Jane The Virgin – 2015

Britney vieraili Jane The Virgin -ohjelman kakkoskauden vitosjaksossa omana itsenään. Janelle selviää, että hänen isällään Rogeliolla ja Britneyllä on yhteinen menneisyys ja keskinäisiä kiistoja. Rogelio on suuttunut Britneylle eräässä palkintogaalassa tapahtuneesta teleprompterisählingistä ja Britney puolestaan siitä, että Rogelio paljasti heidän sijaintinsa paparazzeille hyötyäkseen julkisuudesta. Lopuksi ystävykset tekevät sovinnon. Jakso esitettiin USA:ssa 9.11.2015, ja se oli kauden katsotuin. Suomessa jakso nähtiin AVAlla 24.07.2016.

27. luku
Jane on innoissaan tehtyään päätöksen miehiin liittyen. Rafael taas on raivoissaan ja pyytää neuvoa Luisalta. Alba on jättänyt hakemuksen green cardia varten, mutta Xo’n menneisyys palaa kummittelemaan. Marbellaan saapuu poptähti Britney Spears, jonka kanssa Rogeliolla on kana kynittävänä. Michael joutuu ongelmiin töissä ja syyttää Rafaelia ilmiannosta. Milos suunnittelee innoissaan häitä. Jane tajuaa, että hänen on ajateltava Mateon parasta.

The X Factor – 2012

Pitkien spekulaatioiden jälkeen toukokuussa 2012 ilmoitettiin virallisesti, että Britney liittyisi X Factorin toisen kauden tuomareiden joukkoon. Britneyn lisäksi uutena tuomarina nähtiin Demi Lovato ja tuttuina kasvoina Simon Cowell ja L.A. Reid. Britneyn saama 18 miljoonan dollarin palkkio nosti hänet parhaiten ansaitsevien tv-tähtien kastiin. X Factorin jaksot alkoivat Amerikassa FOX-kanavalla 12.9.2012 ja Subilla 25.9.2012. Enemmän tietoa ohjelmasta on täällä.

Glee – 2010

Britney nähtiin Gleen kakkoskauden jaksossa Britney/Brittany, joka on omistettu Britneyn musiikille ja hiteille. Jaksossa kuultiin seuraavat coverit: …Baby One More Time, Stronger, I’m A Slave 4 U, Me Against The Music ja Toxic. Jakso oli silloin Gleen katsotuin 13 miljoonan yleisöllä. Britney-teema oli myös neljännellä kaudella jaksossa Britney 2.0, mutta Britney itse ei ollut mukana siinä.

2.2 Britney/Brittany
Kuoro haluaa laulaa Britney Spearsiä, mutta Will sanoo ei. Emma seurustelee hammaslääkäri Carlin kanssa, ja kuoro menee hammaslääkäriin. Kaikki saavat outoja Britney-fantasioita.

Ensisilmäyksellä – 2008

Britney on vieraillut Ensisilmäyksellä-sarjassa kahteen otteeseen kolmannen tuotantokauden jaksoissa Ten Sessions ja Everything Must Go vuonna 2008. Hänen roolisuorituksiaan on kehuttii kovasti lehdistössä. Ensimmäinen vierailu toi sarjalle ennätykselliset kolme miljoonaa ylimääräistä katsojaa. Britneyn roolihahmo on flirttaileva vastaanottovirkailija Abby.

3.13 Ten Sessions
Jaksossa 3.11 mainittu tarina kerrotaan. Ted poistattaa viimein perhostatuointinsa. Lääkäri Stella kertoo sen vaativan 10 yhden tunnin aikaa. Stella ei suostu lähtemään treffeille potilaan kanssa. Ted aikoo kuitenkin yrittää uudelleen 10 viikon kuluttua. Barney saa vuoden takaisin vetonsa voitettua Tedin kustannuksella.

3.19 Everything Must Go
Marshall ja Lily tarvitsevat nopeasti 1500 dollaria talonsa lattian korjaamiseen. Marshall perustaa www-sivun, jossa Lily voisi myydä designer-vaatteitaan. Lily haluaisi kuitenkin mieluummin hankkia rahat myymällä taulujaan. Muut eivät usko hänen menestyvän, mutta hänelle löytyykin yllättävä asiakaskunta. Barney saa viimein tietää, kuka varoittaa naisia hänestä (jaksossa 3.14). Abby ja Barney yrittävät saada Tedin tajuamaan, kuinka tylsä hän on seurustellessaan Stellan kanssa.

Will & Grace – 2006

Britney vieraili Will & Grace -komediasarjan kahdeksannella kaudella. Britney esitti Jackin työtoveria Amber-Louisea. Hän nauhoitti kohtauksensa liveyleisön edessä 13. ja 15. helmikuuta, ja sai hyvää palautetta sekä sarjan luojilta että kriitikoilta. Jakson katsoi yli 3,7 miljoonaa ihmistä.

8.18 Tahtoo vauvan! (Buy Buy Baby)
Gracen raskauden myötä Karenkin ymmärtää haluavansa vauvan, tosin hieman modernimmalla menetelmällä. Jack puolestaan järkyttyy kuullessaan, että hänen show’nsa saa toisenkin juontajan. Vastedes Jack joutuu luotsaamaan ohjelmaansa rinnallaan blondi bimbo Amber-Louise, joka pitää minihameista ja isänmaallisuudesta. Jaksossa vierailevat Britneyn lisäksi näyttelijätär Wanda Sykes sekä Star Trekistä tuttu George Takei.

Britney & Kevin: Chaotic – 2005

Vuonna 2004 Britney kuvasi sarjaa elämästään Kevinin kanssa Onyx-kiertueen aikana. Sarjan viisi jaksoa esitettiin seuraavana vuonna UPN-kanavalla. Materiaali koostuu suurelta osin Britneyn ja Kevinin itse kuvaamista videoista. Myös heidän häänsä kuvattiin. Sarjaa on esitetty Suomessa Subilla, ja siitä on saatavilla DVD-julkaisu. Sarjan tunnuskappale on Chaotic.

Jakso 1 – Can You Handle My Truth?
Jakso 2 – Who Said Anything About Love?
Jakso 3 – Scared to Love You
Jakso 4 – Magic Happens
Jakso 5 – Veil of Secrecy

Austin Powers ja Kultamuna – 2002

Kaikki saa alkunsa, kun tri. Paha (Dr. Evil) ja Mini-Minä (Mini-Me) karkaavat vankilasta. He yhdistävät voimansa metallurgi-hedonisti Kultamunan kanssa ja kidnappaavat Austinin isän, mestarivakooja Nigel Powersin. Alkaa aikamatkailu konnien yrittäessä vallata maailman koodinimi Peräpreparaatilla (Preparation H). Austin matkaa vuoteen 1975, lyö hynttyyt yhteen Vosu Kleopatran (Foxxy Cleopatra) kanssa ja suuntaa törmäyskurssille kohti tri. Pahaa ja tämän katalia aikeita.

Elokuva sai ensi-iltansa vuonna 2002. Britney on elokuvassa itsensä ja on juuri kuvaamassa musiikkivideota kappaleelle Boys. Britneyllä ei ole elokuvassa lainkaan vuorosanoja. Hänet voi kuitenkin nähdä lopputeksteissä juttelemassa Verne Troyerin (Mini-Minä) kanssa.

Elokuvassa vierailee Britneyn lisäksi muitakin supertähtiä, kuten Tom Cruise, Danny DeVito, Kevin Spacey, Steven Spielberg, Ozzy Osbourne ja Gwyneth Paltrow.

Tien Risteyksessä (Crossroads) – 2002

Crossroads-elokuva sai ensi-iltansa vuonna 2002, ja rooli Lucy Wagnerina oli Britneyn ensimmäinen elokuvapääosa. Leffan on ohjannut Tamra Davis. Käsikirjoituksesta vastasi Greyn Anatomiasta tuttu Shonda Rhimes, mutta myös Britney oli käsikirjoittamisessa jonkin verran mukana. Hän sai myös itse päättää, keitä näyttelijöitä elokuvaan halusi. Crossroadsin budjetti oli 12 miljoonaa dollaria.

Elokuva alkaa kohtauksella, jossa kolme pientä tyttöä hautaa kukin yhden esineen maahan ja päättää avata laatikon lukion päättäjäispäivänä keskiyöllä. Elämä kuitenkin heittää tytöt erilleen eikä kukaan heistä haluaisi pitää lapsuuden lupausta. Britney esittää Lucya, luokkansa priimusta, joka on viettänyt koko nuoruutensa isänsä toiveiden mukaisesti omassa huoneessaan nenä kiinni kirjassa. Lucyn kavereista Kit on koulun suosituin tyttö ja Mimi puolestaan asuntovaunualueen köyhälistöä.

Kun kaikki kolme tyttöä kuitenkin saapuvat sovittuun tapaamiseen, ehdottaa Mimi matkaa länsirannikolle, Los Angelesiin, jossa järjestetään koelaulutilaisuus. Hän pyytää Lucyn ja Kitin mukaansa, mutta molemmilla on parempaakin tekemistä. Aamulla lähdön koittaessa kolmikko on kuitenkin kasassa: Lucy päättää lähteä Phoenixiin tapaamaan äitiään, jota ei ole nähnyt 15 vuoteen, ja Kit tahtoo kihlattunsa luokse, joka opiskelee kalifornialaisessa yliopistossa. Kuskiksi hommattu salaperäinen Ben käynnistää autonsa ja road movie voi alkaa. Matkalla sattuu ja tapahtuu, ja lopulta katsojalle kerrotaan itsestäänselvyys: Mimistä ei olekaan tähdeksi vaan laululintusen ura on avoinna Lucylle.

Rooleissa:
Lucy – Britney Spears
Mimi – Taryn Manning
Kitty – Zöe Saldana
Ben – Anson Mount
Lucyn isä – Dan Aykroyd
Lucy äiti – Kim Cattrall