Äiti Lynne Spears

Britneyn äiti on oikealta nimeltään Lynne Irene Bridges. Hän on syntynyt 4. toukokuuta 1955. Lynnen äiti on brittiläinen, ja Britneyn nimi onkin johdettu juuri Britanniasta.

Britneyllä ja Lynnellä on erittäin läheiset välit, ja Britney on kertonut soittavansa aina äidilleen, kun julkisuus meinaa kaatua päälle. Kaksikko on kirjoittanut yhdessä kirjan nimeltä Syntymämerkki. Lynnellä oli hyvät välit Britneyn ex-mies Keviniin, mutta juuri Lynne kuitenkin määräsi Britneyn hankkimaan avioehdon.

Hän on koulutukseltaan luokanopettaja. Britneyn ja Lynnen välit kylmenivät vuonna 2007. Vuonna 2008 hän julkaisi omaelämäkerran nimeltään Through The Storm: A Real Story of Fame and Family in a Tabloid World. Britney ei ilahtunut kirjasta, koska Lynne kertoo siinä paljon Britneyn yksityisasioita. Nykyään he ovat sopineet riitansa.

Britneyn vanhemmat erosivat vuoden 2002 elokuussa, mutta uudistivat suhteensa vuonna 2010.

Isä James “Jamie” Spears

Louisianan osavaltiossa syntynyt James “Jamie” Spears on ammatiltaan kokki. Jamie ja Lynne menivät naimisiin vuonna 1975, erosivat vuonna 2002 ja menivät vihille uudelleen vuonna 2010. Jamie ei ollut paljon kotona Britneyn kasvaessa.

Helmikuussa 2008 Britneyn todettiin olevan oikeustoimikelvoton epävakaan käytöksensä vuoksi, ja hänen omaisuutensa ja sopimustensa hallinta siirtyi hänen isälleen. Jamie oli tiiviisti mukana sekä Circus- että Femme Fatale -kiertueilla. Jamie ansaitsi työstään FF-kiertueella lähes 600 000 dollaria. Britneyn ja hänen isänsä suhde ei aina ollut maailman paras, mutta nyt se on läheisempi kuin koskaan. Britney kiittää häntä elämänsä pelastamisesta.

Pikkusisko Jamie Lynn Spears

Jamie Lynn Marie Spears syntyi 4. huhtikuuta 1991 McCombissa, Mississippissä ja kasvoi Kentwoodissa, Louisianassa. Jamie Lynn oli koulussaan cheerleaderina. Jamie Lynn esiintyi Total Britney Live -konsertissa vuonna 2001 ja Pepsi-mainoksessa vuonna 2002. Samana vuonna hän teki pienen roolin isosiskonsa Crossroads -elokuvassa, jossa hän esitti päähenkilö Lucya nuorempana. Hän oli kaksi kautta komedia-varietee-ohjelmassa All That, mutta lähti sieltä vuonna 2004 saatuaan oman sarjansa Zoey 101. Jamie lauloi Zoey 101:ssä muun muassa kappaleen Follow me, jonka Britney on kirjoittanut.

Joulukuussa 2007 16-vuotias Jamie Lynn ilmoitti olevansa raskaana. Tytär Maddie Briann syntyi 19. kesäkuuta 2008. Lapsen isä on Jamien silloinen poikaystävä Casey Albridge. Vuonna 2013 Jamie kihlautui poikaystävänsä Jamie Watsonin kanssa.

Isoveli Bryan James Spears

Britneyn isoveljeä Bryania (19.4.1977) ei ole nähty paljon julkisuudessa. Hän on kuitenkin ollut mukana joillakin Britneyn julkaisuilla, kuten Chaotic- ja I Am Britney Jean -dokumenteilla. Bryanilla oli lapsena astma, ja hän harrasti myös karatea, ja hänellä on musta vyö. Hän tuotti Jamie Lynnin Zoey 101 -sarjaa. Bryan meni naimisiin Jamie Lynnin managerin Graciella Sanchezin kanssa 31.12.2008. Pariskunnalla on lapsi nimeltään Sophia Alexandra.