EliteAffiliates


+100 visits ● You Wanna?

SiteFeatures
SeekingBritney - Galleria
SongBook - Lyriikat
PressArchive - Lehtiarkisto
HeyBritneyNet - Facebook
HeyBritneyNet - Tumblr

@BritneySpears

ChatBox

OfficialLinks

April 24th 2014

Britney antoi äskettäin minihaastattelun People-lehdelle, jossa hän puhui lomasta, treeneistä ja Vegasista. Huomenna hän palaakin jo lavalle.

ON HER SPRING BREAK

My time off was a blast! It was probably one of the best breaks I’ve had in a long time. I went to Jamie Lynn’s wedding in New Orleans. I can’t believe my baby sis is all grown up! – and then spent a few days running around on a beach in Hawaii with my boys.

ON HER HOT BOD

I feel great, I really do. I’ve been trying to change up my workouts by getting outdoors more. I’m channeling my inner athlete playing a lot of basketball and more recently taking tennis lessons. Serena Williams, watch out!

ON HER SEXY JOB

Sin City is calling my name! Don’t get me wrong, I love being at home in L.A. but the performer in me is extited to get back into show mode. The dancing, the costumes, my fans singing along to my songs – it’s such a huge adrenaline rush. And I love tying someone up every night during freakshow!
April 22nd 2014


Kuva: Godtidote.tumbrl.com

Britney vietti pääsiäisen tietenkin poikien ja perheensä parissa. Perjantaina hänellä on edessään paluu töihin, kun Piece of Me -konsertit jatkuvat Las Vegasissa.

April 22nd 2014

Britney on ehdolla neljässä kategoriassa World Music Awardseissa. Juhla pidetään 27. toukokuuta Monacossa, ja sen juontaa Ryan Seacrest. Muistathan äänestää:

World Best Female Artist
World Best Entertainer
World Best Act Live
World Best Album: Britney Jean
April 22nd 2014

DJ Nick* on tehnyt jo toisen upean Passenger-remiksin, jossa kuullaan uusia Britney-vokaaleja ja mukana on myös Sia. Herran käsialaa on myös alempi miksaus, joka on oma suosikkini.
April 22nd 2014

Lomani aikana …Baby One More Time -musiikkivideo ylitti yli 100 miljoonan katselukerran rajan VEVO:ssa. YouTuben puolella pari miljoonaa uupuu vielä, mutta sertifikaatti määräytyy juuri VEVO:n mukaan. Video on ensimmäinen ja ainoa 90-luvun naisartistin video, joka on siihen pystynyt. Seuraavana listalla ovat Toxic (98 138 483), Circus (96 451 483) ja Hold It Against Me (94 199 815).
April 16th 2014

Sellaista vaan ilmoittelen, että olen maanantaina asti lomailemassa Madridissa. Palaan Italiaan maanantaina, ja päivityksiä alkaa tulla taas tiistaista lähtien. Hyvää pääsiäistä kaikille!
April 14th 2014

Michael Corey on tehnyt upean ja ainutlaatuisen Britney-barbien, jolla on yllään Piece of Me -show’n avausasu. Huutokauppa on jo päättynyt ja tuote on myyty, mutta halusin vain näyttää miten hieno se on. Lisää kuvia nukesta löydätte täältä.
April 12th 2014

Luotettavana lähteenä pidetty BritneysBabies-sivusto vihjaili Twitterissä uudesta albumista. Aiemmin huhuttiin Britney Jeanin uudelleen julkaisusta, mutta nyt Britney tiimeineen on ehkä päätynyt kokonaan uuteen levyyn. Tämä on vielä täysin huhuasteella, mutta minä ainakin innostuin. Ehkä liikaakin. Odotellaan lisäinfoa.
April 12th 2014

Britneyllä on nyt yli 40 miljoonaa fania Facebookissa. Aikas paljon. Twitterin puolella seuraajia on lähes 37 miljoonaa, ja hän on palvelun kuudenneksi seuratuin henkilö.
April 12th 2014

Britney twiittasi pikaisesti Vegasin Piece of Me -show’sta, joka jatkuu parin viikon päästä, tarkemmin sanottuna 25. huhtikuuta. Toivon mukaan kappalelistaa on hiukan rukattu ja mukana on yllätyksiä. Minkä kappaleen te poistaisitte ja minkä lisäisitte? Itse poistaisin Alienin ja lisäisin Breathe On Me- tai Touch of My Hand -kappaleen.
April 11th 2014

Niin se aika rientää. Oops!…I Did It Again -musiikkivideo nimittäin julkaistiin 14 vuotta sitten! Punaisen haalaripuvun lisäksi video muistetaan Titanic-elokuvan kaulakorusta. Britney sai aivotärähdyksen videon kuvauksissa, koska yksi kameroista putosi hänen päähänsä. Tikkauksen jälkeen nuori tähti jatkoi työtään. Lopputuloksen voit nähdä alta:
April 9th 2014

Kuuntele ranskalaisen Gabriel Vanhzexenin epävirallinen Alien (The Gabriel Vanhzexen Abductional Extended Mix). Herra on miksannut myös muun muassa Perfumen, Work Bitchin ja Ooh La Lan.
April 9th 2014

…Baby One More Time on kruunattu PopCrushin äänestyksessä modernin ajan parhaaksi popkappaleeksi. Lisäksi musiikkivideo saa kohta VEVO-sertifikaatin, sillä sitä on katsottu jo yli 99 miljoonaa kertaa.

It was a fight to the finish, but ultimately Britney Spears‘ iconic ’90s hit ‘Baby One More Time’ beat out Lady Gaga‘s ‘Bad Romance’ and has been crowned the Greatest Pop Song of the Modern Era!

In the final round, Britney and Gaga duked it out for the title, but only one could prevail as the winner — and that honor went to Ms. Britney Spears. ‘Baby One More Time’ garnered more than 57% of votes in the championship round, all thanks to the die-hard passion of the Britney Army.

Over the past month, 32 of the best songs in pop music history have gone head-to-head in March Music Madness. The hit songs were divided up by decade, with eight songs competing in each decade. ‘Baby One More Time’ beat the Spice Girls‘ ‘Wannabe,’ Hanson‘s ‘MMMBop’ and the Backstreet Boys‘ ‘I Want It That Way’ to ultimately triumph in the ’90s bracket. The classic pop tune then faced off against the legendary Michael Jackson — but showed its staying power when it beat out the King of Pop’s ‘Billie Jean’ in the semi-final round. Of course, it ultimately knocked out Gaga’s ‘Bad Romance’ to win the crown.

Congratulations to Britney Spears! We always knew that ‘Baby One More Time’ would stand the test of time, and now its new title — Greatest Pop Song of the Modern Era — undoubtedly proves it.

April 7th 2014

Britney oli eilen katsomassa poikien jalkapallopeliä Calabasasissa. Asuna oli lyhyt sinisävyinen hellemekko ja kevyt beige neule.


April 6 – Britney at the boys’ football game
April 4th 2014

VH1 on koonnut listan väärin ymmärretyistä lyriikoista, ja Britneyn If U Seek Amy on sijalla seitsemän. Tämän ei kylläkään pitäisi tulla yllätyksenä Britney-faneille.

7. Britney Spears – “If U Seek Amy”

What the song seems to be about: A girl called Amy, who Britney Spears would like to buy a drink.

What the song is actually about: Everyone wanting to have sex with Britney Spears.

Tell-tale lyrics: “All of the boys and all of the girls are begging to if you seek Amy”, which sounds very close to “F-U-C-K me”.
April 4th 2014

Femme Fatale -kiertueella käytetty Gimme More -taustavideo ja biisin korkealaatuinen studioversio on ladattu nettiin. Vau, remiksin arvostus nousi heti.
April 2nd 2014

BuzzFeed.com on listannut 40 harmittavaa asiaa Britneyn uralta, ja olen samaa mieltä lähes jokaisesta. Kohdassa 32 tosin valitetaan siitä, ettei Britney ole brunetti yhdelläkään musiikkivideolla. Kirjoittaja varmaan ei ota lukuun peruukkeja (esim. Toxic ja Womanizer), mutta Gimme More -videon tummat hiukset olivat kyllä käsittääkseni aidot. Alla kohdat, joista itse en ole samaa mieltä.

4. Also that knee injury ruined EVERYTHING. – Polvivamma pilasi Onyx-kiertueen lopun, mutten usko sen enää vaikuttavan mihinkään.

20. “Break the Ice” deserved a proper video. – Olisi ollut hienoa nähdä “oikea” musiikkivideo, mutta minusta animaatio on hienosti ja kiinnostavasti tehty.

22. Also no. Just no. [Christina Aguilera's Grammys] – Hän on ne ansainnut.

24. “Joy of Pepsi” deserved a proper single release too. – No ei nyt sentään…

30. Will.i.NOPE. – will.i.am on yksi Britneyn suosikeista, ja jos hän haluaa hänet mukaan, siitä vaan.

37. She should have kept “Telephone.” – On hauskaa, että meillä Britneyn demo, mutta kappale ei kuulu Britneyn tai Gagan laulamana suosikeihini.

The 40 Most Upsetting Moments From Britney Spears’ Career
April 2nd 2014

Perez Hilton naljaili rakkaalle viholliselleen Lady Gagalla Twitterissä tämän julistettua itsensä Twitterin kuningattereksi. Perez muistutti, että palvelun alkuperäinen kuningatar on Britney.

April 2nd 2014

Britney pääsi PopCrushin Greatest Pop Song of the Modern Era -äänestyksen finaaliin kukistamalla niukasti Michael Jacksonin. Nyt on vastassa Lady Gagan Bad Romance. Britney johtaa tällä hetkellä, mutta muistakaa silti äänestää ahkerasti:

ÄÄNESTÄ TÄÄLLÄ
March 31st 2014

Bradley Bredeweg yllätti ystävänsä Britney-fani Stephanien, jonka häissä nähtiin melkoinen show. Upean koreografian takana ovat The Squared Division ja Chris Downey, ja lisäksi siinä nähtiin elementtejä alkuperäisestä koreografiasta.
Page 1 of 2912345678910..


SiteInfo
Ylläpito: Saara & Sienna
Galleria-apulainen: Diana
Nimi: HeyBritney.Net
Hosti: Flaunt.Nu
Avattu: 5.4.2006
Paras näkyvyys: Google Chrome
Kävijälaskuri: | paikalla


HeyBritney.net on suomalainen Britney Spears -fanisivusto, jonka tarkoituksena on tarjota suomalaisille Britney-faneille tietoa ja tuoreimpia uutisia popin prinsessastamme. Sivusto on perustettu vuonna 2006, ja se vietti seitsemänvuotissynttäreitään huhtikuussa 2013.

Emme ole yhteydessä Britneyyn tai hänen työntekijöihinsä. Toimimme fanipohjalta.

© 2006-2014 HeyBritney.net

CurrentProjects
Britney Jean -albumi
Julkaisupäivä: 29. marraskuuta

Work Bitch -sinkku
Julkaisupäivä: 17. syyskuuta
Perfume -sinkku
Julkaisupäivä: 4. marraskuuta

Britney: Piece Of Me -Vegas-show
Julkaisupäivä: 25. huhtikuuta

Fantasy -juhlatuoksu
Julkaisupäivä: Kaupoissa

Fantasy Nice & Naughty Remix
Julkaisupäivä: Kaupoissa

GoogleAd