HEYBritney.NET | Suomen laajin Britney Spears -fanisivusto | The Biggest Finnish Britney Spears Fansite Online
Search...
Tervetuloa HeyBritney.NET-sivustolle, joka on Suomen laajin ja monipuolisin Britney Spears -fanisivu. Täältä löydät aina uusimmat uutiset, kuvat ja videot popin prinsessasta. Uutisten lisäksi tarjoamme kattavan tietopaketin Britneystä ja hänen urastaan sekä lukuisia lisäosia, kuten kuvagallerian, keskustelufoorumin ja lyriikkaosion. Meidät löytää myös sosiaalisesta mediasta: olemme sekä Facebookissa että Tumblrissa.
Britney Spears on viihtynyt yli 15 vuotta musiikkimaailman huipulla. Hänellä on listaykkösiä kolmella vuosikymmenellä, ja hän on 2000-luvun parhaiten myynyt naisartisti. Lisäksi Britneyn hajuvesiä on ostettu yli miljardi pulloa, ja hän on koko internetin historian etsityin julkkis. Lue lisää?
Seuraavat konsertit:

• 17. kesäkuuta
• 18. kesäkuuta
• 22. kesäkuuta
• 24. kesäkuuta
• 25. kesäkuuta
• 29. kesäkuuta
• 01. heinäkuuta
• ...

HeyBritney.NET on Suomen suurin Britney Spears -fanisivusto. Sivusto on perustettu vuonna 2006, ja se viettää kymmenvuotissynttäreitään vuonna 2016. Tarkoituksemme on tarjota suomalaisille ja kansainvälisille faneille ajankohtaisia uutisia ja kuvia sekä paljon tietoa Britneystä ja hänen urastaan. Jos haluat ottaa yhteyttä, lähetä meiliä osoitteeseen heybritneynet[at]gmail.com tai laita viesti Facebookin kautta. Teemme mielellämme yhteistyötä esimerkiksi musiikin tai fanituotteiden promoamisessa.

Britney: Piece Of Me

Konserttisarja
INFO LIPUT Kuvia


Make Me (Oooh)

Sinkku
INFO Kuvia


Intimate Britney Spears

Alusvaatekokoelma
Info OSTA KUVIA


Maui Fantasy

Tuoksu
Info Osta KuviaPrivate Show

Tuoksu
INFO Kuvia@BritneySpears
HB.NET Facebook
Chat box

Affiliate requirements:
• +100 daily visits
• +10 000 hitsElite Affiliates

Site Information

Nimi: HeyBritney.Net
Hosti: Flaunt.Nu
Avattu: 5.4.2006
Designed by: Maroz Creative
Paras näkyvyys: Google Chrome
Kävijälaskuri: | paikalla


Official Links
Google Adfeat_katue

 

 

 

 

 


Private Show -tuoksu julkistettiin vähän yli viikko sitten, ja siihen on panostettu enemmän kuin mihinkään hajuveteen (tai mihinkään muuhunkaan) pitkään aikaan. Toimittaja Katie Krause oli yksi heistä, jotka pääsivät tutustumaan tuoksuun ennen muuta maailmaa, vaikka tieto siitä vuotikin etukäteen. Katie kertoo Britneyn tiimin ylellisistä ja kekseliäistä keinoista tuoksun lanseerauksessa. Hän pääsi myös tapaamaan Britneyn. Lisäksi hän kertoo, kuinka Britney pelailee usein ennen konserttia poikiensa kanssa pelejä, ja koska se on niin hauskaa, nämä eivät haluaisi äidistä taas tulevan “Britney Spears”. Kulissien taakse on aina hauska päästä, joten käy lukemassa juttu täältä.


Posted by: Saara // Category: Perfumes


feat_jun25

 

 

 

 

 

June 27th, 2016

Launtain konsertin vieraita hemmoteltiin taas mahtavalla show’lla, ja Britney näyttää meet&greet-kuvissa muuten aivan upealta!


June 25 – Britney: Piece of Me – Show


June 25 – Britney: Piece of Me – Meet&Greet

No idea how I managed to capture this given how much I was shaking and crying while shooting it. #pieceofme

A video posted by Thomas Pardee (@thomaspardee) on


Posted by: Saara // Category: Britney: Piece of Me, Photos, Videos


feat_jun24

 

 

 

 

 

June 27th, 2016

Juhannusaaton konsertissa nähtiin taas uusi julkkisvieras, siellä poppari Kesha piipahti paikalla.


June 24 – Britney: Piece of Me – Show


June 24 – Britney: Piece of Me – Meet&Greet


Posted by: Saara // Category: Britney: Piece of Me, Photos, Videos


feat_jun22

 

 

 

 

 

June 27th, 2016

Toivottavasti teidänkin juhannuksenne meni hyvin. Otan nyt kiinni viime viikon uutisia, joista suurin osa liittyy POM-konsertteihin. Keskiviikkona nähtiin pieni uudistus, jossa uusi valkoinen asu oli siirretty BOMT-osioon. Se tekeekin ison eron normaalisti tummaan värimaisemaan.


June 22 – Britney: Piece of Me – Show


June 22 – Britney: Piece of Me – Meet&Greet

Hit Me Baby One More Time!! #itsbritneybitch #britneyspears #pieceofme #phvegas #holyspearit #godney

A video posted by Brynn Smith (@brynns7) on


Posted by: Saara // Category: Britney: Piece of Me, Photos, VideosOnnellinen ja itsevarma Britney täydellisine vartaloineen lähettää terveisiä heittereille. Käyttävätkö nuoret edes sanaa ‘heitteri’? Vihaaja kuulostaa liian hurjalta :D Toivottavasti terveiset menivät perille.Posted by: Saara // Category: Social media, Videos


feat_privateshowbanner2

 

 

 

 

 

June 21st, 2016

Britneyltä tulee uusia tuoksuja niin tiuhaan, että tekee tiukkaa pysyä perässä. Päivitin juuri tuoksut-osion, johon lisäsin myös alla olevat tiedot Private Show’sta. Muistakaa myös, että vasta huhtikuussa Suomeen saapunutta Maui Fantasya saa Kicksistä. Täällä on vielä Pop Sugarin arvio uudesta hajuvedestä.


Ensituoksu: klementiini, nektariini, vaahdotettu kermakahvi
Sydäntuoksu: dulce de leche, arabianjasmiini, appelsiininkukka
Pohjatuoksu: meripihka, myski


Posted by: Saara // Category: Perfumes, Site


feat_artistsaga

 

 

 

 

 


Britney voitti pari päivää sitten palkinnon MTV Awardsien Artist Saga -kategoriassa. Äänistä päättivät fanit, ja hän löi 40 muuta kilpailijaa kierros kierrokselta. Tämän vuoden gaala pidettiin Italian Firenzessä.


Posted by: Saara // Category: AwardsBritneyn Make Me Oooh (kirjoitettuna juuri noin) ja kestoltaan 3:50 on lisätty saksalaisen radiokanavan listalle. Radio Berlin -kanavan “Die internationale Hitparade mit Jürgen Jürgens” -ohjelman nettisivuilla kappale on sijalla 16, koska sitä voi oikein äänestääkin. Saksalaisilta on aikaisemmin lipsahtanut tietoa ennen aikojaan, joten katsotaan onko biisi listalla enää myöhemmin tänään. Alla kuitenkin kuvakaappaus:


Posted by: Saara // Category: #B9, MusicHaastattelut Make Me (Oooh) -musiikkivideon kuvauksista jatkuvat. Ylemmässä videossa Britney kertoo muun muassa moneltako heräsi, ketä halasi viimeksi ja kuka oli hänen ensimmäinen ihastuksensa (tietenkin Brad Pitt). Alemmassa puhutaan Private Show -tuoksusta ja saman nimisestä biisistä, joka Britneyn mukaan on “erilainen” ja “cool”. Olisi antaa huhutulle kappaleelle varmistus jo aiemmin, koska moni fani pettyi “pelkkään” hajuvesi-ilmoitukseen. Mutta kiva kuulla, että kappale on olemassa ja mukana albumilla. Videot lähtemään pyörimään automaattisesti, joten en halua upottaa niitä. Voit katsoa ne täältä.

Britney Spears never slows down.

Not only does she continue to reign in Las Vegas with her Britney: Piece of Me residency at Planet Hollywood, but she’s also putting the final touches on a new album.

And then there’s the release of her new fragrance, Private Show.

Even so, Brit took some time out of schedule (and the filming of the music video for her upcoming single “Make Me”) to take our E!Q in 42. From her colorful way of explaining why Brad Pitt will always be her celebrity crush to her favorite meals to cook for her kids Jayden and Sean, Brit is giving us all kinds of realness.

PS: We know that Mr. Pitt is off the market, but no matter because Britney isn’t on the hunt for love these days. “I’m not looking for a man at the moment,” she told me. “My boys are my heart.”

As for Private Show, it’s the latest in the “Toxic” singer’s collection of fragrances that first launched in 2004 with Curious.

“The new fragrance is really beautiful,” Britney explained, adding she was inspired by her frequent trips to Hawaii and “soft, really soothing smells.”

She smiled, “My mom really loves it and a lot of my girlfriends do, too.”

The sweet smell of success, indeed.


Posted by: Saara // Category: #B9, Perfumes, Videos


feat_june18

 

 

 

 

 

June 20th, 2016

Alla kuvia ja videoita lauantain konsertista, jossa Britney esiintyy hauskassa naamiossa, joka toi mieleeni Circus- ja Femme Fatale -kiertueet.

VIDEOITA: andrewforte, ccierranicole, suteki_shi


June 18 – Britney: Piece of Me – Show


June 18 – Britney: Piece of Me – Meet&Greet

Thought you knew before… #BritneySpears #PieceOfMe #Freakshow #AxisTheater #PlanetHollywood #LasVegas #2016

A video posted by Grayson Gore (@suteki_shi) on


Posted by: Saara // Category: Britney: Piece of Me, Photos, VideosBritneyn Billboard Music Awards -esitystä on katsottu yli 5 miljoonaa kertaa! Montako kertaa SINÄ olet katsonut sen? :D


Posted by: Saara // Category: Awards, Performances, Videos


feat_jun17

 

 

 

 

 


Britney palasi eilen Vegasiin, ja hänen yllään nähtiin kaksi uutta asua, jotka ainakin minun listalla nousivat korkealla. Valkoista asua olemme ennen nähneet mustana. Konsertissa myös jaettiin Private Show -tuoksunäytteitä. Lisää kuvia ja videoita myöhemmin tänään.

EDIT: Kuvia ja 15-minuuttinen YouTube-video lisätty!


June 17 – Britney: Piece of Me – Show


June 17 – Britney: Piece of Me – Meet&Greet


Posted by: Saara // Category: Britney: Piece of Me, Photos


feat_privateshow

 

 

 

 

 


Kuten arveltiin, Britneyn suuri ilmoitus liittyi uuteen tuoksuun nimeltään Private Show. Pullo on aivan uudenlainen, ja fanit ovatkin odottaneet jotain erilaista kuin Fantasy. Tuoksun inspiraationa ovat olleet muun muassa tanssiminen ja jääkahvi! Vain Britney voi lanseerata jääkahvin inspiroiman hajuveden :D Tuoksu on jo toinen tänä vuonna, sillä pari kuukautta sitten ilmestyi Maui Fantasy. Private Show tulee myyntiin Isossa-Britanniassa elokuussa ja Suomessa varmaan pian sen jälkeen. Mainosjulisteet ovat näkyvästi esillä Vegasissa, eli promoa on ollut jo paljon normaalia enemmän.


Fragrances – Private Show

Get a whiff of this — another scent from Britney Spears is here!

ET was in Las Vegas when the “Slave 4 U” singer’s 20th fragrance in 12 years, Private Show, was unveiled. “Private Show celebrates one of my biggest passions — dancing! It is inspired by the electric energy I feel when I’m performing, whether during rehearsals or on-stage during my show,” Spears said of the scent. “I wanted my fans to have an uplifting, sexy scent that empowers them to achieve their dreams!”

According to a press release about the fragrance, Private Show’s scent was inspired by the 34-year-old pop princess’ “love of dulce de leche, white florals and iced coffee.”

Spears released her first scent in 2004, Curious, and has since been a staple in the perfume industry. This isn’t even the first fragrance she’s released this year; she also came out with Maui Fantasy in January.

In 2013, Spears released a music video for her song “Perfume,” which had some obvious product placements.

Last year, Spears shared with InStyle why she keeps churning out different scents. “I’ve been creating fragrances for more than 10 years, and each one shows a different side of my personality,” she explained.

Private Show — which is priced between $9.99 and $52 — is said to be a “tribute to [Spears’] accomplishments on and off stage,” and seeks to serve as “an inspiration for all of her fans.”

Source: ET


Posted by: Saara // Category: Perfumes