HeyBritney.Net your best fan resource online 24/7 with daily news about the princess Britney Spears
Tervetuloa HeyBritney.NET-sivustolle, joka on Suomen laajin ja monipuolisin Britney Spears -fanisivu. Täältä löydät aina uusimmat uutiset, kuvat ja videot popin prinsessasta. Uutisten lisäksi tarjoamme kattavan tietopaketin Britneystä ja hänen urastaan sekä lukuisia lisäosia, kuten kuvagallerian, keskustelufoorumin ja lyriikkaosion. Meidät löytää myös sosiaalisesta mediasta: olemme sekä Facebookissa että Tumblrissa. Kiitos käynnistä ja tervetuloa uudelleen!
Parhaat musavideopeput Vegasin lippumyynnit Top 20 YouTube-artistit Britney bestiksensa kanssa Intimaten Suomen lanseeraus Uusi ulkoasu!


     
Site Features
 

 

Elite Affiliates
Apply? • +100 visits • Full list     
Official Links
        
Chat Board
 

Affiliate requirements:
● +100 daily visits
● +10 000 hits

      
Site Information
 

Ylläpito: Saara & Sienna
Galleria-apulainen: Diana
Nimi: HeyBritney.Net
Hosti: Flaunt.Nu
Avattu: 5.4.2006
Ulkoasu: MarozCreative.Com
Paras näkyvyys: Google Chrome
Kävijälaskuri: | paikalla

 

Posted by: Saara
On September 21st, 2014
Category: Uncategorized
With Comments Off

PopSugar on Jennifer Lopezin ja Iggy Azalean pepuista inspiroituneena listannut musiikkivideoiden 28 parasta takalisto-hetkeä. Britney takapuolineen on listalla peräti neljästi ja pitää kakkospaikkaa heti Booty-videon jälkeen. Paras peba kuitenkin unohtui.

Best Music Video Butt Moments Top 28

1. Booty — Jennifer Lopez ft. Iggy Azalea
2. Toxic – Britney Spears
3. Bootylicious — Destiny’s Child
4. Jenny From the Block — Jennifer Lopez
5. Whenever, Wherever — Shakira
6. Milkshake — Kelis
7. Pour It Up — Rihanna
8. Baby Got Back — Sir Mix-a-Lot
9. Bad Romance — Lady Gaga
10. Partition — Beyoncé

16. Stronger — Britney Spears
23. Gimme More — Britney Spears
27. 3 — Britney Spears


Posted by: Saara
On September 18th, 2014
Category: Uncategorized
With Comments Off

Britney: Piece of Me -konserttien neljäs osa tuotti Britneylle ja hänen tiimilleen lähes viisi miljoonaa dollaria. Lippuja myytiin 33 851 / 36 555 yli pikkiriikkisen tilaa olisi vielä ollut osassa konsertteja. Tähän mennessä konserttien yhteistuotot ovat huimat 43 miljoonaa dollaria.

Lähde: BillboardPosted by: Saara
On September 18th, 2014
Category: Uncategorized
With Comments Off

WMA on listannut YouTuben katsotuimmat artistit, ja kärjessä keikkuu Rihanna. Britney on sijalla 16 lähes kahdella miljardilla katselukerralla. Videoista puheen ollen, muistakaahan katsoa Hold It Against Me -videota ahkerasti.

YouTuben katsotuimmat artistit

01. Rihanna – 5,38 miljardia katselukertaa
02. Justin Bieber – 5,09 miljardia katselukertaa
03. Katy Perry – 4,03 miljardia katselukertaa
04. Eminem – 3,96 miljardia katselukertaa
05. Shakira – 3,85 miljardia katselukertaa
06. One Direction – 3,17 miljardia katselukertaa
07. Beyonce – 3,11 miljardia katselukertaa
08. Pitbull – 3,07 miljardia katselukertaa
09. Lady Gaga – 2,98 miljardia katselukertaa
10. TaylorSwift – 2,38 miljardia katselukertaa
11. Enrique Iglesias – 2,34 miljardia katselukertaa
12. Chris Brown – 2,32 miljardia katselukertaa
13. David Guetta – 2,21 miljardia katselukertaa
14. Jennifer Lopez – 2,2 miljardia katselukertaa
15. Nicki Minaj – 2,15 miljardia katselukertaa
16. Britney Spears – 1,99 miljardia katselukertaa
17. Black Eyed Peas – 1,86 miljardia katselukertaa
18. Michael Jackson – 1,81 miljardia katselukertaa
19. Selena Gomez – 1,8 miljardia katselukertaa
20. LMFAO – 1,77 miljardia katselukertaaPosted by: Saara
On September 18th, 2014
Category: Uncategorized
With Comments Off

Britney twiittasi kuvan itsestään ja parhaasta ystävästään Cade Hudsonista. Ovatpa he söpöjä.
Posted by: Saara
On September 17th, 2014
Category: Uncategorized
With Comments Off

Upea Intimate-mallisto saapuu Suomeen perjantaina 26. syyskuuta. Se julkaistaan jokaisessa 20 CHANGE Lingerie -myymälässä ympäri Suomen (katso itseäsi lähin myymälä täältä), mutta Helsingin Kampin liike on se, jossa ehdottomasti kannattaa olla paikalla. 20 ensimmäistä Britneyksi pukeutunutta nimittäin saa 80 euron lahjakortin. Lisää tietoa asiasta Facebookissa. Alan heti miettimään omaa asuani!

Britney Spearsin suunnittelema The Intimate Britney Spears -mallisto lanseerataan yksinoikeudella kaikissa Suomen 20 CHANGE Lingerie -myymälässä perjantaina 26.9. klo 10.

Lanseerauspäivää juhlistetaan muun muassa kuohuvalla, suklailla ja yllätyslahjoilla. Lisäksi Helsingin Kampin myymälässä (Kauppakeskus Kamppi, 2. krs) on pukeutumiskampanja: pukeudu tunnistettavaan Britney Spears -asuun, 20 ensimmäistä saa 80 € lahjakortin, jolla voi valita The Intimate Britney Spears -malliston alusasuja.Posted by: Saara
On September 17th, 2014
Category: Uncategorized
With Comments Off

Kuten varmaan huomaattekin, meillä on uusi upea ulkoasu, jonka on tehnyt mahtava Maroz Creative. Ulkoasun inspiraationa ovat uudet Intimate-kokoelman kuvat, joka muuten lanseerataan Euroopassa ja Suomessa ensi viikolla. Jos joku näyttää hassulta, pakota päivitys tai tarkista selaimesi. Ulkoasu toimii parhaiten Google Chromella katsottuna. Kommentteja otetaan mielellään vastaan, kuten aina. Seuraathan muuten jo laajennusosiamme:

FacebookTumblrFoorumiPosted by: Saara
On September 17th, 2014
Category: Uncategorized
With Comments Off

Huhujen mukaan Britney saattaa pidentää Vegas-sopimustaan vuoteen 2017 saakka, sillä konsertit vetävät väkeä erittäin hyvin. Hän itse sanoi uusissa haastatteluissa, että mitään ei ole vielä päätetty.

Pop princess Britney Spears is racking up such impressive ticket sales with her resident show “Britney: Piece of Me” at Axis Powered By Monster at Planet Hollywood that she’s become the top-selling Strip artist for Caesars Entertainment.

The “Work Bitch” singer, who recently split with boyfriend David Lucado after he reportedly cheated on her with a porn star, has hit No. 1 while Celine Dion is absent from the Colosseum at Caesars Palace.

Britney’s sold-out shows at Planet Hollywood, a Caesars Entertainment property, have been so consistent that discussions for a two-year renewal of her deal originally set to end in 2015 are getting close to signed contract status.

The Wicked Whispers & Racy Rumors must be real because her manager Larry Rudolph has become one of Las Vegas’ newest residents, moving here full time to a luxury apartment complex just five minutes from Axis. Larry partied at Beacher’s Madhouse in MGM Grand over the weekend.

After visits to Britain and more of Europe next week for her new lingerie line, Britney returns to the Strip for nearly all of October and with additional dates through Feb. 28.

Lähde: LasVegasSun.comPosted by: Saara
On September 16th, 2014
Category: Uncategorized
With Comments Off

Britney-fani Ariana Granden Break Free -musiikkivideo sai huomiota sen yhtäläisyyksistä Oops!… I Did It Again -videoon. Nyt hän esiintyi Japanissa koulutyttöasussa. Kumpi hanskaa tyylin paremmin, Britney vai Ariana?

ÄÄNESTÄ TÄÄLLÄPosted by: Saara
On September 16th, 2014
Category: Uncategorized
With Comments Off

MTV Europe Music Awards 2014 järjestetään marraskuussa Edinburghissa, mutta valitettavasti Britney jäi ilman ehdokkuuksia. Suurin rohmu oli Katy Perry, joka on ehdolla peräti seitsemässä kategoriassa. Kaikki kategoriat löytyvät täältä.Posted by: Saara
On September 16th, 2014
Category: Uncategorized
With Comments Off

Uusia haastatteluita putkahtelee koko ajan esiin. PopSugarille Britney kertoo tutun tarinan eurooppalaisesta vintageliikkeestä ja Intimate-malliston taustoista. Hän myös paljastaa, mitkä musiikkivideot toimivat inspiraationa ja mikä saa hänet tuntemaan itsensä seksikkääksi. Mallisto lanseerataan Euroopassa 25.9.Posted by: Saara
On September 15th, 2014
Category: Uncategorized
With Comments Off

Work Bitch -biisi täyttää keskiviikkona vuoden, ja sen kunniaksi YouTube-käyttäjä THE GUVANAH on tehnyt mahtavan videon faneista, imitaattoreista tai parodioijista, jotka tanssivat kappaleen tahtiin. Ihana!Posted by: Saara
On September 14th, 2014
Category: Uncategorized
With Comments Off

Britney twiittasi kuvan Prestonin ja Jaydenin 8- ja 9-vuotissynttäreiltä. Kuten Britney lupasi, lahjaksi he saivat skeittilaudat ja muuta siihen liittyvää. Prestonin laudassa on komeita pääkalloja, kun taas Jaydenin oma on kultainen.Posted by: Saara
On September 13th, 2014
Category: Uncategorized
With Comments Off

Access Hollywood kyselee Britneyltä hänen tunnetuimmista asuistaan ja tarinoista niiden takana. Mukana ovat BOMT-koulupuku, Oops-nahka-asu, VMA 2013 -asu sekä vuoden 2000 Gramma-gaalan mekko. Minulle oli uutta VMA-asun tausta.Page 1 of 6412345678910..

Britney Jean -albumi
Julkaisu: Kaupoissa

Work Bitch -Sinkku
Julkaisu: Kaupoissa

Perfume -Sinkku
Julkaisu: Kaupoissa

Britney Spears: Piece Of Me
Julkaisu: Käynnissä

Fantasy Nice & Naughty Remix
Julkaisu: Kaupoissa

Fantasy Stage Edition
Julkaisu: Kaupoissa

Rocker Femme Fantasy
Julkaisu: 2014?

The Intimate Collection
Julkaisu: SyyskuuHeyBritney.net on suomalainen Britney Spears -fanisivusto, jonka tarkoituksena on tarjota suomalaisille Britney-faneille tietoa ja tuoreimpia uutisia popin prinsessastamme. Sivusto on perustettu vuonna 2006, ja se vietti kahdeksanvuotissynttäreitään huhtikuussa 2014. Emme ole yhteydessä Britneyyn tai hänen työntekijöihinsä. Toimimme fanipohjalta.

Designed By: MarozCreative.ComTop • © HeyBritney.Net 2006-2014