HeyBritney    Are you ready? The legendary Britney Spears in Finnish
Tervetuloa
Tervetuloa HeyBritney.NET-sivustolle, joka on Suomen laajin ja monipuolisin Britney Spears -fanisivu. Täältä löydät aina uusimmat uutiset, kuvat ja videot popin prinsessasta. Uutisten lisäksi tarjoamme kattavan tietopaketin Britneystä ja hänen urastaan sekä lukuisia lisäosia, kuten kuvagallerian, keskustelufoorumin ja lyriikkaosion. Meidät löytää myös sosiaalisesta mediasta: olemme sekä Facebookissa että Tumblrissa. Kiitos käynnistä ja tervetuloa uudelleen! -Saara
Britney Spears
Britney Spears on viihtynyt yli 15 vuotta musiikkimaailman huipulla. Hänellä on listaykkösiä kolmella vuosikymmenellä, ja hän on 2000-luvun parhaiten myynyt naisartisti. Lisäksi Britneyn hajuvesiä on ostettu yli miljardi pulloa, ja hän on koko internetin historian etsityin julkkis.
Uusimmat uutiset
 Uusi ulkoasu galleriassa: Galleriassa on uusi upea ulkoasu! Edellinen valmistui juuri niihin aikoihin, kun Piece of Me -konser.....
 Uudet hissit Planet Hollywoodissa: Planet Hollywood on vaihtanut hissien oviin uuteen POM-teemaan sopivat ovet. Vasemmanpuoleista kuvaa.....
Recent Images

Galleriassa on uusi upea ulkoasu! Edellinen valmistui juuri niihin aikoihin, kun Piece of Me -konsertit alun perin alkoivat ja kuvinakin oli käytetty niitä promokuvia. Tuntui siis sopivalta hyödyntää uudistuneen POM:n kuvia ja ajankohtakin on sopiva. Toivottavasti tykkäätte:

SEEKINGBRITNEY.COM

  Site

Planet Hollywood on vaihtanut hissien oviin uuteen POM-teemaan sopivat ovet. Vasemmanpuoleista kuvaa emme olekaan vielä nähneet. Mihin hissiin menisitte mieluiten?

Britney on päivittänyt some-kanaviaan uusilla upeilla profiili- ja kansikuvilla. Voi apua, nämä kuvat ovat ehkä kauneimmat ikinä. Uutta kuvaa on käytetty myös uusien konserttipäivien taustalla. Enää kymmenen päivää, ja näemme uudistuneen POM-show’n! Kuka muu on rakastunut kuviin?

Photoshoots – Britney: Piece of Me

A lot's changed since we last saw each other, Vegas 󾍇 #PieceOfMe is back in 10 days! britney.lk/pomtickets

Posted by Britney Spears on Wednesday, 3 February 2016

Billboard on valinnut Britneyn, Beyoncén, Pinkin ja Enrique Iglesiaksen tähdittämän Pepsi-mainoksen parhaaksi SuperBowl-mainokseksi. Listalla pääsi myös Kevin Federline.

1. Britney Spears/Beyonce/P!nk
Pop stars and Pepsi go together like pizza and, well, Pepsi. The company has been cranking out killer superstar spots for quite some time, whether that means old iconic Britney Spears segments or a more recent twist where Beyonce came face-to-face with Beyonces from all of her most well-known videos. It’s hard to pick just one Pepsi clip, but if we had to, we’re going with the 2004 spot that combined them all: Britney, Beyonce and Pink are Roman gladiators belting out “We Will Rock You.” Why wasn’t this released as a special single?

Kaley Cuoco pääsi kosketuksiin sisäisen Britneynsä ja pytonkäärmeen kanssa Lip Sync Battlessa, jossa hän esitti Britneyn kuuluisan VMA-esityksen. Alla videomateriaalia:


  Random

Vuonna 2004 julkaistu Greatest Hits: My Prerogative -kokoelma-albumi kiipesi eilen yllättäen takaisin listoille. Se oli parhaimmillaan iTunesin albumilistan sijalla 13! Aika hieno saavutus.

  Music

Luotettava Las Vegas Sun kertoo, että Britney on tänään palannut Vegasiin harjoittelemaan uudistuvaa Piece of Me -show’ta. Uutta odotettavaa saattaa olla enemmän kuin luulimme, sillä sivuston mukaan jopa 75 prosenttia sisällöstä muuttuu. Aiemmin on väläytetty 50 prosenttia. Muutoksiin sisältyvät niin biisit, koreografiat kuin asutkin. Pääsemme ihastelemaan paluuta 13. helmikuuta.

Pop princess Britney Spears moves her cast and crew back to Las Vegas on Thursday to start onstage rehearsals of her new-look “Britney: Piece of Me” at Axis at Planet Hollywood.

Since Jennifer Lopez has her stage all set at Planet Hollywood for her new resident show “All I Have,” Britney will be working out of another hotel property being kept secret.

I’m reliably told that about 75 percent of the hit show will be with new music, songs, dance routines and costumes being added as of Valentine’s Day Weekend when she’s back onstage on the Strip.

It also is going to be a new-look Britney, who has trimmed her body into amazing shape while on a break from the Strip back home in Los Angeles. The 34-year-old superstar flaunted her new, sexy and defined look of toned legs, sculpted arms and whittled waistline on Instagram videos Tuesday.

The new costumes Britney has ordered for her resumed residency will allow for maximum exposure to show off her assets. In addition to her tough show and dance rehearsal schedule in L.A. and here, the workout fanatic credits rigorous cardio training, yoga, boxing and treadmill runs for her keep-fit regimen.

Along with three hourlong sessions with a personal fitness trainer each week, Britney also has been doing 90 minutes of yoga twice weekly. She sticks to sushi, vegetables and fruits for her diet.

“She’s in the greatest shape and happiest state of her life,” I was told by one of her closest pals Tuesday. “She can’t wait to unveil her new look and the show’s new look. Both will be sensational, causing fireworks on the Strip.

“Britney is really loving the new show and believes it’s her best yet!” Her new run of “Britney: Piece of Me” is select dates from Feb. 13-27 and April 6-22.

Lähde: Las Vegas Sun

Britney instagrammasi kolme kuumaa videota, joissa hän on verhonnut vartalonsa bikineihin ja väliaikaisiin tatuointeihin. Videoiden takana on Britneyn meikkiartisti Glenn Nutley, joka on myös stailannut videot. Katso muut pätkät Britneyn Instasta.


  Videos

ExtraTV:n työntekijä Carlos paljasteli Twitterissä Piece of Me -konsertiin tulevia muutoksia. Twiitit on sittemmin poistettu eikä tiedä ovatko ne vain huhuja, mutta tällaista hän kertoi:


• Work Bitch siirretään alusta muualle
• Womanizer muokataan
• Gimme More muokataan
Break The Ice poistetaan
• Breathe on Me ja Touch of my Hand lisätään
• Overprotected ei mukana

Lähde: B-G.com

Olen niin innoissani Breathe On Me -biisin paluusta, että halusin kysyä, mikä tähän astisista esityksistä on ollut paras. Mukana ovat ABC Special, Onyx-kiertue ja Circus-kiertue. Niiden lisäksi biisi on esitetty Jingle Ballissa ja M+M’s-kiertueella, mutta niistä en löytänyt hyvälaatuisia videoita.

VIDEOT:

ABC Special
Onyx-kiertue
Circus-kiertue


Mikä on paras Breathe On Me -esitys?

 
pollcode.com free polls

Britney osallistuu Elton Johnin luotsaamaan perinteiseen Oscar-iltaan, joka pidetään 28. helmikuuta. Ohjelmassa on muun muassa illallinen, huutokauppa sekä Eltonin esitys. Tapahtuman keräämät varat ohjataan Elton John AIDS Foundationin kautta eteenpäin. Lisätietoja täällä.

Britney paljasti somessa, että POM:n settilistaan lisätään fanien suosikki, ihana Breathe On Me. Ja vielä parempaa, hän jakoi kaksi harjoitusvideotakin! Loistava lisäys. Mitä muita kappaleita haluaisitte nähdä mukana uudessa show’ssa? Tai mistä voisitte luopua?


Britney voitti miestenlehti FHM:n kilpailun kaikkien aikojen parhaasta kansikuvasta. Britneyn vuoden 1999 kansikuva sai eniten tykkäyksiä, joten se tulee koristamaan myös lehden viimeistä numeroa. Britney kahmi puolet enemmän ääniä kuin toiseksi tullut Megan Foxin numero.


Page 1 of 11412345678910..