Näyttelijä

Britney on näytellyt Crossroads-leffan pääosassa, ja hän oli mukana myös sen käsikirjoittamisessa. Lisäksi Britney on esiintynyt pienissä rooleissa muutamissa elokuvissa ja TV-sarjoissa. Austin Powers -trilogian päätösosassa hän esitti itseään ja nauhoitti Boys-musiikkivideotaan. Vuonna 2005 Britney nähtiin Will & Grace -sarjan yhdessä jaksossa. Vuonna 2008 Britney teki paluun televisioon, kun hän sai osan Ensisilmäyksellä-sarjassa sihteerinä. Kriitikot ja fanit ylistivät Britneyn suoritusta.

Vuonna 2010 Britney teki cameo-roolin Glee-sarjan toisella kaudella. Jaksosta tuli silloin Gleen katsotuin yli 13 miljoonan yleisöllä. Vuonna 2012 Britney nähtiin USA:n X Factorin tuomarina yhden kauden ajan. Britneyn suojatti Carly Rose Sonenclar ylsi kilpailun kakkoseksi.

Britney on esiintynyt lukuisissa pienemmissäkin rooleissa esittäen usein itseään. Tarkempaa tietoa Britneyn rooleista TV:ssä ja elokuvissa löydät filmografia-osiosta.

Tuoksut

Britney Spearsin lanseeraamat parfyymit kuuluvat suosittuun Elizabeth Arden -brändiin. Brändi on julkaissut yli kaksikymmentä tuoksua Britneyn nimellä.

Ensimmäinen hajuvesi Curious julkaistiin vuonna 2004, ja sitä on myyty yli 700 miljoonaa pulloa. Tuoksut ovat tuoneet Britneylle ja hänen tiimilleen vuosien mittaan yli miljardi dollaria. Britneyn hajuvedet ovat supersuosittuja ja niiden myynti muodostaa huimat 34 prosenttia kaikista julkkistuoksuista. Lue lisää hajuvesistä tuoksut-osiossa.

Vaatesuunnittelija

Britney oli esiintynyt Candie’s-merkin kampanjoissa jo aiemmin, ja vuonna 2010 he ilmoittivat, että Britney suunnittelisi heille myös vaate- ja asustemalliston. Niitä oli saatavilla rajoitetun ajan Kohl’s-tavarataloista. Mallistoon kuului muun muassa farkkuja, huppareita, mekkoja ja nahkatakkeja.

“Ensin tapasin Candie’s-merkin suunnittelijoita ja kerroin heille lempityyleistäni. Sitten ideoimme yhdessä. Oli ihanaa nähdä mallit ensimmäistä kertaa. Rakastan mustaa trenssitakkia. Sitä voi pitää vaatteiden päällä tai pelkästään mekkona. Käytin paljon pitsiä, koska halusin vaatteista kiinnostavia ja samalla tyttömäisiä. Oma tyylini on sekoitus mukavuutta ja flirttiä. Tykkään söpöistä hameista, mutta myös huppareista ja farkuista.”

Britneyn ja Kevin Federlinen kerrottiin suunnittelevan avioliittoaikoinaan yhteistä vaatemerkkiä. Toteutumaton suunnitelma nimettiin Pair A Diceksi.

Alusvaatesuunnittelija

Syksyllä 2014 Britney julkisti oman alusvaate- ja oloasumallistonsa The Intimate Britney Spears. Britney sai idean kauan sitten eurooppalaisessa vintageliikkeessä, ja asiaa kypsyteltiin pari vuotta. Kokoelman mallistot on nimetty kukkien mukaan, ja asut ovat naisellisia, seksikkäitä ja ylellisiä. Kokoelmaa myi suomessa CHANGE Lingerie. Yhteistyö päättyi vuonna 2017.

Kirjailija

Britney on toiminut myös kirjailijana yhdessä Lynne-äitinsä kanssa. Syntymämerkki, alkuperäisnimeltään A Mother’s Gift, on kaksikon kirjoittama kirja. Se kertoo 14-vuotiaasta Holly-tytöstä, joka asuu pikkukaupungissa äitinsä Wandan kanssa ja haaveilee pääsystä kuuluisaan Havertyn taidekouluun. Kirjan on suomentanut Ulla Selkälä, ja se julkaistiin suomeksi WSOY:n kustantamana vuonna 2001.

Pelit

Britney teki melkoisen yllättävän aluevaltauksen vuonna 2002 julkaisemalla Britney’s Dance Beat Playstion- konsolipelin. Pelissä kuultavat kappaleet ovat I’m a Slave 4 U, Overprotected, …Baby One More Time, Stronger ja Oops! …I Did It Again.