HEYBritney.NET | Suomen laajin Britney Spears -fanisivusto | The Biggest Finnish Britney Spears Fansite Online
Search...
Tervetuloa HeyBritney.NET-sivustolle, joka on Suomen laajin ja monipuolisin Britney Spears -fanisivu. Täältä löydät aina uusimmat uutiset, kuvat ja videot popin prinsessasta. Uutisten lisäksi tarjoamme kattavan tietopaketin Britneystä ja hänen urastaan sekä lukuisia lisäosia, kuten kuvagallerian, keskustelufoorumin ja lyriikkaosion. Meidät löytää myös sosiaalisesta mediasta: olemme sekä Facebookissa että Tumblrissa.
Britney Spears on viihtynyt yli 15 vuotta musiikkimaailman huipulla. Hänellä on listaykkösiä kolmella vuosikymmenellä, ja hän on 2000-luvun parhaiten myynyt naisartisti. Lisäksi Britneyn hajuvesiä on ostettu yli miljardi pulloa, ja hän on koko internetin historian etsityin julkkis. Lue lisää?
Seuraavat konsertit:

• 17. elokuuta
• 19. elokuuta
• 20. elokuuta
• 24. elokuuta
• 26. elokuuta
• 27. elokuuta
• 31. elokuuta

HeyBritney.NET on Suomen suurin Britney Spears -fanisivusto. Sivusto on perustettu vuonna 2006, ja se viettää kymmenvuotissynttäreitään vuonna 2016. Tarkoituksemme on tarjota suomalaisille ja kansainvälisille faneille ajankohtaisia uutisia ja kuvia sekä paljon tietoa Britneystä ja hänen urastaan. Jos haluat ottaa yhteyttä, lähetä meiliä osoitteeseen heybritneynet[at]gmail.com tai laita viesti Facebookin kautta. Teemme mielellämme yhteistyötä esimerkiksi musiikin tai fanituotteiden promoamisessa.

Britney: Piece Of Me

Konserttisarja
INFO LIPUT Kuvia


Make Me

Sinkku
INFO Kuvia YouTube
Itunes Google Play Spotify
NRJ Kauppa Musa 24 Linkit


Intimate Britney Spears

Alusvaatekokoelma
Info OSTA KUVIA


Maui Fantasy

Tuoksu
Info Osta KuviaPrivate Show

Tuoksu
INFO Kuvia@BritneySpears
HB.NET Facebook
Chat box

Affiliate requirements:
• +100 daily visits
• +10 000 hitsElite Affiliates

Site Information

Nimi: HeyBritney.Net
Hosti: Flaunt.Nu
Avattu: 5.4.2006
Designed by: Maroz Creative
Paras näkyvyys: Google Chrome
Kävijälaskuri: | paikalla


Official Links
Google Adfeat_privatefull

 

 

 

 

 

July 26th, 2016

Britney on julkaissut 20. tuoksunsa Private Show’n, ja People-lehti esitti hänelle kauneuteen ja elämään liittyviä kysymyksiä:

My favorite note in this new scent is… “The coffee note because iced coffee is my go-to drink before a long day of rehearsals.”

My biggest beauty splurge is… “A Facial. I love a great Oxygen facial.”

My favorite discovery in a Las Vegas casino is… “A dark chocolate & sea salt candy bar.”

My guilty pleasure food, even when I’m prepping for my Piece of Me performances, is… “Crawfish because it reminds me of home.”

Of all the looks I’ve worn over the years, the one I’ll keep forever is… “‘…Baby One More Time’ because it’s what really started it all.”

I love to show my swimsuits off because… “I’m a lover of water.”

My most treasured item is… “My boys! Self-explanatory.”

My favorite food to cook with my sons is… “Probably tacos. They are just simple, fun and they love them.”

The best compliment that my sons have ever given me is… “That they love me.”

The best thing about being 34 is… “Everything.”

Lähde: People


Posted by: Saara // Category: PerfumesMake Me -sinkku debytoi Billboard Hot 100 -listalla hienosti sijalla 17! Digitaalisten biisien listalla sijoitus oli kolmas. Sitä on myyty peräti 96 000 kappaletta.

Meanwhile, Spears starts at No. 17 on the Hot 100 with “Make Me,” featuring G-Eazy. Sales likewise account for the majority of the song’s Hot 100 start, as it bows at No. 3 on Digital Songs (96,000 sold), while nearing Streaming Songs (5.3 million domestic streams) and Radio Songs (20 million in audience). On Pop Songs, the cut climbs 31-24 in its second week.

Spears last charted on the Hot 100 last year with the No. 29-peaking “Pretty Girls,” with Iggy Azalea. She last ranked higher than No. 17 with 2013’s No. 12-debuting and -peaking “Work B**ch!,” the lead single from her last album, Britney Jean.

“Make Me” is Spears’s 34th Hot 100 entry and ties her introductory smash “…Baby One More Time” (No. 17, 1998) for her sixth-highest debut. Her five best beginners, by rank: “Hold It Against Me” (No. 1, 2011); “3” (No. 1, 2009); “Circus” (No. 3, 2008); “Work B**ch!” (No. 12, 2013); and “Scream & Shout,” with will.i.am (No. 12, 2012). Spears has scored 13 Hot 100 top 10s, including five No. 1s.

Lähde: Billboard


Posted by: Saara // Category: #B9, MusicBritney vastaili eilen fanien kysymyksiin Tumblrissa. Omaani hän ei poiminut vastattujen joukkoon, mutta saimme silti mielenkiintoisia vastauksia. Ensinnäkin on ollut hieman epäselvyyttä siitä, onko Make Me pelkkä promosingle vai varsinainen B9-albumin debyyttisinkku. Britney vahvistaa, että kyse on jälkimmäisestä. Kappale on hänen lempparinsa albumilta, joten siksi se valittiin ensimmäiseksi. Saamme tietää myös, mikä on Britneyn kaikkien aikojen lempiasu, tv-ohjelma ja milloin uusi albumi tulee (“todella pian”). Lisäksi selviää, onko Britney jo pelannut Pokemon Go -peliä! Voit lukea kaikki kysymykset ja vastaukset täältä.


Posted by: Saara // Category: #B9Britney vahvisti somessa, että hän esiintyy iHeart Music -festivaaleilla syyskussa. Tapahtuma pidetään Las Vegasissa 23.-24.9. Mahtava uutinen! Saa nähdä, esittääkö hän Make Me -kappaleen, vai onko silloin ulkona jo lisää materiaalia.


Posted by: Saara // Category: #B9, Music, Performances


feat_mmreview

 

 

 

 

 


Make Me valloitti USA:n radiot, sillä se lisättiin viikon aikana peräti 137 radiokanavan soittolistalle. Toiseksi eniten lisäyksiä sai Katy Perryn Rise, jonka lisäsi 80 kanavaa. Jos haluat tukea Make Men radiomenestystä lisää, klikkaa itsesi tähän postaukseen.

Lähde: Headline Planet


Posted by: Saara // Category: #B9, MusicMake Me -biisin sanoittaja Joe Janiak twiittasi kappaleen viralliset sanat:Posted by: Saara // Category: #B9, Music


feat_hands

 

 

 

 

 


Selena Gomez intoilee duetostaan Britneyn kanssa, ja Britney kyselee, koska parivaljakko tekisi kunnolla biisin yhdessä. Tämä “melkein duettohan” on tietenkin Orlandon uhrien muistoksi tehty Hands-biisi.Posted by: Saara // Category: Music


feat_mmcover

 

 

 

 

 


Britney promoaa Make Me -sinkkua twiittaamalla kuvan urheasta fanista, joka photobombaa uutislähetystä “Buy Make Me on iTunes” -kyltin kera. Loistavaa jalkatyötä!Posted by: Saara // Category: #B9, Music


feat_hurricane

 

 

 

 

 


Britney antaa Make Me -sinkun mainostaa itse itseään ja lomailee perheensä kanssa Hurricane Harbor -vesipuistossa. Hänen Instastaan löytyy lisää kuvia ja myös video hurjasta liukumäestä. Britney ei itse ilmeisesti uskaltanut mennä siihen, koska Jaydenin seurana oli lastenhoitaja. Enkä ihmettele, hurja laite!


Hurricane Harbor whoop whoop!

A photo posted by Britney Spears (@britneyspears) on


Posted by: Saara // Category: Personal, Photos


feat_privateshowbanner2

 

 

 

 

 


Britney Spears Fragrances julkaisi uuden posterin Private Show -tuoksusta. Olemme ennen nähneet tämän vain huonolaatuisena, joten nyt pääsemme nauttimaan siitä koko komeudessaan.


It's Britney in her element…Private Show Britney Spears #TakeABow #PrivateShow

A photo posted by Britney Spears Fragrances (@britneyspearsfragrances) on


Posted by: Saara // Category: Perfumes


feat_mmreview

 

 

 

 

 


Tein megapostauksen, josta löytyy kaikki tarvittava Make Me -biisin tukemiseen sekä Suomessa että ulkomailla. Voit palata tänne helposti sivupalkista, jossa Make Me -tietojen kohdalla postaus löytyy Linkit-linkin takaa.

Ylinpänä löytyvät kuuntele- ja ostolinkit, jonka alla on vinkkejä radiosoiton lisäämiseen. En ole vielä kuullut kappaletta radiossa, joten olen spämmäillyt koko päivän alla olevien linkkien kautta ja toivonut sitä soittoon. Se ei myöskään ole vielä listoilla, joten olen toivonut sitä niillekin. Käväisin myös kaikkien Facebook-sivuilla toivomassa. Jatkakaa te jalanjäljissäni :)

Laitoin mukaan myös kätsyn linkin, jonka kautta voi nopeasti toivoa biisiä USA:n radioissa. Tarvitsee vain kirjoittaa spämmikoodi ja klikata submit-nappia. Radiosoitot vaikuttavat osaltaan listasijoituksiin. Esimerkiksi Billboardin lista ottaa myynnin lisäksi huomioon myös radion.

Klikkailun iloa!

KUUNTELE & OSTA

Kuuntele: YouTubeSpotify

Osta: iTunesPlay KauppaMusa24NRJ Kauppa

RADIOSOITTO: SUOMI

Kiss: Viesti juontajalle

Loop: Top 40 -lista

NRJ: NRJ Top 10PalauteShoutbox

Radio city: PalauteViesti juontajalle

Radio nova: PalauteViesti juontajalle

YleX: KesätoiveetTop 20Shoutbox

RADIOSOITTO: ULKOMAAT

Toivo USA:n radioissa


Posted by: Saara // Category: #B9, MusicMake Me on debytoinut loistavasti USA:n radioissa, joissa sitä soitettiin 24 tunnin aikana yli 1600 kertaa. Vertailun vuoksi esimerkiksi Hold It Against Me -hitti sai ensimmäisen vuorokautensa aikana vain puolet siitä määrästä. iTunesin puolella kappale oli parhaimmillaan ykkösenä yli 55 maassa, ja tällä hetkellä ykkösijoja on 24. Suomessa se on hienosti kakkosena!


Posted by: Saara // Category: #B9, Music


feat_mmreview

 

 

 

 

 

July 16th, 2016

Make Me on saanut hienon vastaanoton niin fanien kuin kriitikoidenkin parissa. Tsekkaa ylistävät arviot alta:

PopCrush: “Make Me” sees the glorious return of Vocalney. With “Make Me,” Britney effectively breaks her “banger” formula with this new era (she does love herself some formulas, just ask Albert Einstein) in what is her most fresh, convincing bid for renewed interest at radio since 2011, and her most ambitious sonic switch-up since 2003’s In The Zone.

EW: She purrs, flaunting her exquisite vocal fry register. “Something sensational.” You could say the same about “Make Me.”

HollywoodLife: We’ve all said it before — but this time, I really mean it. Britney. Is. Back.

CelebMix: The globe sees a difference side of Britney and it seems to be going along rather swimmingly. The rise continues for this lovely lady.

AXS: Spears finds her footing in music’s current soundscape and makes a hot and haunting comeback with “Make Me.”

UpRoxx: Britney Spears’ ‘Make Me’ Featuring G-Eazy Reaffirms Her Living Legend Status

***

Voice: Popin prinsessan uusi sinkku esittelee kuulijalle aivan erityylisen Britneyn. Jo hetken hiljaiseloa viettänyt laulaja palaa musiikkimaailmaan nyt tyylillä, kun hän julkaisi uuden sinkun tulevalta albumiltaan.

Cosmopolitan: Rap-artisti G-Eazyn kanssa tehty kappale kuulostaa kevyeltä ja sensuellisti soljuvalta, mutta hitaassa biisissä on myös elektroniset vivahteensa. Mieleen tulevat jopa Britneyn alkuaikojen ihanat slovarit.


Posted by: Saara // Category: #B9, Music