HeyBritney.Net your best fan resource online 24/7 with daily news about the princess Britney Spears
Tervetuloa HeyBritney.NET-sivustolle, joka on Suomen laajin ja monipuolisin Britney Spears -fanisivu. Täältä löydät aina uusimmat uutiset, kuvat ja videot popin prinsessasta. Uutisten lisäksi tarjoamme kattavan tietopaketin Britneystä ja hänen urastaan sekä lukuisia lisäosia, kuten kuvagallerian, keskustelufoorumin ja lyriikkaosion. Meidät löytää myös sosiaalisesta mediasta: olemme sekä Facebookissa että Tumblrissa. Kiitos käynnistä ja tervetuloa uudelleen!
Britney vs. Gaga Britney Jaydenin jalkapallopelissä Pretty Girls -video kuvataan ensi viikolla! POM-show voitokas The Invisible Men tuottanut Pretty Girls -biisin People-lehden skannaukset


     
Site Features
 

 

Elite Affiliates
Apply? • +100 visits • Full list     
Official Links
        
Our Facebook
 

      
Chat Board
 

Affiliate requirements:
● +100 daily visits
● +10 000 hits

      
Site Information
 

Ylläpito: Saara & Sienna
Galleria-apulainen: Diana
Nimi: HeyBritney.Net
Hosti: Flaunt.Nu
Avattu: 5.4.2006
Ulkoasu: MarozCreative.Com
Paras näkyvyys: Google Chrome
Kävijälaskuri: | paikalla

 

Posted by: Saara
On March 31st, 2015
Category: Uncategorized
With Comments Off

Britney ja Lady Gaga ovat vastakkain CelebBuzzin March Music Madness -äänestyksen finaalissa. Jos Britney kruunataan voittajaksi, se on hänelle jo kolmas vuosi peräkkäin.

ÄÄNESTÄ TÄÄLLÄPosted by: Saara
On March 30th, 2015
Category: Uncategorized
With Comments Off

Britney ja Sean Preston olivat katsomassa Jaydenin jalkapallopeliä. Britney lekotteli auringossa, ja Danielle Steelen pokkarikin oli mukana.


March 30 – Britney watching Jayden’s football gamePosted by: Saara
On March 30th, 2015
Category: Uncategorized
With Comments Off

Access Hollywood haastatteli Iggya, ja aiheena oli myös Pretty Girls. Iggy kertoo, että biisin musiikkivideo kuvataan “ensi viikolla” (joka saattaa haastatteluhetkestä riippuen tarkoittaa myös tätä viikkoa) ja että Iggy itse ohjaa sen. Selviää myös, että he pallottelivat jonkun aikaa, kumman albumille biisi tulee, mutta Iggy vahvistaa, että se päätyi lopulta Britneyn albumille. Tosin Britney on sanonut, että albumia saadaan vielä odotella, mutta joka tapauksessa se on nyt virallisesti Britney ft. Iggy. Britneystä puhutaan kohdan 1:00 jälkeen.Posted by: Saara
On March 29th, 2015
Category: Uncategorized
With Comments Off

Britney: Piece of Me -show on voittanut kaksi palkintoa Best of Las Vegas -äänestyksessä. Se vei voiton kategorioissa Bachelorette Party ja Overall show.Posted by: Saara
On March 29th, 2015
Category: Uncategorized
With Comments Off

Brittiläinen tuottajatrio The Invisible Men vahvistaa Facebookissa, että he ovat tuottaneet Britneyn ja Iggy Azalean tulevan Pretty Girls -sinkun. He ovat työskennelleet myös muun muassa Jessie J:n, Sugababesin ja David Guettan kanssa. Sinkku julkaistaan 5. toukokuuta (eli kaksi päivää myöhässä olevaksi synttärilahjaksi minulle). Epäselvyyksistä huolimatta se on ilmeisesti Britney ft. Iggy, vaikka toisinkin on uutisoitu.Posted by: Saara
On March 27th, 2015
Category: Uncategorized
With Comments Off

Lisäsin People-lehden skannaukset galleriaan. Haastattelussa Britneyn kertoo muun muassa, ettei välttämättä haluaisi poikien lähtevän viihdeuralle ja ettei häneltä kannata pyytää avioliittoneuvoja, mutta hän on tällä hetkellä erittäin onnellinen.


2015 – People MagazinePosted by: Saara
On March 27th, 2015
Category: Uncategorized
With Comments Off

Britney on edennyt semifinaaliin CelebBuzzin äänestyksessä, ja nyt hänellä on vastassaan Taylor Swift. Muistakaa käydä äänestämässä:

ÄÄNESTÄ TÄÄLLÄPosted by: Saara
On March 27th, 2015
Category: Uncategorized
With Comments Off

Britney lähetti somessa terveisiä Havaijin lomaltaan, ja paparazzitkin ovat löytäneet paikalle. Britney näyttää upealta. Nyt olisi kyllä ollut hyvä tilaisuus promota uusia Intimate-uimapukuja.


March 26 – Britney on a holiday in Hawaii

AL-O-HA! 󾁇

Posted by Britney Spears on Thursday, 26 March 2015Posted by: Saara
On March 26th, 2015
Category: Uncategorized
With Comments Off

Lisäsin pari uutta Jeff Lipskyn ottaa upeaa kuvaa. Näitä saadaan takuulla pian lisää.


People MagazinePosted by: Saara
On March 26th, 2015
Category: Uncategorized
With Comments Off

Britney nauhoitti lyhyen videon People-lehdelle, jolla hän kertoo muun muassa, että haluaa ruskettua uuden videon kuvauksia varten! Toisessa videossa selviää, että Britney ottaa algebran tunteja voidakseen auttaa poikiaan läksyissä ja kolmannessa käydään läpi Britneyn avioliittohaluja.Posted by: Saara
On March 26th, 2015
Category: Uncategorized
With Comments Off


Kuva: getinthezonebritney

Britneyn seitsemäs studioalbumi juhli eilen neljättä syntymäpäiväänsä! Kylläpä aika rientää. Pääsin silloin kuuntelemaan sen ennakkoon Sonyn Helsingin toimistolle, ja ihastuin heti Trouble For Me -kappaleeseen, joka on yhä suosikkini. Lisäksi lemppareita ovat Till The World Ends, How I Roll ja Up n’ Down. Mitkä ovat teidän suosikkibiisinne?Posted by: Saara
On March 26th, 2015
Category: Uncategorized
With Comments Off

Changen myymälöissä ja verkkokaupoissa on 26.3 – 6.4. pääsiäisale, jolloin kaikki tuotteet ovat -40 prosenttia. Itse kävin viikonloppuna ostamassa Elvira-setin lahjakortillani, se on todella mukava päällä. Uimapukujakin löytyy jo, ja lisää on tulossa lähiaikoina.Posted by: Saara
On March 25th, 2015
Category: Uncategorized
With Comments Off

Britney on uusimman People-lehden kannessa, joka tulee myyntiin perjantaina. Kylläpä Britney on onnellisen näköinen ja pojat ovat tosi komeita. Klikkaa kuvaa suuremmaksi, parempia kuvia luvassa, kunhan lehti ilmestyy virallisesti. Otteessa haastattelusta Britney vahvistaa, että Pretty Girls -sinkku julkaistaan 5. toukokuuta! Vielä on vähän epäselvää, onko se Britney ft. Iggy vai Iggy ft. Britney, mutta eiköhän se selviä.

A hit Las Vegas show. Two happy, rambunctious boys. A hot new boyfriend who adores her. In short: life for Britney Spears has never been better.

“I’m the happiest I’ve ever been,” Spears, 33, tells PEOPLE in this week’s exclusive at-home cover story.

While her long-running Planet Hollywood residency is a big hit — the show has grossed nearly $50 million in ticket sales in a little more than a year — the superstar’s true passion is being a mother to Sean Preston, 9, and Jayden James, 8. “My kids come first in my life, bottom line,” says Spears, who shares parenting duties with her ex-husband, Kevin Federline.

As a hands-on mom, Spears has a lengthy to-do list: play dates, soccer games, gymnastics lessons and up to three hours of homework a night. “Homework is a priority,” she says. “We have a reward system that helps motivate them: if they get so many As, they get one toy a month.”

As the boys grow into “little men,” Spears is relishing their evolving personalities.

“Preston is very opinionated, very expressive, and if he doesn’t like something, he’s going to tell you,” she says. “But he has a huge heart, he’s a good kid and he has manners … Jayden is sweet, very soft-spoken, kinda funny. He’s adorable — a momma’s boy.”

Recently, the kids have taken on chores, including washing off their plates, taking out the trash and helping the family’s three dogs, and Spears is mulling giving them an allowance. “Preston just asked for a high allowance – like $10 a week or $20 a week – but we’ll see!” she says.

Spears’ boyfriend, producer Charlie Ebersol, 32, also pitches in with the kids – and the boys adore him. “They relate to him really well and they have fun together,” says Spears, who started dating Ebersol about six months ago. “He’s refreshing to be around and really light-hearted.”

With her career on a roll – her new single, a collaboration with Iggy Azaelea, drops on May 5 – and her family thriving, Spears says she’s in a “real good place” in her life. She says, “I’m very blessed.”Page 1 of 8712345678910..

Britney Jean -albumi
Julkaisu: Kaupoissa

Work Bitch -Sinkku
Julkaisu: Kaupoissa

Perfume -Sinkku
Julkaisu: Kaupoissa

Britney Spears: Piece Of Me
Julkaisu: Käynnissä

Fantasy Nice & Naughty Remix
Julkaisu: Kaupoissa

Fantasy Stage Edition
Julkaisu: Kaupoissa

Rocker Femme Fantasy
Julkaisu: 2014?

The Intimate Collection
Julkaisu: SyyskuuHeyBritney.net on suomalainen Britney Spears -fanisivusto, jonka tarkoituksena on tarjota suomalaisille Britney-faneille tietoa ja tuoreimpia uutisia popin prinsessastamme. Sivusto on perustettu vuonna 2006, ja se vietti kahdeksanvuotissynttäreitään huhtikuussa 2014. Emme ole yhteydessä Britneyyn tai hänen työntekijöihinsä. Toimimme fanipohjalta.

Designed By: MarozCreative.ComTop • © HeyBritney.Net 2006-2015