Saara October 21, 2016
feat_perfume

Monet kävijämme ovat hajuvesifaneja, joten tämä artikkeli Britneyn valta-asemasta ja menestyksestä tuoksumarkkinoilla kiinnostaa heitä varmasti. Siinä käydään läpi suosion syitä ja kerrotaan tilastoja. Tietoiskuna on muun muassa, Britney sai nuoret naiset innostumaan aiemmin vanhanaikaisina pidetyistä hajuvesistä. Voit lukea jutun täällä.

Saara
feat_applecommercial

Apple Music Festival on tehnyt esiintyjistään minidokkarit. Neljäminuuttisella videolla pääsevät ääneen sekä Britney että fanit. Sen lisäksi nähdään kuvaa kulisseista ja lavalta. Minua alkoi ihan itkettää, koska fanit olivat niin iloisia ja liikuttuneita. Suosittelen:

Saara
feat_medley2

Britney on ehdolla Silver State Awardseissa kategoriassa ‘Entertainer of the Year’. Hänellä on vastassaan Celine Dion, Jennifer Lopez ja Marie Osmond. Käythän äänestämässä täällä. Muut kategoriat voi halutessaan skipata, ja ääniä on jokaisella vain yksi.

Saara
feat_surprise

Britney kertoi Twitterissä, että tämän illan konsertissa on luvassa yllätys! Vaihtoehtoja on monia. Britney on ilmeisesti harjoitellut tanssijoidensa kanssa Slumber Partya. Huhutaan, että seuraava sinkku on juuri se, mutta miksattuna ja Tinashen vokaaleilla höystettynä. Olisipa mahtavaa! Mutta yllätys voi olla sekin, että G-Eazy on maisemissa ja voi olla, että hän hyppää lavalle Make Me -biisiä varten :D

EDIT: Tinashen osuus voitaneen unohtaa, sillä hän ei Twitterin perusteella ole kuullut koko jutusta.


Saara
feat_oct20

Britney palasi keskiviikkona Vegasiin kahden uuden, yhden kierrätetyn ja yhden kustomoidun asun kera. Kokonaan uudet vetimet nähtiin Me Against The Music- ja Do Something -segmenteissä. Sen lisäksi lopun vihreää asua oli muokattu ja mukaan tuotu iHeart Festivalista tuttu kokonaisuus. Uusia biisejä ei vielä kuultu.


Britney: Piece of Me – October 20 – Show


Britney: Piece of Me – October 20 – Meet&Greet

Saara October 19, 2016
feat_jun29

Britney palaa tänään Vegasin lavalle, sillä Piece of Me -konserttien tauko on ohi. Nähdäänköhän illalla uusia biisejä Glory-albumilta? Se oli mahtavaa! Uusia asuja ainakin takuulla tulee olemaan.

Saara
feat_mm

Billboard on laittanut pystyyn äänestyksen, jossa kysytään yleisön mielipidettä Gloryn toisesta sinkusta, jota onkin saatu odottaa jo aika kauan. Huhujen mukaan se on valittu ja musiikkivideon kuvauspäivä sovittu, mutta mitään virallista ei ole kerrottu. Voit äänestää täällä ja kertoa mielipiteesi tag boardissa.

Itse haluaisin nyt vaihteeksi jotain nopeatempoisempaa, kuten Do You Wanna Come Over- tai Love Me Down -biisit. Slumber Party tai Just Luv Me voisivat tulla sen jälkeen. Vaikka rakastankin Change Your Mind- ja Liar-kappaleita, en usko että bonusraidoista voi tulla sinkkuja.

Saara October 12, 2016
feat_theohand

Gimme More -video täytti vähän aikaa sitten 9 vuotta. Muu Muse otti yhteyttä mukana olleeseen valokuvaajaan Theo Handiin, joka kertoi päivästä sekä julkaisi uusia kuvia. Hand antoi paljon sisäpiirin tietoa, ja faneja rauhoittanee ainakin tieto, ettei Britney sentään vaikuttanut huumatulta vaan vain väsyneeltä. Kuvissa hän ainakin näyttää hyväntuuliselta. Koko haastattelu on linkin takana, ja kuvat löytyvät galleriasta.


2007 – Theo Hand

Lähde: Muu Muse

Saara
feat_jun22

Britney kertoi Twitterissä, että hän esiintyy Kiis-FM:n Jingle Ball -tapahtumassa 2. joulokuuta. Konsertti on siis samana päivänä hänen synttäreidensä kanssa.


Saara October 9, 2016
feat_julia

Lauluntekijä Julia Michaels (Invitation, Do You Wanna Come Over, Just Luv Me, Slumber Party, Just Like Me, Better, Change Your Mind) vastaili Twitterissä fanien kysymyksiin, joista osa tietenkin oli Britney-aiheisia. Hän kertoo muun muassa, että Just Like Me -biisi oli täysin Britneyn oma idea ja muut vain avustivat häntä. Jos kysymykset eivät näy, voitte katsoa ne täältä.


Saara
feat_iheartperf

iHeart Festivalin osia nähtiin eilen CW-kanavalla, ja Britneyn osuudesta telkkuun pääsivät Work Bitch, Toxic ja Make Me. Lähikuvat ovat parasta, koska Britney näyttää niin onnelliselta. Alla on vain Work Bitch ja Toxic, sillä saman käyttäjän Make Me -video on valitettevasti blokattu.


Saara
feat_applecommercial

Apple Music Festival on julkaissut uuden mainokset, jossa esiintyjät fiilistelevät tapahtumaa. Britneytä kuvattiin saapumassa lavalla, ja hän sanoo “fanit ovat kaikki kaikessa”.

Saara
feat_cancer

Britney on mukana brittiläisen Stand Up 2 Cancer -järjestön tekemässä ohjelmassa, joka nähdään 21. lokakuuta Channel 4:lla. Lontoossa ollessaan Britney kuvasi sketsin, joka nähdään illan aikana.

Lähde: Channel 4