HeyBritney.Net your best fan resource online 24/7 with daily news about the princess Britney Spears
Tervetuloa HeyBritney.NET-sivustolle, joka on Suomen laajin ja monipuolisin Britney Spears -fanisivu. Täältä löydät aina uusimmat uutiset, kuvat ja videot popin prinsessasta. Uutisten lisäksi tarjoamme kattavan tietopaketin Britneystä ja hänen urastaan sekä lukuisia lisäosia, kuten kuvagallerian, keskustelufoorumin ja lyriikkaosion. Meidät löytää myös sosiaalisesta mediasta: olemme sekä Facebookissa että Tumblrissa. Kiitos käynnistä ja tervetuloa uudelleen!
Uusi kuva Lidl-mainoksessa Intimate-lanseerausvideo Uusia WM-kuvia TMZ puolustaa Britneytä Charlie ylistää Britneytä Britneyn faneille voitto


     
Site Features
 

 

Elite Affiliates
Apply? • +100 visits • Full list     
Official Links
        
Our Facebook
 

      
Chat Board
 

Affiliate requirements:
● +100 daily visits
● +10 000 hits

      
Site Information
 

Ylläpito: Saara & Sienna
Galleria-apulainen: Diana
Nimi: HeyBritney.Net
Hosti: Flaunt.Nu
Avattu: 5.4.2006
Ulkoasu: MarozCreative.Com
Paras näkyvyys: Google Chrome
Kävijälaskuri: | paikalla

 

Posted by: Saara
On December 18th, 2014
Category: Uncategorized
With Comments Off

Lidl ei käytä pelkästään vanhoja Femme Fatale -kuvia mainoksissaan, vaan mukaan on eksynyt myös uusi kuva viime vuodelta. Katso kuva kokonaisuudessaan linkistä. Hiustuotteet tulevat ilmeisesti huomenna Suomen Lidleihin.Posted by: Saara
On December 18th, 2014
Category: Uncategorized
With Comments Off

Change on ladannut meille Club CHANGE -jäsenille (ja muillekin) Intimate-kokoelman lanseerausvideon joululahjaksi. Videolla näkyy siis koko Tanskan show kokonaisuudessaan.Posted by: Saara
On December 17th, 2014
Category: Uncategorized
With Comments Off

Tässä uusia mutta pieniä kuvia Women’s Health -photoshootista. Toivottavasti näitä saadaan vielä paljon lisää!


Photoshoots – Women’s HealthPosted by: Saara
On December 17th, 2014
Category: Uncategorized
With Comments Off

TMZ on (kerrankin) kanssani samaa mieltä, nimittäin siitä, että Britneyn vartaloa ei ole photoshopattu sillä tavalla, kuin eräät luulevat. Videolla näkyy, kuinka mahtavassa kunnossa Britney on, samoin kuin viime aikaisissa paparazzikuvissa ja konserttikuvissakin. Hieman ei-britneymäiset kasvonpiirteet on saatu aikaan contouring-meikkitekniikalla, kuten myös videolta huomaa. Airbrush on varmasti viuhunut jossain määrin, muttei niin ahkerasti kuin joissain muissa kuvissa.

Britney Spears looks … different on the cover of Women’s Health Magazine, and while many people suspect a Photoshop job, TMZ has obtained video that shows that’s probably not the case.

Sources involved with the photoshoot tell TMZ Britney’s facial changes can be attributed to a makeup technique called “contouring”, which accounts for her slimmer nose and more defined cheek bones.

Check out the video, she looks exactly the same on set as she does in print.

It really is Britney, bitch.Posted by: Saara
On December 17th, 2014
Category: Uncategorized
With Comments Off

Charlie Ebersol antoi haastattelun People-lehdelle, joka tietysti halusi tietää myös Britneystä. Charlie ei halunnut mennä yksityiskohtiin, mutta sanoi Britneytä erittäin hyväsydämiseksi. Toivottavasti heidän onnensa kestää, koska Charlie vaikuttaa tosi hyvältä tyypiltä.

You have found love with Britney Spears. Can you share what you love most about her?

My personal life is my personal life, but I will say this: If I had not gone through what I’ve gone through, I would not have been prepared to be in a relationship of any kind, much less in one with someone like Britney, who has the enormous heart that she does. I can’t imagine. Everybody deserves to be loved. My hope is that lesson shines forth in this documentary, and in life.Posted by: Saara
On December 17th, 2014
Category: Uncategorized
With Comments Off

Me eli Britney-fanit voitimme World Music Awardseissa parhaan faniryhmän palkinnon! Jee, hyvä me! Nyt katsokaa Hold It Against Me -musiikkivideota niin paljon, että se ylittää sadan miljoonan rajan ennen vuodenvaihdetta. Tällä hetkellä VEVO:n katselukertoja on 98,7 miljoonaa.

Posted by: Saara
On December 16th, 2014
Category: Uncategorized
With Comments Off

Brittien Lidl latasi juuri mainoksen Britneyn hiustenhoitosarjasta. Voi että. Kai nämä saadaan Suomeenkin?Posted by: Saara
On December 16th, 2014
Category: Uncategorized
With Comments Off

E!News oli mukana Britneyn Women’s Health -kuvauksissa. Kurkista kulissien taakse:Posted by: Saara
On December 15th, 2014
Category: Uncategorized
With Comments Off

Britneyn Women’s Health -lehtijutusta on nyt lisää upeita kuvia! Britney näyttää superkauniilta ja myös vähän Heidi Klumilta (?). Klik klik. Toivottavasti pian saadaan kuvat ja teksti parempilaatuisina.

EDIT: Lisäsin kuvat korkealaatuisina!


2014 – Women’s Health

Lähde: BGPosted by: Saara
On December 15th, 2014
Category: Uncategorized
With Comments Off

Iggy Azalea vahvisti virallisesti Kiss 108:lle, että hän on tehnyt biisin Britneyn kanssa. Se tulee olemaan uuden albumin ensimmäinen sinkku ja ilmestyy Iggyn mukaan alkuvuodesta. He äänittivät useita eri kappaleita, mutta yhdestä tuli “kiistattoman loistava”. Iggy aikoo uudeksivuodeksi Britneyn konserttiin tavatakseen hänet.

Britney Spears has recorded an “undeniably great” new single with Iggy Azalea. The Australian rapper confirmed that the currently unnamed new release will premiere in early 2015. Azalea revealed that she plans to see Spears’s show at Planet Hollywood on New Year’s Eve so she can finally meet the star.

“We have a song, which is going to be her first single, coming out next year. I still haven’t really got to have a conversation with her, so I’m hoping New Year’s will be the time I can get her in a corner.”

Asked how the collaboration came about, Azalea added: “She said she would like to work with me in an interview and they reached out. We recorded a few different things and then one of those just ended up being, I think, undeniably great. Hopefully everybody will get to hear it at the beginning of next year. I think people are really going to love it and enjoy it. It’s a really fun track.”

Spears’s new album will serve as the follow-up to 2013’s Britney Jean.

Lähde: Digital SpyPosted by: Saara
On December 15th, 2014
Category: Uncategorized
With Comments Off

VMA Video Music Awardseissa palkintopöydän putsannut Piece of Me -video julkaistiin seitsemän vuotta sitten! Video on itsekriittinen mutta humoristinen parodia Britneystä, kuten itse biisikin.Posted by: Saara
On December 15th, 2014
Category: Uncategorized
With Comments Off

Britney on tulevassa Women’s Health -lehden kannessa, joka on jo vuotanut nettiin. Kuvat otettiin jo aikoja sitten, mutta niitä kannatti odottaa, Britney näyttää nimittäin mahtavalta. Ainakin näiden pienten kuvien perusteella photoshopkin on ollut vähällä.

Lähde: Britney-GalaxyPosted by: Saara
On December 14th, 2014
Category: Uncategorized
With Comments Off

Venäläisessä tanssiohjelmassa nähtiin ihan mieletön Hold It Against Me -esitys! Vau! Muistakaa katsoa myös biisin musavideota, että sata miljoonaa tulisi täyteen vuoden loppuun mennessä.Page 1 of 7712345678910..

Britney Jean -albumi
Julkaisu: Kaupoissa

Work Bitch -Sinkku
Julkaisu: Kaupoissa

Perfume -Sinkku
Julkaisu: Kaupoissa

Britney Spears: Piece Of Me
Julkaisu: Käynnissä

Fantasy Nice & Naughty Remix
Julkaisu: Kaupoissa

Fantasy Stage Edition
Julkaisu: Kaupoissa

Rocker Femme Fantasy
Julkaisu: 2014?

The Intimate Collection
Julkaisu: SyyskuuHeyBritney.net on suomalainen Britney Spears -fanisivusto, jonka tarkoituksena on tarjota suomalaisille Britney-faneille tietoa ja tuoreimpia uutisia popin prinsessastamme. Sivusto on perustettu vuonna 2006, ja se vietti kahdeksanvuotissynttäreitään huhtikuussa 2014. Emme ole yhteydessä Britneyyn tai hänen työntekijöihinsä. Toimimme fanipohjalta.

Designed By: MarozCreative.ComTop • © HeyBritney.Net 2006-2014