Britney juhlii tänään 2. joulukuuta syntymäpäiväänsä ja täyttää 36 vuotta. Onnea! Juhlaan on aihetta myös sivuston puolella, sillä palasimme pienen tauon jälkeen uuden ulkoasun kera. Tämän pitäisi toimia hyvin mobiilissa ainakin etusivun osalta. Pidin sivut remonttimoodissa noin viikon, jotta pystyin rauhassa työskentelemään ja päivittelemään. Ulkoasun lisäksi olen käynyt läpi muuta sisältöä. Osa kuvista ei enää toiminut Photobucketin muutosten jälkeen, joten olen korjaillut särkyneitä linkkejä ja korvannut niitä uusilla. Tämä työ jatkuu yhä, joten käykää välillä tsekkailemassa.

Osa teistä ehkä huomasikin, että päivityksiin tuli pientä taukoa loppusyksystä, mihin syynä olivat työkiireeni. Onneksi uutisrintamalla ei ole tapahtunut paljon. Lisäsin muutamia tärkeimpiä viime aikaisia uutisia, jotka voitte lukea tämän päivityksen alapuolelta.

Muistakaa myös, että olemme aktiivisia somessa kolmella eri sivustolla, jotka ovat sisällöltään aika erilaisia. Facebookiin päivittyvät yleensä uutiset, Instaan lataan lempikuviani ja Tumblrissa mennään mielialan mukaan. Facebookin ja Tumblrin puolella tykkääjiä on yli tuhat ja uudemmassa Instagramissa jo yli 200. Liity joukkoon!

FACEBOOK | INSTAGRAM | TUMBLR

Categories: PersonalSite