Sam Asghari 2016 ->

Britney tapasi mallina ja personal trainerina työskentelevän Sam Asgharin Slumber Party -musiikkivideon kuvauksissa lokakuussa 2016. Heidät bongattiin yhteisistä somekuvista useaan otteeseen ennen kuin Britney vahvisti heidän suhteensa tammikuussa 2017. Samin perhe on kotoisin Iranista, ja he muuttivat sieltä USA:han. Sam esiintyy usein Britneyn sometileillä, eivätkä he peittele rakkauttaan. Mies on myös matkustanut Britneyn mukana muun muassa Aasian mini-kiertueella kesällä 2017. Vuonna 1994 syntyneellä Samilla ja Britneyllä on 13 vuoden ikäero.

Charlie Ebersol 2014 – 2015

Lokakuussa 2014, vain muutama kuukausi David-eronsa jälkeen Britneyn huhuttiin löytäneen uuden kullan. Kyseessä oli kirjailija ja tuottaja Charlie Ebersol, joka tunnetaan myös entisen NBC:n urheilupomon Dick Ebersolin poikana. Parin sai yhteen Britneyn assistentti, joka näytti Britneylle kuvaa Charliesta kuvaillen tätä hyväksi ihmiseksi. Tämä sai Britneyn suostumaan ensitreffeille, joilla hän pyysi Charlieta kokkaamaan hänelle. Kokkitaidot olivat sen verran hyvät, että heidän suhteensa syveni. Britney esitteli miehen pojilleen, ja he lomailivat yhdessä ja kutsuivat jopa People-lehden kuvaamaan uutta perhettä. Kesäkuussa 2015 Britney yllättäen poisti parin yhteiskuvat sometileiltään. Lähipiiri ihmetteli ratkaisua, sillä kosintaa oli jo odotettu. Eron yhtenä syynä oli ilmeisesti yhteisen ajan puute, koska Britney oli kiireinen Las Vegasissa POM-konserttiensa kanssa.

David Lucado 2013 – 2014

Britney ja David kävivät treffeillä vuoden 2013 ystävänpäivänä, ja he alkoivat tapailla onnistuneen illan jälkeen. Britneytä pari vuotta nuorempi David syntyi Virginiassa, eli heitä yhdistää etelävaltiolainen tausta. David on työskennellyt baarimikkona, vakuutusyhtiössä ja lakifirmassa. Britney piti suunsa supussa suhteesta, eikä myöskään David ole antanut haastatteluita. Heitä kuitenkin kuvattiin usein yhdessä. Elokuussa 2014 Britney hämmensi faneja twiittaamalla yhtäkkiä sinkkuelämän ihanuudesta. Ero tuli yllätyksenä, sillä vielä samalla viikolla pariskunta nähtiin ulkona onnellisen näköisenä ja David osallistui POM-konsertin Freakshow-numeroonkin. Tietojen mukaan jättäjä oli Britney, joka sai tietää Davidin pettäneen häntä. Britney ei kuitenkaan näyttänyt surevan kovasti eroa, ja hän oli luultavasti tyytyväinen, että miehen petollinen käytös paljastui.


Jason Trawick 2009 – 2013

Britney ja Jason olivat tunteneet toisensa jo kauan, sillä Jason on Britneyn veljen Bryanin ystävä. Lisäksi Jason oli Britneyn manageri William Morris -toimistossa. Ensimmäisen kerran Britney esitteli Jason virallisesti medialle ottamalla hänet mukaan vuoden 2010 Grammy-gaalaan. Heidät on kuvattu yhdessä jo vuonna 2007, mutta he alkoivat seurustella vasta vuonna 2009. Pian suhteen julkistamisen jälkeen pari ilmoitti, ettei Jason enää edustaisi Britneytä, koska he halusivat erottaa työn vapaa-ajasta.

Vuoden 2011 marraskuussa Britney kutsui eräässä haastattelussa Jasonia vahingossa aviomiehekseen ja se vain lisäsi kihlaushuhuja. 16.12.2011 Britney twiittasi Jasonin kosinnasta: Jason yllätti minut eilen lahjalla, jota olen odottanut. Jason esiintyy myös Britneyn poikaystävänä Criminal-musiikkivideolla.

Pari ilmoitti erostaan tammikuussa 2013. Jason ja minä olemme päättäneet purkaa kihlauksemme. Tulen aina ihailemaan häntä, ja pysymme aina ystävinä.

Adnan Ghalib 2007
Epävarmoina aikoinaan Britney tapaili paparazzi Adnan Ghalibia. Pariskunta juhli paljon, ja heidät nähtiin milloin missäkin. Syy kuvaajien parveen oli se, että Ghalib kertoi lehdistölle, milloin pari oli lähdössä ulos. Hän on paljastanut tienanneensa 200 000 dollaria Britneyn seuraamisesta. Hänen kerrotaan myös yrittäneen saada Britneyn asiat hoidettavakseen.

Mies yritti myös kaupata seksivideota, mutta myöhemmin kielsi asian. Suhde päättyi virallisesti siihen, kun Britney haki lähestymiskieltoa. Vuoden 2009 alussa oikeus määräsi, että Ghalib ei saa millään lailla lähestyä Britneytä kolmeen vuoteen.

Kevin Federline 2004 – 2006

18. syyskuuta 2004 Britney Spears nai taustatanssijansa Kevin Federlinen. Pari oli mennyt kihloihin heinäkuussa. Häät pidettiin Kaliforniassa, ja niihin osallistuivat läheisimmät sukulaiset ja ystävät.

Huhtikuussa 2005 Britney kertoi kotisivuillaan olevansa raskaana. Raskaus käynnisti tiedotusvälineissä uumoiluja uran loppumisesta. Britney kuitenkin julkaisi raskausaikaa ylistävän kappaleen Someday (I Will Understand), jonka mustavalkoisessa musiikkivideossa hän esiintyy raskaana. Britney ja Kevin saivat ensimmäisen yhteisen lapsensa 14. syyskuuta 2005. Keisarinleikkauksella syntyneen pojan nimeksi annettiin Sean Preston. Toukokuussa 2006 Britney kertoi olevansa jälleen raskaana. Jayden James -niminen poika syntyi 13. syyskuuta 2006 Los Angelesissa.

Marraskuussa 2006 Britney ilmoitti hakevansa eroa. Lokakuussa 2007 Los Angelesin korkeimman oikeuden tuomari määräsi huoltajuuden Kevin Federlinelle Britneyn sekavan käytöksen takia. Nykyään parin välit ovat kunnossa, ja pojat viettävät aikaa vuorotellen molemmilla vanhemmillaan.

Britneyn sanoin suhteesta: “Tämä on minun elämäni, enkä välitä, mitä muut sanovat. Tiesin heti tavatessamme, että rakastan tätä miestä. Olen suudellut montaa sammakkoa, ja nyt olen löytänyt prinssini. Olen onnellinen.”


Jason Alexander 2004

Jason Alexander on Britneyn lapsuudenystävä. He avioituivat alkoholin vaikutuksen alaisina Las Vegasissa vuonna 2004. Britneyn äiti Lynne vaati tytärtään eroamaan Jasonista ja niin siinä kävikin; avioliitto mitätöitiin 55 tunnin jälkeen.

Britneyn sanoi suhteesta: “En tajunnut, että asiasta tulee niin iso juttu. Kyse ei ollut rakkaudesta, tein sen vanhan kaverini kanssa. Menimme tolaltamme Las Vegasissa.”

“Se oli vain pöhkö temppu. Olin kyllästynyt tekemään aina niin kuin käsketään, sen sijaan että tekisin mitä huvittaa. Joten ajattelin nuoressa päässäni, että nyt tiedän, menen naimisiin kaverini kanssa. Se oli sekopäistä, mutta en kadu sitä. En kadu mitään tekemääni.”

Columbus Short 2003

Vuonna 2003 Britney kuvattiin läheisissä tunnelmissa taustatanssijansa Columbus Shortin kanssa.

Samaan aikaan Shortin vaimo oli raskaana, ja pari erosikin myöhemmin, kuten myös Britney ja Short. Mies toimi Britney Onyx Hotel -kiertueen koreografina.

Colin Farrell 2003

Irlantilainen näyttelijä Colin Farrell vei Britneyn vuonna 2003 The Recruitment -elokuvansa ensi-iltaan, jossa he suutelivat punaisella matolla. Heidät kuvattiin myös parvekkeella kuhertelemassa.

Britney kuitenkin kielsi suhteen. Myös Farrell väitti heidän olevan vain ystäviä.

Jared Leto 2003

Justinista erottuaan Britney löysi uuden miehen, näyttelijä Jared Leton. Suhde paljastui, kun joku ilmoitti innoissaan nähneensä Britneyn suutelevan tyttöä White Lotus -klubilla. Kävi ilmi, että “tyttö” olikin pitkähiuksinen Jared Leto.

Pari seurusteli vain hetken, kunnes suhde päättyi eroon. Suhdetta on pohdittu myös ikävälläkin tavalla; joidenkin mukaan Britney halusi vain näyttää Justinille päässeensä tästä yli Justinin seurustellessa vakavasti Cameron Diazin kanssa.

Justin Timberlake 1998 – 2002

Uutispommi räjähti maaliskuun kymmenentenä vuonna 2002: Britney Spears ja Justin Timberlake erosivat. Unelmaparin rakoileva rakkaus räiskyi lööpeissä, mutta draaman päänäyttelijät vaikenivat.

– Ei, se ei ole totta! Minä ja Justin emme ole eronneet, popprinsessa vakuutti MTV European lähetyksessä. Muutamaa viikkoa myöhemmin Britney kertoi olevansa “sinkku, ainakin tällä hetkellä”. Sen jälkeen virallisia lausuntoja on annettu niukasti, mikä ei ole ainakaan vähentänyt spekulaatiota.

Britney ja Justin tapasivat toisensa 11-vuotiaina, kun söpöläiset olivat mukana Walt Disneyn lastenohjelmaa The Mickey Mouse Club. Britney on myöhemmin paljastanut saaneensa ensisuudelmansa Justinilta. Popstarat pystyivät pitämään ystävyydestä kasvaneen suhteensa salassa, kunnes vuonna 2000 New Yorkin MTV Video Music Awardseissa tunteita ei voinut enää salamavaloilta piilottaa. Kuvat käsi kädessä kulkevista rakastavaisista levisivät ympäri maailmaa.

Vielä vuonna 2001 Britney innostui kertomaan yhteisestä tulevaisuudesta: – Haluamme naimisiin ja lapsia ja kaikkea asiaankuuluvaa! Mutta siihen voi mennä 15 vuotta.

Hääkellojen soittoa alettiin odotella, kun pari näyttäytyi kesällä julkisuudessa yhteensopivat timanttisormukset nimettömissään. Levy-yhtiön tiedottaja joutui rauhoittamaan ylikuumentunutta huhumyllyä. Kyse oli lehdistötiedotteen mukaan “ystävyyssormuksista” eikä suinkaan kihlalupauksesta. Tuolloin väitettiin, että jJstin halusi vetäytyä sooloksi N*Sync- yhtyeestään ja myös yksityiselämässäänkin. Justinin tuttava raportoi eron syytä: – He pääsevät tapaamaan toisiaan hyvin harvoin. Justin on kyllästynyt alituisiin uteluihin hänen ja Britneyn seksielämästä.

Huhuttiin, että bänät saivat alkunsa bileillasta Los Angelesissa, kun Britney sai tarpeekseen tarjoilijan kanssa flirttailleesta poikaystävästään. Tähti poistui kemuista ja jatkoi kiihkeää sananvaihtoa Justinin kanssa puhelimitse. Tämä päätti jutustelun jättämällä heilansa. Yhtenä syynä pidetään Britneyn mahdollista syrjähyppyä koreografi Wade Robsonin kanssa. Toisista lähteistä on kantautunut väitteitä Justinin uskottomuudesta. Hänen kerrottiin turhautuneen odottamisesta ja etsineen ns. anteliaampaa seuraa, kun maailmanluokan kaunotar ilmeisesti kieltäytyi lakanaleikistä ennen papin siunausta.

Motiiviksi on tarjottu myös mustasukkaisuutta. Media kertoo tuttavien paljastaneen, että seksikäs musiikkivideo I’m A Slave 4 U öljyttyine päätähtineen raivostutti Justinin, samoin kuin hämmästyttävän aidon oloiset suudelmat, joita Britney vaihtoi Crossroads-vastanäyttelijänsä Anson Mountin kanssa. Väitettiin myös, että Britney närkästyi miesystävänsä lausunnosta, jonka mukaan Beyoncé Knowles on maailman seksikkäin nainen. Oma naisystävä kun ei Justinin mielestä mahtunut edes kolmen seksikkäimmän joukkoon.

Justinin kerrotaan kirjoittaneen vuoden 2002 hittisinglensä Cry Me A River -kappeleenn riideltyään Britneyn kanssa. Kappaleen musiikkivideolla nähdään hyvin paljon Britneytä muistuttava hahmo. Timberlake itse on aina kieltänyt väitteet, muttä Timberlaken tuottaja Timbaland on myöntänyt kappaleen saaneen innoituksensa Britneyn ja Justinin puhelinriidasta.

– Hän meni konserttiin ja näki Britneyn lavalla. Britney puhui Justinista lavalla ja Justin suuttui, Timbaland kertoo E!-kanavan Hollywood Story-ohjelmassa.

Samassa ohjelmassa Timberlake valottaa tapahtumia vain hieman.

– Olin puhelimessa ja se ei ollut kovinkaan miellyttävä puhelu. Kävelin studioon ja Timbaland pystyi näkemään, että olin vihainen.

Laulaja purki tuntonsa paperille ja kappale syntyi. Timberlake ja Spears erosivat samana vuonna ja Cry Me A River -kappaleesta tuli jättihitti. Nykyään he ovat suhteellisen hyvissä väleissä eivätkä vuoden 2016 haastatteluissa sulkeneet mahdollista duettoa ulos.

Britneyn sanoin suhteesta: “Ero Justinista on ollut tuskaisin kokemus elämässäni. Seurustelimme pitkään ja minulla oli visio tulevaisuudesta. Ajattelin, että olemme loppuelämämme yhdessä. Nyt tajuan, että tarvitsen aikaa olla yksin, sillä jokaisella täytyy olla omia juttuja.

Muita miehiä, joita Britney on tapaillut:

Fred Durst: Vuonna 2003 Britney tapaili huhujen mukaan vähän aikaa Limp Bizkit -laulaja Fred Durstia.

J.R. Rotem: Vuonna 2007 Britneyn väitettiin tapailleen tuottaja J.R. Rotemia.

Howie Day: Ollessaan vieroitusklinikalla vuonna 2007 Britneyn sanottiin olleen läheinen laulaja Howie Dayn kanssa, joka oli myös kirjoittautunut sinne.