HeyBritney.Net your best fan resource online 24/7 with daily news about the princess Britney Spears
Tervetuloa HeyBritney.NET-sivustolle, joka on Suomen laajin ja monipuolisin Britney Spears -fanisivu. Täältä löydät aina uusimmat uutiset, kuvat ja videot popin prinsessasta. Uutisten lisäksi tarjoamme kattavan tietopaketin Britneystä ja hänen urastaan sekä lukuisia lisäosia, kuten kuvagallerian, keskustelufoorumin ja lyriikkaosion. Meidät löytää myös sosiaalisesta mediasta: olemme sekä Facebookissa että Tumblrissa. Kiitos käynnistä ja tervetuloa uudelleen!
Uusia People-kuvia People-lehden video Femme Fatale täyttää neljä vuotta! Pääsiäisale Changella Britney People-lehdessä Britney Havaijilla


     
Site Features
 

 

Elite Affiliates
Apply? • +100 visits • Full list     
Official Links
        
Our Facebook
 

      
Chat Board
 

Affiliate requirements:
● +100 daily visits
● +10 000 hits

      
Site Information
 

Ylläpito: Saara & Sienna
Galleria-apulainen: Diana
Nimi: HeyBritney.Net
Hosti: Flaunt.Nu
Avattu: 5.4.2006
Ulkoasu: MarozCreative.Com
Paras näkyvyys: Google Chrome
Kävijälaskuri: | paikalla

 

Posted by: Saara
On March 26th, 2015
Category: Uncategorized
With Comments Off

Lisäsin pari uutta Jeff Lipskyn ottaa upeaa kuvaa. Näitä saadaan takuulla pian lisää.


People MagazinePosted by: Saara
On March 26th, 2015
Category: Uncategorized
With Comments Off

Britney nauhoitti lyhyen videon People-lehdelle, jolla hän kertoo muun muassa, että haluaa ruskettua uuden videon kuvauksia varten! Toisessa videossa selviää, että Britney ottaa algebran tunteja voidakseen auttaa poikiaan läksyissä ja kolmannessa käydään läpi Britneyn avioliittohaluja.Posted by: Saara
On March 26th, 2015
Category: Uncategorized
With Comments Off


Kuva: getinthezonebritney

Britneyn seitsemäs studioalbumi juhli eilen neljättä syntymäpäiväänsä! Kylläpä aika rientää. Pääsin silloin kuuntelemaan sen ennakkoon Sonyn Helsingin toimistolle, ja ihastuin heti Trouble For Me -kappaleeseen, joka on yhä suosikkini. Lisäksi lemppareita ovat Till The World Ends, How I Roll ja Up n’ Down. Mitkä ovat teidän suosikkibiisinne?Posted by: Saara
On March 26th, 2015
Category: Uncategorized
With Comments Off

Changen myymälöissä ja verkkokaupoissa on 26.3 – 6.4. pääsiäisale, jolloin kaikki tuotteet ovat -40 prosenttia. Itse kävin viikonloppuna ostamassa Elvira-setin lahjakortillani, se on todella mukava päällä. Uimapukujakin löytyy jo, ja lisää on tulossa lähiaikoina.Posted by: Saara
On March 25th, 2015
Category: Uncategorized
With Comments Off

Britney on uusimman People-lehden kannessa, joka tulee myyntiin perjantaina. Kylläpä Britney on onnellisen näköinen ja pojat ovat tosi komeita. Klikkaa kuvaa suuremmaksi, parempia kuvia luvassa, kunhan lehti ilmestyy virallisesti. Otteessa haastattelusta Britney vahvistaa, että Pretty Girls -sinkku julkaistaan 5. toukokuuta! Vielä on vähän epäselvää, onko se Britney ft. Iggy vai Iggy ft. Britney, mutta eiköhän se selviä.

A hit Las Vegas show. Two happy, rambunctious boys. A hot new boyfriend who adores her. In short: life for Britney Spears has never been better.

“I’m the happiest I’ve ever been,” Spears, 33, tells PEOPLE in this week’s exclusive at-home cover story.

While her long-running Planet Hollywood residency is a big hit — the show has grossed nearly $50 million in ticket sales in a little more than a year — the superstar’s true passion is being a mother to Sean Preston, 9, and Jayden James, 8. “My kids come first in my life, bottom line,” says Spears, who shares parenting duties with her ex-husband, Kevin Federline.

As a hands-on mom, Spears has a lengthy to-do list: play dates, soccer games, gymnastics lessons and up to three hours of homework a night. “Homework is a priority,” she says. “We have a reward system that helps motivate them: if they get so many As, they get one toy a month.”

As the boys grow into “little men,” Spears is relishing their evolving personalities.

“Preston is very opinionated, very expressive, and if he doesn’t like something, he’s going to tell you,” she says. “But he has a huge heart, he’s a good kid and he has manners … Jayden is sweet, very soft-spoken, kinda funny. He’s adorable — a momma’s boy.”

Recently, the kids have taken on chores, including washing off their plates, taking out the trash and helping the family’s three dogs, and Spears is mulling giving them an allowance. “Preston just asked for a high allowance – like $10 a week or $20 a week – but we’ll see!” she says.

Spears’ boyfriend, producer Charlie Ebersol, 32, also pitches in with the kids – and the boys adore him. “They relate to him really well and they have fun together,” says Spears, who started dating Ebersol about six months ago. “He’s refreshing to be around and really light-hearted.”

With her career on a roll – her new single, a collaboration with Iggy Azaelea, drops on May 5 – and her family thriving, Spears says she’s in a “real good place” in her life. She says, “I’m very blessed.”Posted by: Saara
On March 25th, 2015
Category: Uncategorized
With Comments Off

Eräs fani on bongannut Britneyn Havaijilta, jossa hän on lomalla poikien kanssa. Paikka on Britneylle tuttu, ja hän on usein viettänyt lomiaan siellä.Posted by: Saara
On March 25th, 2015
Category: Uncategorized
With Comments Off

Britney päihitti Rihannan CelebBuzzin March Music Madness -äänestyksessä, ja tällä kierroksella hänellä on vastassaan Eminem. Äänestääksesi klikkaa Britneyn nimeä kaaviokuvasta, jolloin aukeaa erillinen ikkuna. Britneyllä on tällä hetkellä reilu johto.

ÄÄNESTÄ TÄÄLLÄPosted by: Saara
On March 20th, 2015
Category: Uncategorized
With Comments Off

Britney Jean -albumin photoshoot on yksi kauneimmista ikinä, ja nyt uusia kuvia sessiosta on ilmestynyt. Saisimmepa ne joskus korkealaatuisina.


2013 – Michelangelo Di Battista

Lähteet: Britney Museum & Britney-GalaxyPosted by: Saara
On March 19th, 2015
Category: Uncategorized
With Comments Off

Tähän asti olemme olettaneet, että Iggy-yhteistyö tulee olemaan Britneyn albumilla, mutta tästä ABC Newsin haastattelusta kyllä saa sen kuvan, että kappale on nimenomaan Iggyn tulevan albumin ensimmäinen sinkku. Iggy myös vahvistaa, että huhuttu nimi Pretty Girls pitää paikkaansa. Nyt olen heti paremmalla kannalla yhteistyön suhteen.

Azalea said she didn’t want to wait until September to launch the tour, “but because the arenas are so far in advanced book, it was kind of their next slot.” She said she’ll take advantage of the free time by recording her sophomore album.

“I didn’t anticipate having any time to completely finish it, but now that I have kind of the time,” she said. “I’d love to have an album at the end of 2015.”

Azalea said her first single will be the Britney Spears-assisted “Pretty Girls.”

“I love Britney. She’s super sweet and I just want to hang out with her all the time,” she said. “I saw her at Toys “R” Us randomly; she lives right down the street from me. …Since I’ve met her now we keep bumping into each other in the street.”

“I don’t know if I needed re-inspiring, but it’s just made me extra excited to want to put out new music,” she added about the song.

Azalea’s new album will be the follow-up to last year’s “The New Classic,” which was nominated for best rap album at this year’s Grammy Awards and launched the hits, “Fancy” and “Black Widow.”Posted by: Saara
On March 19th, 2015
Category: Uncategorized
With Comments Off

Britney Army päihitti Adam Lambertin fanit Pop Crushin äänestyksessä, ja nyt vastassamme ovat Gagan Little Monsterit. Tasaista on:

ÄÄNESTÄ TÄÄLLÄPosted by: Saara
On March 19th, 2015
Category: Uncategorized
With Comments Off

Miss Suomi -finalistit poseeraavat uusissa kuvissa Britneyn Miami Vice -uimapuvuissa. Myös bikinit ovat Changen mallistosta, mutta eivät Britneyn. Uimapukuja, uutuuksia ja vanhoja Intimate-suosikeita voit selailla Changen nettikaupassa.Posted by: Saara
On March 16th, 2015
Category: Uncategorized
With Comments Off

Britney ja Charlie olivat eilen katsomassa Jaydenin jalkapallopeliä. Rakastunut pari kuherteli söpösti, ja Britney oli pukeutunut timmin vatsan paljastavaan paitaan. Pelin jälkeen he kävivät lelukaupassa.


March 16 – Britney and Charlie at Jayden’s football gamePosted by: Saara
On March 14th, 2015
Category: Uncategorized
With Comments Off

Pari viikkoa sitten kolme Britneyn kiertuetta juhli synttäreitään, ja kysyin mikä niistä on paras. Voiton vei niukasti Circus, Onyx oli kakkonen ja Crazy 2 K sai myös ääniä. Itse äänestin Onyx-kiertuetta. Vaikka Circuksen huippuhetket ovat aivan mahtavia, settilista hyvä ja lavasteet ynnät muut loistavat, niin mukaan mahtui heikompiakin iltoja, kun taas Onyx mielestäni oli tasaisen upea ja energinen.Page 1 of 8712345678910..

Britney Jean -albumi
Julkaisu: Kaupoissa

Work Bitch -Sinkku
Julkaisu: Kaupoissa

Perfume -Sinkku
Julkaisu: Kaupoissa

Britney Spears: Piece Of Me
Julkaisu: Käynnissä

Fantasy Nice & Naughty Remix
Julkaisu: Kaupoissa

Fantasy Stage Edition
Julkaisu: Kaupoissa

Rocker Femme Fantasy
Julkaisu: 2014?

The Intimate Collection
Julkaisu: SyyskuuHeyBritney.net on suomalainen Britney Spears -fanisivusto, jonka tarkoituksena on tarjota suomalaisille Britney-faneille tietoa ja tuoreimpia uutisia popin prinsessastamme. Sivusto on perustettu vuonna 2006, ja se vietti kahdeksanvuotissynttäreitään huhtikuussa 2014. Emme ole yhteydessä Britneyyn tai hänen työntekijöihinsä. Toimimme fanipohjalta.

Designed By: MarozCreative.ComTop • © HeyBritney.Net 2006-2015