Anson Mount
“On ihan selvää, että Britney on kaunis, älykäs ja lahjakas. Ja aito.”

Antti Tuisku
“Joskus …Baby One More Timen aikoihin kuulin Britneytä ensimmäisen kerran. Näin sen videon eikä se herättänyt minussa mitään. En tykännyt biisistä. Aloin oikeasti pitää Britneyn musiikista vasta In The Zonen myötä, kun musaan on tullut r’n’b- vivahteita ja hän on ottanut uusia, siistejä tuottajia mukaan.”

Christina Aguilera
“En ole ehtinyt vielä kuuntelemaan hänen uutta albumiaan (Femme Fatale) kokonaan, koska olen työskennellyt niin lujasti uuden ohjelmani kanssa. Olen kuitenkin Britneyn suuri tukija. Aloitimme yhdessä tällä alalla ja me molemmat jaksamme yhä jatkaa vahvasti eteenpäin. Mielestäni tässä vaiheessa on hyvin tärkeää tukea toisia artisteja, ja varsinkin naisartisteja, jotka asetetaan valokeilassa kilpailemaan toisiaan vastaan. Mielestäni on siis tärkeää, että ilmaisen Britneylle tukeni, sillä hän on vanha ystäväni jo Mickey Mouse Clubin ajoilta.”

G-Eazy
Britney on eräs sukupolvemme tai jopa kaikkien aikojen suurimmista artisteista. Britney on elämää suurempi, mutta samaan aikaan nöyrä ja inhimillinen.”

Justin Long
“Ensitapaamisella ajattelin vain, kuinka hyvän näköinen hän on. Juteltuamme hetken, huomasin, kuinka rento ja tavallinen hän on.”

Kim Cattrall
“Jos kerran esitän jonkun äitiä, miksi en hänen? Hän on niin dynaaminen ja upea.”

Lady GaGa
“Britney ei yksinkertaisesti tarvitse mitään vinkkejä minulta! Britney Spears on popin kuningatar. Minä opin häneltä. Hän on kiva tyttö. Minulle on suuri kunnia, että hän halusi esittää kappaleitani. Ennen kiljuin hänelle Times Squarella ja nyt teen töitä hänelle. Kun olin 13, hän oli aikani provosoivin esiintyjä. Rakastan häntä niin paljon!”

Madonna
“Uskon, että sillä [Britneyn vaikeuksilla] on paljon tekemistä sen kanssa, että hän ei koskaan saanut elää lapsuuttaan. Hän ei pääse kasvamaan ja tekemään virheitä yksityisesti tai yrittämään selvittää asioita ja olemaan pelkkä lapsi. Häntä on katseltu, arvioitu ja tarkasteltu mikroskoopilla teini-iästään saakka. On vaikea kehittyä tällä tavoin.”

Natalie Imbruglia
“Britney on loistava! Hän on loistava poptuote. Hänen lauluillaan on merkittävä osa tämän hetken pop-maailmassa. Uskon Britneyn seuraavan Madonnan jalanjäljillä supertähteyteen.”

Nate “Danja” Hills
“Emme tiedä miten tämä päättyy, mutta toivottavasti hyvin. Britney on nyt erilainen. Hän ottaa riskejä elämässään, mikä näkyy myös musiikissa. Hän on kasvanut aikuiseksi ja kokeilee uusia asioita.”

Rihanna
“Toivon, että teemme kappaleesta [S&M Remix] videon, haluan piiskata Britneytä. Hän ei yleensä tee yhteistyötä kenenkään kanssa. On mahtavaa, että hän suostui ehdotukseeni. Naisartistit tekevät nykyään hyvin vähän duettoja yhdessä.”

Selena Gomez
“Britneyn …Baby One More Time -konsertti oli mahtava. Näin hädin tuskin hänet lavalla, mutta se oli elämäni paras päivä.”

Simon Cowell
“Kaikki luulevat, että hän on saanut hermoromahduksen. Viimeisimpien tempaustensa perusteella hän vie kuitenkin mediaa kuin pässiä narussa ja pitää itsellään täydellisen kontrollin. Hän on palannut synkästä paikasta ja on loistava artisti.”

Taryn Manning
“En ajatellut häntä lainkaan Britney Spearsina. Hän on vain mukava tyttö. Hyvä sielu.”

Will.i.am
“Huomasin hänen rakkautensa musiikkiin. En ole ikinä nähnyt kenenkään olevan niin innoissaan, kikattamassa ja nauramassa mikin takana. Hän oli kuin pieni lapsi äänittäessään biisiä. Koko tunnelma muuttuu, kun joka todella rakastaa musiikkia. Oli mahtavaa työskennellä hänen kanssaan. Häntä ei tarvinnut neuvoa. Kuullessaan kohdan ‘You all better get ready for the kick drum’ hän mietti jo mitä tekisi silloin lavalla. Kun olimme äänittämässä, Britneyn kaltaisia ihmisiä ei tarvitse neuvoa.”

Zöe Saldana
“En tiennyt hänestä paljonkaan. Minulle hän oli vain kaunis esiintyvä taiteilija. Sain tutustua häneen ihmisenä. Yllätyin iloisesti. Hän on upea. Hän ei ole vain lahjakas vaan myös hieno ihminen.”