Site Features
GalleriaSeekingBritney
FoorumiKeskustelufoorumi
SongbookLyriikat
FacebookHB-Facebook
TumblrHB-Tumblr
Site Information

Ylläpito: Saara & Sienna
Galleria-apulainen: Diana
Nimi: HeyBritney.Net
Hosti: Flaunt.Nu
Avattu: 5.4.2006
Ulkoasu: Lorna & Saara
Paras näkyvyys: Google Chrome
Kävijälaskuri: | paikalla

Elite affiliates
@BritneySpears


Our Facebook


Chat Box

Affiliate requirements:
• +100 daily visits
• +10 000 hits

Official Links
Latest Projects

PRETTY GIRLS
Kaupoissa
Britneyn ja Iggy Azalean yhteistyökappale, pirtsakka kesäbiisi "Pretty Girls", on nyt kaupoissa. Muista katsoa myös Earth Girls Are Easy -leffaa parodioiva musiikkivideo.

iTunesAmazonVideo
TOM'S DINER
16. kesäkuuta
Britney on mukana italialaislegenda Giorgio Moroderin uudella Déjà Vu -albumilla kappaleella Tom's Diner. Suzanne Vegan 80-luvulla julkaisema kappale on päivitetty 2010-luvulle.

iTunesCDON
BRITNEY: PIECE OF ME
5. elokuuta ➝
Britney esiintyy yksinoikeudella Las Vegasin Planet Hollywood -kasinolla ansaiten huhujen mukaan 475 000 dollaria per show. Kappalelista koostuu vanhoista ja uusista hiteistä.

LiputKuvia
INTIMATE BRITNEY SPEARS
Kaupoissa
Britneyn suunnittelemia alusvaatteita, uima-asuja ja oloasuja myydään CHANGE Lingerie -myymälöissä ympäri Suomea sekä liikkeen nettikaupassa.

NettikauppaKuvia
FANTASY: INTIMATE EDITION
Kesäkuussa
Intimate-kokoelmaa kunnioittava uusin Fantasy-perheen tuoksu julkaistaan kesäkuussa. Hajuvedessä on muun muassa litsiä, jasmiinia ja sivettiä.

InfoFeelUniqueNordicFeel
Google Ad

HEYBritney.NET | Suomen laajin Britney Spears -fanisivusto | The Biggest Finnish Britney Spears Fansite Online

Tervetuloa HeyBritney.NET-sivustolle, joka on Suomen laajin ja monipuolisin Britney Spears -fanisivu. Täältä löydät aina uusimmat uutiset, kuvat ja videot popin prinsessasta. Uutisten lisäksi tarjoamme kattavan tietopaketin Britneystä ja hänen urastaan sekä lukuisia lisäosia, kuten kuvagallerian, keskustelufoorumin ja lyriikkaosion. Meidät löytää myös sosiaalisesta mediasta: olemme sekä Facebookissa että Tumblrissa. Kiitos käynnistä ja tervetuloa uudelleen!
Jul
26th

2015
Saara

Tuottaja Simon Ellisiä on pyydetty tekemään neljä uutta remiksiä Vegasia varten! Mitkähän kappaleet ovat kyseessä? Veikkauksia?


Jul
26th

2015
Saara

Giorgio Moroder on ennenkin soittanut Tom’s Dinerista vaihtoehtoista versiota, jossa Britneyn ääntä ei ole käsitelty. Hän konsertoi eilen Milanossa, ja siellä kuultiin taas tämä upea kappale. Kunpa se julkaistaisiin virallisesti. Onneksi joku nauhoitti siitä osan:

[Video poistettu]

Jul
25th

2015
Saara

Britney ja pojat pitivät hauskaa rannalla Havaijin lomallaan. Britney on muuten ihan älyttömän hyvässä tikissä! Vautsi!


July 24 – Britney and the boys in Hawaii

Jul
25th

2015
Saara

VEVO ilmoitti pari tuntia sitten, että Pretty Girls on nyt katsottu yli sata miljoonaa kertaa, eli se on VEVO-sertifioitu. Jee!


Jul
24th

2015
Saara

Britney päättää Las Vegas Sunin mukaan marraskuussa, jatkaako hän suositun Britney: Piece of Me -show’n parissa vai siirtyykö hän uusiin projekteihin. Hänelle on tarjottu kahden vuoden lisäsopimusta, mutta vaakakupissa painavat myös “tarjoukset ulkomailta”, joiden oletan tarkoittavan maailmankiertuetta. Itse tietenkin toivon, että hän lähtisi taas maailmankiertueelle, koska Vegasin matkasta tulisi niin kallis.

As Britney Spears closes in on the end of her two-year residency, “Britney: Piece of Me,” at Axis at Planet Hollywood, the pop princess finds herself wrestling with a tough decision.

After completing New Year’s Eve shows at Axis, Britney ends her run of 142 shows on Jan. 3. What does she do next?

Vegas Deluxe has learned that Caesars Entertainment executives are “very eager to have her back.” I was told: “There’s a new two-year-residency offer on the table after negotiations were concluded last week.”

But Britney herself — not her father or management team — will make the final decision to stay or go. She took off this week for a Hawaii vacation with her two sons to think about the offer.

“This is an exciting time in her career,” one of her closest friends told me. “She’s torn. She absolutely loves doing her ‘Piece of Me’ show on the Strip and living part time in Las Vegas, but she’s got to tackle a new album — and that’s a major commitment just by itself.

“Additionally, her incredible Las Vegas success has attracted many new big-gig concert offers worldwide. “

Britney has promised a final answer by mid-November. If she decides not to renew, then fans have just a few more dates in the fall and winter to see her show. Britney returns to Planet Hollywood from Aug. 5 through Sept. 9 and again Oct. 7, with the last shows currently set for New Year’s Weekend.

“It really is a case of it might happen or might not, but it’s entirely her call. It really is a case of seeing her show now in case she brings it to an end. Everybody from hotel executives to her cast and crew are waiting on pins and needles for her final decision,” her confidante told me.

Lue lisää?

Jul
24th

2015
Saara

Sain tänään soiton Jyväskylän Kicksistä, että Fantasy: Intimate Edition on vihdoin saapunut. Varmistusoiton jälkeen selvisi, että sitä saa myös Tampereelta, joten pyyhkäisin äsken hakemassa sen. Tuoksu on kevyempi kuin odotin, mutta taattua Britney-laatua. Ja valkoinen pullo on tosi kaunis. Alla pari kuvaa siitä:


Merchandise – Perfumes – Fantasy: Intimate Edition

Jul
24th

2015
Saara

Lähetti terveisiä lempilomakohteestaan Havaijilta. Nyt olisi hyvä tilaisuus mainostaa Intimate-uimapukuja, mutta Britneyllä oli vuodelta 2009 tutut bikinit yllään. Hyvältä näyttää silti koko perhe.


Jul
20th

2015
Saara

Hyväntuulinen Britney kävi eilen ruokaostoksilla ja kahvilla. Asukokonaisuus oli molemmilla reissulla ero, mutta pukukoodi tutun rento.


July 19 – Britney at Corner Bakery Coffee


July 19 – Britney shopping at Target

Jul
20th

2015
Saara

Britney on ehdolla peräti neljässä kategoriassa World Music Awardseissa. Älkää hämääntykö oudosta kansikuvasta, joka Pretty Girlsille on laitettu. Voit äänestää täällä.

Best Song “Pretty Girls”
Best Female Artist
Best Live Act
Best Entertainer of the Year

Jul
18th

2015
Saara

Britney kävi eilen ostoksilla upeassa pitsitopissa ja shortseissa paljastaen timmin vatsansa. Alla kuvia myös tiistaiselta ruokaostosreissulta.


July 17 – Britney goes shopping


July 14 – Britney grocery shopping

Jul
17th

2015
Saara

CNN:n mukaan ESPY Awards rikkoi katsojaennätyksensä, kun lähetystä seurasi peräti 7,7 miljoonaa katsojaa. Syynä voi olla Caitlin Jenner, mutta ei saa unohtaa Britneytä :) Hän osallistuu nykyään harvoin gaaloihin, mutta viime vuosien aikana hän auttanut lisäksi vuoden 2011 MTV VMA:ta, vuoden 2014 People’s Choice Awardseja ja vuoden 2015 Billboard Music Awardseja huippukorkeisiin katsojamääriin.

Jul
17th

2015
Saara

Vuonna 2004 julkaistu Do Somethin’-musiikkivideo on vihdoin lisätty Britneyn YouTube-kanavalle sekä VEVOon.
Kiitos Hanzulle vinkistä! Musiikkivideoista Overprotected (Darkchild Remix) puuttuu vielä viralliselta kanavalta.

Jul
17th

2015
Saara

Britney johtaa tällä hetkellä HollywoodLifen äänestystä siitä, kuka oli pukeutunut parhaiten ESPY-gaalassa. Käy silti äänestämässä. Britneyn kannoilla ovat muun muassa Nikki Bella sekä Jennerien klaani.

ÄÄNESTÄ TÄÄLLÄ

Page 1 of 9912345678910..