HeyBritney    Are you ready? The legendary Britney Spears in Finnish
Tervetuloa
Tervetuloa HeyBritney.NET-sivustolle, joka on Suomen laajin ja monipuolisin Britney Spears -fanisivu. Täältä löydät aina uusimmat uutiset, kuvat ja videot popin prinsessasta. Uutisten lisäksi tarjoamme kattavan tietopaketin Britneystä ja hänen urastaan sekä lukuisia lisäosia, kuten kuvagallerian, keskustelufoorumin ja lyriikkaosion. Meidät löytää myös sosiaalisesta mediasta: olemme sekä Facebookissa että Tumblrissa. Kiitos käynnistä ja tervetuloa uudelleen! -Saara
Britney Spears
Britney Spears on viihtynyt 20 vuotta musiikkimaailman huipulla. Hänellä on listaykkösiä kolmella vuosikymmenellä, ja hän on 2000-luvun parhaiten myynyt naisartisti. Lisäksi Britneyn hajuvesiä on ostettu yli miljardi pulloa, ja hän on koko internetin historian etsityin julkkis.
Uusimmat uutiset
 Uusin tuoksu Prerogative Rave myynnissä: Britneyn uusin tuoksu Prerogative Rave on juuri tullut kauppoihin. Sitä saa tällä hetkellä ainak.....
 Rainbow Fantasy nyt myynnissä: Britneyn uusin tuoksu Rainbow Fantasy on nyt myynnissä myös Suomessa. Löydät sen Kicks-myymälö.....
Recent Images

Britney antoi puhelinhaastattelun singaporelaiselle The Straits Times -lehdelle, jossa hän kertoi, ettei kolmatta avioliittoa ole enää luvassa, mutta lapset olisivat tervetulleita. Hän myös kertoi, että pojat eivät ole kiinnostuneita viihdeteollisuudesta, koska “se mitä äiti tekee ei ole siistiä”. Hän myös hehkutti uusiseelantilaista artistia Lordea.

Pop star Britney Spears has two sons who are now around the same age she was when she started out in show business in The Mickey Mouse Club. So, will her kids – Sean, 11, and Jayden James Federline, 10 – be following in their mother’s footsteps? Not a chance, the 35-year-old singer, who is performing at the Singapore Indoor Stadium on June 30, tells The Straits Times.

“They’ve grown up with me being in the business,” she says, sounding chirpy over the telephone from Thailand, one of the stops on her current Asian tour.

“They basically look at it like, ‘Oh, mummy does it, so it’s not that fascinating.’ So I think they’ll go in the opposite direction, believe it or not. What mum does isn’t cool.”

While the upcoming show is her first major concert in Singapore, it will not be the first time she has performed here. She did a showcase performance for music industry executives here in 1998, a year before her debut album …Baby One More Time became a worldwide hit. She recalls of that show: “Me and my mother, it was just me and her and it was really fun for me because I wasn’t famous yet and it was just really funny and cool and very, very special.”

Lue lisää

Lähde: The Straits Times

  

Comments are closed.