HeyBritney    Are you ready? The legendary Britney Spears in Finnish
Tervetuloa
Tervetuloa HeyBritney.NET-sivustolle, joka on Suomen laajin ja monipuolisin Britney Spears -fanisivu. Täältä löydät aina uusimmat uutiset, kuvat ja videot popin prinsessasta. Uutisten lisäksi tarjoamme kattavan tietopaketin Britneystä ja hänen urastaan sekä lukuisia lisäosia, kuten kuvagallerian, keskustelufoorumin ja lyriikkaosion. Meidät löytää myös sosiaalisesta mediasta: olemme sekä Facebookissa että Tumblrissa. Kiitos käynnistä ja tervetuloa uudelleen! -Saara
Britney Spears
Britney Spears on viihtynyt 20 vuotta musiikkimaailman huipulla. Hänellä on listaykkösiä kolmella vuosikymmenellä, ja hän on 2000-luvun parhaiten myynyt naisartisti. Lisäksi Britneyn hajuvesiä on ostettu yli miljardi pulloa, ja hän on koko internetin historian etsityin julkkis.
Uusimmat uutiset
 Uusin tuoksu Prerogative Rave myynnissä: Britneyn uusin tuoksu Prerogative Rave on juuri tullut kauppoihin. Sitä saa tällä hetkellä ainak.....
 Rainbow Fantasy nyt myynnissä: Britneyn uusin tuoksu Rainbow Fantasy on nyt myynnissä myös Suomessa. Löydät sen Kicks-myymälö.....
Recent Images

Minulle vinkittiin James Blandfordin Britney-kirjasta, joka on myynnissä Tori.fi-sivustolla. Kannattaa ehdottomasti käydä tsekkaamassa! Tutustu kirjaan täällä.

James R. Blandfordin kirjoittama Britney Spears -kirja vuodelta 2002.

Suurikokoinen, kauniisti kuvitettu kirja.

128 sivua.

Kuvitettu kauttaaltaan, vähän tekstiä. Käsittää Britney Spearsin lapsuuden sekä uran vuoteen 2002 asti.

Englanninkielinen.

Reunoista hieman kulunut mutta muuten moitteettomassa kunnossa. Ei puuttuvia sivuja, ei merkintöjä, ei sotkuja, ei alleviivauksia, ei rypistymiä,

Todellinen keräilyharvinaisuus ja aivan must todelliselle Britney Spears -fanille! :)

Takakansiteksti:

“Behind the scenes with Britney Spears!

Here’s the fully-illustrated story behind Britney’s search for stardom, a modern-day fairy tale that began when she was just six years old!

The talent was always there. And so was Britney’s determined mother Lynne who guided and coaxed her through the highs and lows of showbiz.

From singing in shopping malls and a stint on the famous Mickey Mouse Club to international pop stardom, Britney has never faltered in her quest for fame.

Sometimes it was a tough journey but this biography follows Britney all the way and includes many stunning and rarely-seen photographs from every stage of her career.

Here too are the stories behind her most recent hits and many awards.

It all makes ‘Britney’ an exciting and unique portrait of one of today’s brightest stars.”

  

Comments are closed.