HeyBritney    Are you ready? The legendary Britney Spears in Finnish
Tervetuloa
Tervetuloa HeyBritney.NET-sivustolle, joka on Suomen laajin ja monipuolisin Britney Spears -fanisivu. Täältä löydät aina uusimmat uutiset, kuvat ja videot popin prinsessasta. Uutisten lisäksi tarjoamme kattavan tietopaketin Britneystä ja hänen urastaan sekä lukuisia lisäosia, kuten kuvagallerian, keskustelufoorumin ja lyriikkaosion. Meidät löytää myös sosiaalisesta mediasta: olemme sekä Facebookissa että Tumblrissa. Kiitos käynnistä ja tervetuloa uudelleen! -Saara
Britney Spears
Britney Spears on viihtynyt 20 vuotta musiikkimaailman huipulla. Hänellä on listaykkösiä kolmella vuosikymmenellä, ja hän on 2000-luvun parhaiten myynyt naisartisti. Lisäksi Britneyn hajuvesiä on ostettu yli miljardi pulloa, ja hän on koko internetin historian etsityin julkkis.
Uusimmat uutiset
 Uusin tuoksu Prerogative Rave myynnissä: Britneyn uusin tuoksu Prerogative Rave on juuri tullut kauppoihin. Sitä saa tällä hetkellä ainak.....
 Rainbow Fantasy nyt myynnissä: Britneyn uusin tuoksu Rainbow Fantasy on nyt myynnissä myös Suomessa. Löydät sen Kicks-myymälö.....
Recent Images

Finanssilehti Forbes hehkuttaa Britneyn Las Vegas -stinttiä, joka päättyy tämän vuoden lopussa neljän menestyksekkään vuoden jälkeen. Yli sadan miljoonan dollarin lipputulojen lisäksi fanit ovat ostaneet oheistuotteita sekä käyttäneet rahaa hotellihuoneisiin, ruokiin ja juomiin tuoden tuloja koko kaupungille. Lisäksi hän oli ensimmäinen yhä listaykkösiä tehtaileva ja ajankohtainen artisti, joka siirtyi Vegasin lavoille. Tämän seurauksena asiakaskunta nuoreni, ja ilmiö houkutteli paikalle myös muita artisteja, kuten Mariah Careyn ja Jennifer Lopezin.

Sorry to say Britney fans, but the singer’s “Piece Of Me” Las Vegas residency is, in fact, ending. After initially signing on for a two-year stint and then renewing her stay for another two, the internationally adored pop star has apparently had enough of Sin City. Her last show will be on New Year’s Eve at the end of this year.

In its years on the Strip, “Piece Of Me” earned the distinction of being one of the most successful shows to ever descend onto Vegas. Earlier this year, the residency, which played like a greatest hits collection, announced that it had sold more than $100 million in tickets, and that doesn’t take into account merchandise sales or the remaining shows. It also doesn’t include the revenue generated by concertgoers who spent on hotel rooms, restaurants, alcohol or in the casino. It’s difficult to estimate an all-encompassing sum that might explain just how valuable the chanteuse really is.

The legacy Spears leaves is much larger than money, even though the final total she’s likely responsible for is massive. Money comes and goes, especially in a city like Vegas, but the “Womanizer” singer has changed one of the most popular tourist destinations in the world for good, and it’s impossible to attach a price tag to that kind of revolution.

Lue lisää

  

Comments are closed.