HEY BRITNEY
Are You Ready?
Menu
Miehet

David Lucado 2013 ->

Britney ja David kävivät treffeillä vuoden 2013 ystävänpäivänä, ja he ovat tapailleet siitä lähtien. Britneytä pari vuotta nuorempi David syntyi Virginiassa, eli heitä yhdistää etelävaltiolainen tausta. David on työskennellyt baarimikkona, vakuutusyhtiössä ja lakifirmassa. Britney on pitänyt suunsa supussa suhteesta, eikä myöskään David ole antanut haastatteluita.


Jason Trawick 2009 – 2013

Britney ja Jason olivat tunteneet toisensa jo kauan, sillä Jason on Britneyn veljen Bryanin ystävä. Lisäksi Jason oli Britneyn manageri William Morris -toimistossa. Ensimmäisen kerran Britney esitteli Jason virallisesti medialle ottamalla hänet mukaan vuoden 2010 Grammy-gaalaan. Heidät on kuvattu yhdessä jo vuonna 2007, mutta he alkoivat seurustella vasta vuonna 2009. Pian suhteen julkistamisen jälkeen pari ilmoitti, ettei Jason enää edustaisi Britneytä, koska he halusivat erottaa työn vapaa-ajasta.

Vuoden 2011 marraskuussa Britney kutsui eräässä haastattelussa Jasonia vahingossa aviomiehekseen ja se vain lisäsi kihlaushuhuja. 16.12.2011 Britney twiittasi Jasonin kosinnasta: Jason yllätti minut eilen lahjalla, jota olen odottanut. Jason esiintyy myös Britneyn poikaystävänä Criminal-musiikkivideolla.

Pari ilmoitti erostaan tammikuussa 2013. Jason ja minä olemme päättäneet purkaa kihlauksemme. Tulen aina ihailemaan häntä, ja pysymme aina ystävinä.

Adnan Ghalib 2007
Epävarmoina aikoinaan Britney tapaili paparazzi Adnan Ghalibia. Pariskunta juhli paljon, ja heidät nähtiin milloin missäkin. Syy kuvaajien parveen oli se, että Ghalib kertoi lehdistölle, milloin pari oli lähdössä ulos. Hän on paljastanut tienanneensa 200 000 dollaria Britneyn seuraamisesta. Hänen kerrotaan myös yrittäneen saada Britneyn asiat hoidettavakseen.

Mies yritti myös kaupata seksivideota, mutta myöhemmin kielsi asian. Suhde päättyi virallisesti siihen, kun Britney haki lähestymiskieltoa. Vuoden 2009 alussa oikeus määräsi, että Ghalib ei saa millään lailla lähestyä Britneytä kolmeen vuoteen.

Kevin Federline 2004 – 2006

18. syyskuuta 2004 Britney Spears nai taustatanssijansa Kevin Federlinen. Pari oli mennyt kihloihin heinäkuussa. Häät pidettiin Kaliforniassa, ja niihin osallistuivat läheisimmät sukulaiset ja ystävät.

Huhtikuussa 2005 Britney kertoi kotisivuillaan olevansa raskaana. Raskaus käynnisti tiedotusvälineissä uumoiluja uran loppumisesta. Britney kuitenkin julkaisi raskausaikaa ylistävän kappaleen Someday (I Will Understand), jonka mustavalkoisessa musiikkivideossa hän esiintyy raskaana. Britney ja Kevin saivat ensimmäisen yhteisen lapsensa 14. syyskuuta 2005. Keisarinleikkauksella syntyneen pojan nimeksi annettiin Sean Preston.

Toukokuussa 2006 Britney kertoi olevansa jälleen raskaana. Jayden James -niminen poika syntyi 13. syyskuuta 2006 Los Angelesissa. Pojan nimen uskottiin aluksi olevan Sutton Pierce. Marraskuussa 2006 Britney ilmoitti hakevansa eroa.

Lokakuussa 2007 Los Angelesin korkeimman oikeuden tuomari määräsi huoltajuuden Kevin Federlinelle Britneyn sekavan käytöksen takia. Nykyään parin välit ovat kunnossa, ja pojat viettävät aikaa vuorotellen molemmilla vanhemmillaan.

Britneyn sanoin suhteesta: “Tämä on minun elämäni, enkä välitä, mitä muut sanovat. Tiesin heti tavatessamme, että rakastan tätä miestä. Olen suudellut montaa sammakkoa, ja nyt olen löytänyt prinssini. Olen onnellinen.”


Jason Alexander 2004

Jason Alexander on Britneyn lapsuudenystävä. He avioituivat alkoholin vaikutuksen alaisina Las Vegasissa vuonna 2004. Britneyn äiti Lynne vaati tytärtään eroamaan Jasonista ja niin siinä kävikin; avioliitto mitätöitiin 55 tunnin jälkeen.

Britneyn sanoi suhteesta: “En tajunnut, että asiasta tulee niin iso juttu. Kyse ei ollut rakkaudesta, tein sen vanhan kaverini kanssa. Menimme tolaltamme Las Vegasissa.”

“Se oli vain pöhkö temppu. Olin kyllästynyt tekemään aina niin kuin käsketään, sen sijaan että tekisin mitä huvittaa. Joten ajattelin nuoressa päässäni, että nyt tiedän, menen naimisiin kaverini kanssa. Se oli sekopäistä, mutta en kadu sitä. En kadu mitään tekemääni.”

Columbus Short 2003

Vuonna 2003 Britney kuvattiin läheisissä tunnelmissa taustatanssijansa Columbus Shortin kanssa. Samaan aikaan Shortin vaimo oli raskaana, ja pari erosikin myöhemmin, kuten myös Britney ja Short. Mies toimi Britney Onyx Hotel -kiertueen koreografina.

Colin Farrell 2003

Irlantilainen näyttelijä Colin Farrell vei Britneyn vuonna 2003 The Recruitment -elokuvansa ensi-iltaan, jossa he suutelivat punaisella matolla. Heidät kuvattiin myös parvekkeella kuhertelemassa. Britney kuitenkin kielsi suhteen. Myös Farrell väitti heidän olevan vain ystäviä.

Jared Leto 2003

Justinista erottuaan Britney löysi uuden miehen, näyttelijä Jared Leton. Suhde paljastui, kun joku ilmoitti innoissaan nähneensä Britneyn suutelevan tyttöä White Lotus -klubilla. Kävi ilmi, että “tyttö” olikin pitkähiuksinen Jared Leto.

Pari seurusteli vain hetken, kunnes suhde päättyi eroon. Suhdetta on pohdittu myös ikävälläkin tavalla; joidenkin mukaan Britney halusi vain näyttää Justinille päässeensä tästä yli Justinin seurusteltua vakavasti Cameron Diazin kanssa.

Justin Timberlake 1998 – 2002

Uutispommi räjähti maaliskuun kymmenentenä vuonna 2002: Britney Spears ja Justin Timberlake erosivat. Unelmaparin rakoileva rakkaus räiskyi lööpeissä, mutta draaman päänäyttelijät vaikenivat.

– Ei, se ei ole totta! Minä ja Justin emme ole eronneet, popprinsessa vakuutti MTV European lähetyksessä. Muutamaa viikkoa myöhemmin Britney kertoi olevansa “sinkku, ainakin tällä hetkellä”. Sen jälkeen virallisia lausuntoja on annettu niukasti, mikä ei ole ainakaan vähentänyt erospekulaatiota.

Britney ja Justin tapasivat toisensa 11-vuotiaina, kun söpöläiset olivat mukana Walt Disneyn lastenohjelmaa The Mickey Mouse Club. Britney on myöhemmin paljastanut saaneensa ensisuudelmansa Justinilta. Popstarat pystyivät pitämään ystävyydestä kasvaneen suhteensa salassa, kunnes vuonna 2000 New Yorkin MTV Video Music Awardseissa tunteita ei voinut enää salamavaloilta piilottaa. Kuvat käsi kädessä kulkevista rakastavaisista levisivät ympäri maailmaa.

Vielä vuonna 2001 Britney innostui kertomaan yhteisestä tulevaisuudesta:
– Haluamme naimisiin ja lapsia ja kaikkea asiaankuuluvaa! Mutta siihen voi mennä 15 vuotta.

Hääkellojen soittoa alettiin odotella, kun pari näyttäytyi kesällä julkisuudessa yhteensopivat timanttisormukset nimettömissään. Levy-yhtiön tiedottaja joutui rauhoittamaan ylikuumentunutta huhumyllyä. Kyse oli lehdistötiedotteen mukaan “ystävyyssormuksista” eikä suinkaan kihlalupauksesta. Tuolloin väitettiin, että justin halusi vetäytyä sooloksi N*Sync- yhtyeestään ja myös yksityiselämässäänkin. Justinin tuttava raportoi eron syytä:
– He pääsevät tapaamaan toisiaan hyvin harvoin. Justin on kyllästynyt alituisiin uteluihin hänen ja Britneyn seksielämästä.

Huhuttiin, että bänät saivat alkunsa bileillasta Los Angelesissa, kun Britney sai tarpeekseen tarjoilijan kanssa flirttailleesta poikaystävästään. Tähti poistui kemuista ja jatkoi kiihkeää sananvaihtoa Justinin kanssa puhelimitse. Tämä päätti jutustelun jättämällä kaksivuotisen heilansa. Toisista lähteistä on kantautunut väitteitä Justinin uskottomuudesta. Hänen kerrottiin turhautuneen odottamisesta ja etsineen ns. anteliaampaa seuraa, kun maailmanluokan kaunotar kieltäytyi lakanaleikistä ennen papin siunausta.

Vai oliko viimeinen naula rakkauden arkkuun 19-vuotias Jenna Dawn, sähäkkä taustatanssija, johon Justin tutustui maaliskuisella Grammy Awards-keikalla? Sittemmin tämä myös Janet Jacksonin videolla ja kiertueella taustatanssijana toiminut neiti on lentänyt N*Syncin perässä Amerikan kiertueella ja viettänyt yhden viikon New Yorkissa Justinin seurassa.

Motiiviksi on tarjottu myös mustasukkaisuutta. Media kertoo, että tuttavat paljastavat, että seksikäs musiikkivideo I’m A Slave 4 U öljyttyine päätähtineen raivostutti Justinin, samoin kuin hämmästyttävän aidon oloiset suudelmat, joita Britney vaihtoi Crossroads-vastanäyttelijänsä Anson Mountin kanssa. Väitettiin myös, että Britney närkästyi miesystävänsä lausunnosta, jonka mukaan Beyoncé Knowles on maailman seksikkäin nainen. Oma naisystävä kun ei Justinin mielestä mahtunut edes kolmen seksikkäimmän joukkoon.

Starojen lähipiiri on syyttänyt ongelmista molempien kiireisiä aikatauluja. Justinin äiti ehätti vakuuttelemaan rakastavaisten suhteen kestävyyttä, samoin kuin isoäiti Sadie, joka valaisi riidan syitä:
– Juuri ennen kuin N*Syncin kiertue alkoi, he ottivat rajusti yhteen. Britney ei sulattanut jälleen edessä olevaa pitkää erossa oloa. Mutta Justinilla on työnsä, ihan niin kuin Britneylläkin. Britney hermostui, mutta se ei ole vakavaa. He riitelevät jatkuvasti samasta asiasta.
– Yhdellä hetkellä he ovat rakastuneita toisiinsa, toisella eivät. Heillä on nyt ongelmia. Me läheiset haluamme vain, että he ovat onnellisia, Britneyn äiti Lynne kommentoi.

Justinin kerrotaan kirjoittaneen vuoden 2002 hittisinglensä Cry me a Riverin riideltyään Britneyn kanssa. Riidan aiheena oli huhujen mukaan Britneyn (liian?) läheiset tanssija Wade Robsonin kanssa. Kappaleen musiikkivideolla nähdään hyvin paljon Britneytä muistuttava hahmo. Timberlake itse on aina kieltänyt väitteet, muttä Timberlaken tuottaja Timbaland on myöntänyt kappaleen saaneen innoituksensa Britneyn ja Justinin puhelinriidasta.

– Hän meni konserttiin ja näki Britneyn lavalla. Britney puhui Justinista lavalla ja Justin suuttui, Timbaland kertoo E!-kanavan Hollywood Story-ohjelmassa.

Samassa ohjelmassa Timberlake valottaa tapahtumia vain hieman.

– Olin puhelimessa ja se ei ollut kovinkaan miellyttävä puhelu. Kävelin studioon ja Timbaland pystyi näkemään, että olin vihainen.

Laulaja purki tuntonsa paperille ja kappale syntyi.

– Yritin lohduttaa häntä ja käskin olemaan ajattelelematta asiaa. Justin ei voinut uskoa, että häntä loukattiin sillä tavoin. Hän oli Justinille tuolloin kaikki kaikessa, Timbaland kertoo.

Timberlake ja Spears erosivat samana vuonna ja Cry Me a River -kappaleesta tuli jättihitti.

Britneyn sanoin suhteesta: “Ero Justinista on ollut tuskaisin kokemus elämässäni. Seurustelimme pitkään ja minulla oli visio tulevaisuudesta. Ajattelin, että olemme loppuelämämme yhdessä. Nyt tajuan, että tarvitsen aikaa olla yksin, sillä jokaisella täytyy olla omia juttuja.

Justinista kysyttäessä Britney totesi parasta olevan, että “hän saa minut nauramaan”, pahinta taas se, “ettei Justinilla ole koskaan aikaa minulle”.

Muita miehiä, joita Britney on tapaillut:

Fred Durst: Vuonna 2003 Britney tapaili huhujen mukaan vähän aikaa Limp Bizkit -laulaja Fred Durstia.

J.R. Rotem: Vuonna Britneyn väitettiin tapailleen tuottaja J.R. Rotemia.

Howie Day: Ollessaan vieroitusklinikalla vuonna 2007 Britneyn sanottiin olleen läheinen laulaja Howie Dayn kanssa, joka oli myös kirjoittautunut sinne.