Saara October 27, 2016
feat_oct26

Eilisen konsertissa vaatepuolella oli taas tapahtunut muutoksia. Hänen yllään nähdään muun muassa melkein stringimallinen alaosa, jonka päällä on rusetti. Pientä asuongelmaakin oli, kuten Twitter-videolta näkyy, mutta vilauttelun vaaraa ei tällä kertaa ollut. Kuvat ovat muuten poikkeuksellisen hyvälaatuisia, ja Britney näyttää superonnelliselta. Runsaasti YouTube-videoita löytyy täältä.


Britney: Piece of Me – October 26 – Show


Britney: Piece of Me – October 26 – Meet&Greet

Saara
feat_mario

Mario Lopez jututti eilen Britneytä, ja haastis nähdään toivottavasti pian. Myöhemmin tänään Mario on mukana Britneyn vetämässä spinningtapahtumassa, jolla kerätään varoja NCCF-syöpäjärjestölle.


October 26 – Extra interview

Saara October 26, 2016
feat_slumbervideo

Tinashen harhautusyrityksistä huolimatta Slumber Party -huhu on totta! Britney kuvasi eilen biisin musiikkivideota, ja myös Tinashe oli paikalla. Tämä oli asiasta aivan innoissaan, kuten Instagramista käy ilmi. Onkohan luvassa remix, kuten niin ikään huhutaan? Oletko tyytyväinen sinkkuvalintaan?


Behind the scenes – Slumber Party

Saara
feat_peoples

Britney on ehdolla People’s Choice Awardseissa kolmessa kategoriassa, joista eniten ääniä saaneet finalistit paljastetaan 15. marraskuuta. Yritetään saada hänet jatkoon kaikissa kategorioissa! Äänestäminen tapahtuu klikkaamalla, eikä rekisteröityä tarvitse. Britney on viime vuosina ollut voitokas kyseisessä gaalassa, sillä tänä vuonna hän voitti parhaan somejulkkiksen palkinnon ja vuonna 2014 mukaan lähti suosituimman pop-artistin pysti.

Social Media CelebrityPop ArtistFemale Artist

Saara October 24, 2016
feat_nevada

Britney lahjoitti eilen 200 000 dollaria Nevadan lastensyöpäjärjestölle. Jokaisesta konserttilipusta dollari menee järjestöä varten, minkä lisäksi varoja kerätään erilaisilla kampanjoilla. Tavoitteena on kerätä kokoon miljoona. Viime vuonna Britney lahjoitti 120 000 dollarin sekin.


October 23 – Britney Spears Donates $200,000 to the NCCF

Saara
feat_slumberrumour2

MuuMusen Bradley Stern twiittasi Slumber Party -biisin sanoja videokamera-emojien kera. Hän ei yleensä hyppää perättömien huhujen kelkkaan, joten ehkä tämä on tapahtumassa. Olisitko tyytyväinen tähän sinkkuvalintaan?


Saara October 23, 2016
feat_oct22

Britney veti taas eilen hienon show’n, vaikka nähtiinkin pieni vaateongelma. Britney oli vilauttaa, kun uusi yläosa meni rikki. Onneksi eräs tanssijoista oli herrasmies ja luovutti hänelle oman flanellipaitansa. Sitä ennen asua yritettiin korjata, ja eräs naistanssijoistakin lainasi farkkutakkiaan, mutta se oli liian pieni peittämään vahinkoa.


Britney: Piece of Me – October 22 – Show


Britney: Piece of Me – October 22 – Meet&Greet

Boob don't pop out!

Video, jonka Joseph Arroyo (@latinsuperstar) julkaisi

Saara October 22, 2016
feat_oct21

Britneyn yllätys illan konsertissa oli…. G-Eazy! Herra hyppäsi lavalla Make Me -esityksen ajaksi, ja he vetivät tutun Make Me / Me, Myself and I -settinsä.


October 20 | Britney: Piece of Me – Show

Saara
feat_cancer

Tiedättekö ne mainosvideot, jotka ovat niin hölmöjä että ne ovat hyviä? Tämä on sellainen :D Britney esittelee seitsemän helppoa asiaa (esim. kuplien puhaltaminen maitoon), ja video päättyy kehotukseen lahjoittaa syöpäjärjestölle. Äänessä ovat myös Britishney ja Frenchney!


Saara October 21, 2016
feat_perfume

Monet kävijämme ovat hajuvesifaneja, joten tämä artikkeli Britneyn valta-asemasta ja menestyksestä tuoksumarkkinoilla kiinnostaa heitä varmasti. Siinä käydään läpi suosion syitä ja kerrotaan tilastoja. Tietoiskuna on muun muassa, Britney sai nuoret naiset innostumaan aiemmin vanhanaikaisina pidetyistä hajuvesistä. Voit lukea jutun täällä.

Saara
feat_applecommercial

Apple Music Festival on tehnyt esiintyjistään minidokkarit. Neljäminuuttisella videolla pääsevät ääneen sekä Britney että fanit. Sen lisäksi nähdään kuvaa kulisseista ja lavalta. Minua alkoi ihan itkettää, koska fanit olivat niin iloisia ja liikuttuneita. Suosittelen:

Saara
feat_medley2

Britney on ehdolla Silver State Awardseissa kategoriassa ‘Entertainer of the Year’. Hänellä on vastassaan Celine Dion, Jennifer Lopez ja Marie Osmond. Käythän äänestämässä täällä. Muut kategoriat voi halutessaan skipata, ja ääniä on jokaisella vain yksi.

Saara
feat_surprise

Britney kertoi Twitterissä, että tämän illan konsertissa on luvassa yllätys! Vaihtoehtoja on monia. Britney on ilmeisesti harjoitellut tanssijoidensa kanssa Slumber Partya. Huhutaan, että seuraava sinkku on juuri se, mutta miksattuna ja Tinashen vokaaleilla höystettynä. Olisipa mahtavaa! Mutta yllätys voi olla sekin, että G-Eazy on maisemissa ja voi olla, että hän hyppää lavalle Make Me -biisiä varten :D

EDIT: Tinashen osuus voitaneen unohtaa, sillä hän ei Twitterin perusteella ole kuullut koko jutusta.