HeyBritney.Net your best fan resource online 24/7 with daily news about the princess Britney Spears
Tervetuloa HeyBritney.NET-sivustolle, joka on Suomen laajin ja monipuolisin Britney Spears -fanisivu. Täältä löydät aina uusimmat uutiset, kuvat ja videot popin prinsessasta. Uutisten lisäksi tarjoamme kattavan tietopaketin Britneystä ja hänen urastaan sekä lukuisia lisäosia, kuten kuvagallerian, keskustelufoorumin ja lyriikkaosion. Meidät löytää myös sosiaalisesta mediasta: olemme sekä Facebookissa että Tumblrissa. Kiitos käynnistä ja tervetuloa uudelleen!
Britney ui delfiinien kanssa #78 POM-konsertti #77 POM-konsertti Britney Vegasin “vihreällä matolla” #76 POM-konsertti Piece of Me -show’n kuulumisia


     
Site Features
 

 

Elite Affiliates
Apply? • +100 visits • Full list     
Official Links
        
Our Facebook
 

      
Chat Board
 

Affiliate requirements:
● +100 daily visits
● +10 000 hits

      
Site Information
 

Ylläpito: Saara & Sienna
Galleria-apulainen: Diana
Nimi: HeyBritney.Net
Hosti: Flaunt.Nu
Avattu: 5.4.2006
Ulkoasu: MarozCreative.Com
Paras näkyvyys: Google Chrome
Kävijälaskuri: | paikalla

 

Posted by: Saara
On March 1st, 2015
Category: Uncategorized
With Comments Off

Ennen eilistä konserttia Britney ehti polskia delfiinien kanssa Las Vegasissa. Myös pojat ja Charlie olivat mukana.Posted by: Saara
On March 1st, 2015
Category: Uncategorized
With Comments Off

Britneyllä oli eilen peräti kaksi uutta asua, Freakshow- ja Me Against The Music -segmenteissä. Sanonpahan taas kerran, että jos näitä konsertteja ei kuvata DVD:lle, en anna sitä ikinä anteeksi. Tai toivottavasti edes fanit käyttävät videomateriaalia omiin versioihinsa.
Video: brandneweyez, fabianprado, britneyismyvirtue, leahk228


Britney: Piece of Me – February 28 – Show


Britney: Piece of Me – February 28 – Meet&Greet

YOU BETTA WORK BITCH #britney #pieceofme

A video posted by Chris (@brandneweyez) onPosted by: Saara
On February 28th, 2015
Category: Uncategorized
With Comments Off

Eilisen konsertti oli energiansa puolesta taas aivan mahtava, toivottavasti hyvälaatuisia videoita saadaan vielä lisää. Pieni kömmähdys tosin oli lähellä, kun 3-biisin aikana kärry Britney kyydissään oli vähällä pudota portaista. Britney auttoi nostamaan sen takaisin ja show jatkui. Lisää videoita näiden linkkien takana: csarauj, vladkurasov, pedroivorr. Menossa oli mukana myös Steven Tyler.


Britney: Piece of Me – February 27 – Show


Britney: Piece of Me – February 27 – Meet&GreetPosted by: Saara
On February 27th, 2015
Category: Uncategorized
With Comments Off

Britney vieraili eilen Zappos.comin tilaisuudessa Las Vegasissa, jossa juhlistettiin hänen yhteistyötään Nevada Childhood Cancer Foundationin kanssa. Britney tapasi lapsia ja leikki Roos-n-More -eläintarhan eläinten kanssa. Tilaisuuden keräämät rahat lahjoitetaan NCCF:lle, jonne mekin voimme tehdä lahjoituksia. Mario Lopez myös haastatteli häntä, joten kuulumisia saamme kuulla toivottavasti pian.


February 26 – Zappos Green Carpet in Las VegasPosted by: Saara
On February 26th, 2015
Category: Uncategorized
With Comments Off

Eilinen POM-konsertti sujui mainiosti Toxicin pienistä mikkiongelmista huolimatta. Freakshow’hun saatiin komea Jason, jonka tanssitaitoja ja ulkonäköä Britneykin kehui. Hurjasti hienoja videoita ehti ottaa käyttäjä jehisonp.


Britney: Piece of Me – February 25 – Show


Britney: Piece of Me – February 25 – Meet&Greet


Posted by: Saara
On February 25th, 2015
Category: Uncategorized
With Comments Off

Las Vegas Sun spekuloi, jatkaako Britney sopimustaan vai tarttuuko hän huimaan kiertuetarjoukseen vuodelle 2016, jolla oletan tarkoitettavan maailmankiertuetta. Lisäksi huhumylly kertoo, että toinen Vegasin hotelli olisi halukas kaappaamaan hänet tiimiinsä. Artikkelissa puhutaan myös monista muutoksista, joita konsertteihin on tehty, mutta joita ei huomaa kuin paikan päällä.

Let’s put to rest the rumors about pop princess Britney Spears’ residency of her show “Britney: Piece of Me” at Planet Hollywood. New dates for her fall shows at Axis at Planet Hollywood will be announced shortly, with tickets going on sale early spring. Her residency definitely continues to the end of this year, marking the successful conclusion of her current two-year contract. Discussions and negotiations are already underway about adding two more years to the pact.

“She’s very comfortable and happy with the Axis showroom at Planet Hollywood and living part time in Las Vegas, so we’re guessing that’s where she’ll want to stay. You have both parties who want a deal to work for another two years, so it deserves to happen.”

However, the Grammy Award-wining “Toxic” hit singer has to consider other opportunities that have been presented to her while in Las Vegas the past year. She has a major touring offer to consider in 2016, and incredibly I’ve heard an amazing Wicked Whisper & Racy Rumor that another hotel on the Strip is ready to swoop in and sign her for a new two-year deal if Planet Hollywood negotiations break down.

Koko artikkeliPosted by: Saara
On February 25th, 2015
Category: Uncategorized
With Comments Off

Pienen tauon jälkeen Britney nähtiin taas eilen tanssistudiolla. Mitäköhän varten hän harjoittelee? Toivottavasti odotuksemme palkitaan pian.


February 24 – Britney at a dance studioPosted by: Saara
On February 25th, 2015
Category: Uncategorized
With Comments Off

Virallinen Elvira-malliston mainosvideo on juuri ladattu nettiin:Posted by: Saara
On February 24th, 2015
Category: Uncategorized
With Comments Off

Christina Aguilera oli Jimmy Fallonin vieraana ja pääsi esittelemään imitaattorin lahjojaan. Kohdasta 1:45 eteenpäin hän esittää Britneytä. Mahtavaa! :DPosted by: Saara
On February 23rd, 2015
Category: Uncategorized
With Comments Off

In The Zonelle tarkoitetusta Guilty-biisistä on ilmestynyt uusi versio, joka on mielestäni paljon jo tuntemaamme versiota parempi. Tämä sämplää Princen Kiss-kappaletta.Posted by: Saara
On February 23rd, 2015
Category: Uncategorized
With Comments Off

Britney vei pojat eilen Air+Style-tapahtumaan hengaamaan lumilautailijoiden kanssa.Posted by: Saara
On February 23rd, 2015
Category: Uncategorized
With Comments Off

Lauantain konsertti näyttää superhyvältä! Varsinkin kahdelta Instagram-tililtä löytyy mahtavia videoita: kauempaa kuvasi makeitcoolerinhere ja lähikuvaa saamme käyttäjältä eimermac.


Britney: Piece of Me – February 20 – Show


Britney: Piece of Me – February 20 – Meet&Greet

@britneyspears #britneyspears @britneypieceofme #pieceofme

A video posted by EimerMac (@eimermac) onPosted by: Saara
On February 23rd, 2015
Category: Uncategorized
With Comments Off

Olin viikonlopun ilman konetta, joten päivitykset tulevat hieman myöhässä. Tässä perjantai-illan POM-kuulumisia. YouTube-videoita: Kohokohtia, Break The Ice, I’m A Slave 4 U. Instagram-videoita: xovivi_n, alejandrofernandez.c, floresvillarreal.


Britney: Piece of Me – February 20 – ShowPage 1 of 8512345678910..

Britney Jean -albumi
Julkaisu: Kaupoissa

Work Bitch -Sinkku
Julkaisu: Kaupoissa

Perfume -Sinkku
Julkaisu: Kaupoissa

Britney Spears: Piece Of Me
Julkaisu: Käynnissä

Fantasy Nice & Naughty Remix
Julkaisu: Kaupoissa

Fantasy Stage Edition
Julkaisu: Kaupoissa

Rocker Femme Fantasy
Julkaisu: 2014?

The Intimate Collection
Julkaisu: SyyskuuHeyBritney.net on suomalainen Britney Spears -fanisivusto, jonka tarkoituksena on tarjota suomalaisille Britney-faneille tietoa ja tuoreimpia uutisia popin prinsessastamme. Sivusto on perustettu vuonna 2006, ja se vietti kahdeksanvuotissynttäreitään huhtikuussa 2014. Emme ole yhteydessä Britneyyn tai hänen työntekijöihinsä. Toimimme fanipohjalta.

Designed By: MarozCreative.ComTop • © HeyBritney.Net 2006-2015