EliteAffiliates


+100 visits ● You Wanna?

SiteFeatures
SeekingBritney - Galleria
SongBook - Lyriikat
HeyBritneyNet - Facebook
HeyBritneyNet - Tumblr

@BritneySpears

ChatBox

OfficialLinks

September 1st 2014

Eilisessä POM-konsertissa Britney lähetti sarkastisen piikin Davidille. Lisäksi hänellä oli uusi hieno peruukki ja erityisvieraana Perez Hilton. Herra pääsi tietenkin piiskattavaksi, mistä hän oli oikein mielissään. Lisää kuvia myöhemmin.


Britney: Piece of Me: August 31 – Show
September 1st 2014

Britneytä ei Davidin pettäminen lannista. Neitokainen julisti Piece of Me -konsertissaan, että “parasta siinä, että poikaystävä pettää on se, että saa mennä uusille ensitreffeille”. Hyvä Britney! Oikea asenne.

Hell hath no fury like a Godney scorned.

After it was revealed that her former boyfriend essentially pulled a “Perfume” in real life, Brit Brit is very much Singleney at the moment, finding her pleasures in the little things — like heart-filled shoes. But that doesn’t mean she’s just going to deal with this break-up alone. (Not alone, not alone, not alone…)

Last night, our favorite Femme Fatale was rocking the spots on the Piece Of Me stage in Las Vegas as per usual when she decided to throw in a little jab at the Dude Who Shall Not Be Named in the form of a brief, bitter rant to the crowd.

“The best thing about your boyfriend cheating on you…is that you get to go on another first date. Oh em gee, a first date! Woooooo!“

It is, without a doubt, B’s most legendary concert outburst since the Spearitual blessings of “Merry Christmas” in March on The Circus Tour. Such a glass half full kind of living legend. You better drag him to the depths of Hell, B!
September 1st 2014

Britneyn tuoksuja pukkaa maailmaan nopeammin kuin niitä ehtii ostaa. Uusin tulokas näyttäisi olevan Rocker Femme -niminen hajuvesi, joka liittyisi jo ennestäänkin laajaan Fantasy-tuoteperheeseen. Sarja on fanien suosikki, mutta ehkä olisi jo uusien tuoksujen aika? Tuoksun nimi on jo rekisteröity Elizabeth Ardenin toimesta, joten asia on melko lailla lukkoon lyöty. Alla huhuttu promojuliste tuoksulle. Siinä on käytetty Randee St. Nicholasin ottamaa vielä julkaisematonta kuvaa vuodelta 2013. Pullo itsessään on rajattu ulkopuolelle. Juliste näyttää hienolta. Jäädään vielä odottelemaan varmistusta asialle.
September 1st 2014

Britney palasi lauantaina Vegasin lavalle, ja Perfume-biisi on yhä pannassa. Britney näyttää kauniilta ja vahvalta erosta huolimatta <3 Kuvia ja videolistaa illasta alla:


Britney: Piece of Me: August 30 – Show


Britney: Piece of Me: August 28 – Meet&Greet
September 1st 2014

Joku on löytänyt uusia mutta huonolaatuisia Britneyn X Factor -promokuvia, jotka haluaisin kovasti nähdä isompina. Toivottavasti se onnistuu pian. Tälläistä herkkua on toivon mukaan pian saatavilla:
September 1st 2014

Englantilainen Ed Sheeran esitti upean akustisen …Baby One More Time -coverin kiertueellaan viime viikolla. Yleisö osallistuu lauluun mahtavasti. Herra taitaa olla varsinainen fani, sillä coverin eri versiota löytyy jo vuodelta 2012.
August 29th 2014

Britney jätti eilen pettämisestä kertovan Perfume-biisin väliin ja lauloi sen sijaan oman suosikkinsa Alienin. Eräässä “not alone” -kohdassa Britney pidättelee kyyneileitään. Toivottavasti hän aisti, että hänellä oli tuhansia faneja ympärillään eikä hän ole yksin.


Britney: Piece of Me: August 28 – Show


Britney: Piece of Me: August 28 – Meet&Greet
August 29th 2014

Britneyn “paskamaista päivää” päivää piristivät ystävän sydänkengät. Paskamaisuus johtuu luonnollisesti siitä, että hän ja David ovat eronneet Davidin pettämisen vuoksi. Vaikuttaa siltä, että herran toimet päätyivät videolle asti, mutta Britneyn isä osti videon ennen kuin se pääsi nettiin. Toivottavasti David tietää Britneyn Shattered Glass -biisin…
August 29th 2014

Variety on kirjoittanut pitkän ja perusteellisen artikkelin Britneystä ja hänen imperiumistaan. Ääneen pääsevät muun muassa manageri Larry Rudolph ja tietenkin Britney itse. Britney kertoo muun muassa, että ei ymmärrä miten jaksoi kiertue-elämää 15 vuotta ja että hän on luovalla tuulella ja kirjoittaa vapaa-ajallaan biisejä. Artikkeli on pitkä mutta palkitseva, joten suosittelen.

Unlike singer-songwriters, contemporary pop stars rarely have their songs viewed through an autobiographical prism, yet it’s hard to miss the changes in Britney Spears’ core messaging over the past years. Early in her career, when she was a teenage star selling albums in the eight-digits, “Oops! … I Did It Again” seemed to sum up her effortless rise. Later, as she became an ever-reliable hitmaker and touring workhorse, “I’m a Slave 4 U” took on extra-textual meanings.

And during her mid-2000s run as the tabloid successor to Michael Jackson, “Chaotic” and “Blackout” served as the operative terms. In that sense, the 2013 track she uses to open every night of her trendsetting Las Vegas residency says volumes about her current career motto — its repeated refrain echoing through Planet Hollywood’s Axis Theater:

“Now get to work, bitch.”

Lue lisää?
August 29th 2014

Britney hämmensi fanejaan twiittaamalla yhtäkkiä sinkkuelämän ihanuudesta. Myös Britneyn edustaja on vahvistanut asian Billboardille. Hieman erikoista, sillä vielä tälläkin viikolla pari nähtiin kaupungilla onnellisen näköisenä, ja David pääsi mukaan Freakshow-esitykseenkin viikonloppuna. Ehkä vanhojen aikojen muistoksi? Britneyn tuttava Jaime antaa ymmärtää, että jättäjä on Britneyn (joka voi hyvin), koska David olisi pettänyt häntä. Jos näin on asia, I hope you know that you can’t come back, cause all we had is broken like shattered glass.

August 28th 2014

Britneyn Intimate Collection -alusvaatekokoelma lanseerataan Euroopassa Kööpenhaminassa 25. syyskuuta, ja Britney itse saapuu tilaisuuteen! Tilaisuudessa nähdään muotinäytös, tanskalaisten artistien esityksiä ja Britneyn haastattelu. Tilaisuuden sponsorina toimii CHANGE Lingerie. Lippuja show’hun voi ostaa täältä, josta löytyy myös lisätietoja, mikäli tanska on hallussa.
August 28th 2014

Wigney esiintyi tällä viikolla ensi kertaa Vegasissa, ja loppuviikosta nähdään vielä kolme konserttia. Alla illan kuvasatoa. …Baby One More Time taitaa olla uusi Work Bitch, sillä siitä löytyy hurjasti videoita joka kerta.


Britney: Piece of Me: August 27 – Show


Britney: Piece of Me: August 27 – Meet&Greet
August 28th 2014

Britney nappasi kuvan itsestään ja pojista Twitter-seuraajilleen. Varsinaiset söpöilijät :)

August 27th 2014

Viime viikolla Britneylle kirjeen antanut David-fani sai Britneyltä pikaisen vastauksen. Alkuperäinen kuva löytyy herran Instagram-tililtä. Todella kaunis ele.
August 27th 2014

Britney nähtiin eilen Thousand Oaksissa, jossa hän käväisi alusvaateliikkeessä ja kahvilassa. Etsiiköhän hän inspiraatiota tuleviin Intimate-kokoelman asuihin? Päällä olivat söpö vaaleanpunainen paita, mustat shortsit ja otsalla lempiaurinkolasit.


August 26 – Britney out&about in Thousand Oaks
August 26th 2014

Sunnuntaisen Piece of Me -show’n Meet&Greet-kuva on yksi söpöimmistä. Godney siunaa pienen fanin! Neitokaiset romarealica ja femmefatelxo olivat eturivissä, joten heidän tileiltään löytyy konserttivideoita.


Britney: Piece of Me: August 24 – Show


Britney: Piece of Me: August 24 – Meet&Greet
August 26th 2014

Britney ei tänäkään vuonna kunnioittanut VMA-gaalaa läsnäolollaan, mutta hänen vaikutuksensa näkyi silti. Katy Perryn asu on tietysti selvä kuin pläkki, mutta BuzzFeed huomasi paljon muutakin.
August 26th 2014

Britney ja David bongattiin eilen Kalifornian Thousand Oaksista. Britneyllä oli päällään kiva paita, jota ihailin ja lauantain meet&greet-kuvissa. Kesäisen tyylin kruunasivat shortsit ja aurinkolasit.


August 25 – Britney out in Thousand Oaks
August 25th 2014

Lauantaisessa Vegas-konsertissa Freakshow’n talutushihnaan pääsi taas Britneyn poikaystävä David. Videoita illasta löytyy vaikkapa tämän Instagram-käyttäjän tililtä. Meet&Greet-asu on muuten aika hauska.


Britney: Piece of Me: August 23 – Show


Britney: Piece of Me: August 23 – Meet&Greet
August 25th 2014

Meet&greet -lipun ostanut fani David sai totisesti rahoilleen vastinetta. Hän antoi tapaamisessaan Britneylle kirjeen, jossa kertoi, kuinka Britney oli auttanut hänet vaikeiden aikojen yli. Hän koki elämänsä yllätyksen, kun turvamies etsi hänet myöhemmin käsiinsä ja pyysi hänen osoitettaan, sillä Britney halusi vastata kirjeeseen.

I honestly can’t believe I got to meet this wonderful and beautiful women again. She is the sweetest and nicest person alive. I got to give her my letter that I put so much effort into. The letter explained how she helped me get through a real tough period in my life these past couple of months, and how I wanted to end it all but she made me be strong. As I was leaving the building where meet and greet was held, Britney’s body guard ran and stopped me and said Britney requested my address so she could respond because my letter meant so much to her. Thank you for everything Britney. I wouldn’t be able to be so confident and open about my sexuality if your music and you didn’t help me. I love you so much, thank you for not only being my inspiration but helping me get back up and be strong.
Page 1 of 3912345678910..


SiteInfo
Ylläpito: Saara & Sienna
Galleria-apulainen: Diana
Nimi: HeyBritney.Net
Hosti: Flaunt.Nu
Avattu: 5.4.2006
Paras näkyvyys: Google Chrome
Kävijälaskuri: | paikalla


HeyBritney.net on suomalainen Britney Spears -fanisivusto, jonka tarkoituksena on tarjota suomalaisille Britney-faneille tietoa ja tuoreimpia uutisia popin prinsessastamme. Sivusto on perustettu vuonna 2006, ja se vietti kahdeksanvuotissynttäreitään huhtikuussa 2014.

Emme ole yhteydessä Britneyyn tai hänen työntekijöihinsä. Toimimme fanipohjalta.

© 2006-2014 HeyBritney.net

CurrentProjects
Britney Jean -albumi
Julkaisupäivä: 29. marraskuuta

Work Bitch -sinkku
Julkaisupäivä: 17. syyskuuta
Perfume -sinkku
Julkaisupäivä: 4. marraskuuta

Britney: Piece Of Me -Vegas-show
Julkaisupäivä: 25. huhtikuuta

Fantasy Nice & Naughty Remix
Julkaisupäivä: Kaupoissa

Fantasy -Stage Edition
Julkaisupäivä: Kesäkuu 2014

The Intimate Collection -alusvaatekokoelma
Julkaisupäivä: Syyskuussa


GoogleAd