjalta.

© 2006-2014 HeyBritney.net

CurrentProjects
Britney Jean -albumi
Julkaisupäivä: 29. marraskuuta

Work Bitch -sinkku
Julkaisupäivä: 17. syyskuuta
Perfume -sinkku
Julkaisupäivä: 4. marraskuuta

Britney: Piece Of Me -Vegas-show
Julkaisupäivä: 25. huhtikuuta

Fantasy Nice & Naughty Remix
Julkaisupäivä: Kaupoissa

Fantasy -Stage Edition
Julkaisupäivä: Kesäkuu 2014

The Intimate Collection -alusvaatekokoelma
Julkaisupäivä: Syyskuussa


GoogleAd