HEY BRITNEY
Are You Ready?
Menu
Filmografia

Alla olevien isompien esiintymisten lisäksi Britney on esittänyt itseään lukuisissa pienemmissä rooleissa.

The X Factor – 2012

Pitkien spekulaatioiden jälkeen toukokuussa 2012 ilmoitettiin virallisesti, että Britney liittyisi X Factorin toisen kauden tuomareiden joukkoon. Britneyn lisäksi uutena tuomarina nähtiin Demi Lovato ja tuttuina kasvoina Simon Cowell ja L.A. Reid. Britneyn saama 18 miljoonan dollarin palkkio nosti hänet parhaiten ansaitsevien tv-tähtien kastiin. X Factorin jaksot alkoivat Amerikassa FOX-kanavalla 12.9.2012 ja Subilla 25.9.2012. Enemmän tietoa ohjelmasta on täällä.

Glee – 2010

Glee on yhdysvaltalainen musiikillinen draamakomedia, jota esitetään Fox-kanavalla. Sarjan pilottijakso esitettiin Yhdysvalloissa American Idolin jälkeen 19. toukokuuta 2009. Varsinaisesti ohjelman ensimmäinen kausi käynnistyi kuitenkin vasta 9. syyskuuta 2009. Sarja on kerännyt paljon paljon positiivista palautetta kriitikoilta ja historiansa aikana se on ehtinyt voittamaan lukuisia palkintoja.

Sarjan tapahtumat sijoittuvat McKingley High Schooliin Ohioon. Koulun opettaja Will Schuester on päättänyt nostaa koulun Glee Club -kuoron takaisin alkuperäiseen loistoonsa vuosien vaikeuksien jälkeen.

Britney nähtiin kakkoskauden jaksossa Britney/Brittany, joka on omistettu Britneyn musiikille ja hiteille. Jaksossa kuultiin seuraavat coverit: …Baby One More Time, Stronger, I’m A Slave 4 U, Me Against The Music ja Toxic. Jakso oli silloin Gleen katsotuin 13 miljoonan yleisöllä. Britney-teema oli myös neljännellä kaudella jaksossa Britney 2.0, mutta Britney itse ei ollut mukana siinä.

2.2 Britney/Brittany
Kuoro haluaa laulaa Britney Spearsiä, mutta Will sanoo ei. Emma seurustelee hammaslääkäri Carlin kanssa, ja kuoro menee hammaslääkäriin. Kaikki saavat outoja Britney-fantasioita.

Ensisilmäyksellä – 2008

Ensisilmäyksellä (How I Met Your Mother) TV-sarjaa esitettiin ensimmäisen kerran USA:ssa 19.9.2005 ja Suomessa 20.2.2008. Päähenkilö Ted kertoo vuonna 2030 lapsilleen tarinaa siitä, miten hän tapasi heidän äitinsä. Tarina on melko pitkä, sillä äidin henkilöllisyyttä ei toistaiseksi ole paljastettu. Sarja keskittyy lähes kolmekymppisten kaverusten Barneyn, Marshallin, Lilyn, Robinin ja tietysti Tedin elämään 2000-luvulla.

Britney on vieraillut sarjassa kahteen otteeseen kolmannen tuotantokauden jaksoissa Ten Sessions ja Everything Must Go vuonna 2008. Ovet ovat sarjan luojan mukaan avoinna Britneyn kolmannelle vierailulle. Popparin roolisuorituksia on kehuttu kovasti lehdistössä. Ensimmäinen vierailu toi sarjalle ennätykselliset kolme miljoonaa ylimääräistä katsojaa.

Britneyn roolihahmo on flirttaileva vastaanottovirkailija Abby.

3.13 Ten Sessions
Jaksossa 3.11 mainittu tarina kerrotaan. Ted poistattaa viimein perhostatuointinsa. Lääkäri Stella kertoo sen vaativan 10 yhden tunnin aikaa. Stella ei suostu lähtemään treffeille potilaan kanssa. Ted aikoo kuitenkin yrittää uudelleen 10 viikon kuluttua. Barney saa vuoden takaisin vetonsa voitettua Tedin kustannuksella.

3.19 Everything Must Go
Marshall ja Lily tarvitsevat nopeasti 1500 dollaria talonsa lattian korjaamiseen. Marshall perustaa www-sivun, jossa Lily voisi myydä designer-vaatteitaan. Lily haluaisi kuitenkin mieluummin hankkia rahat myymällä taulujaan. Muut eivät usko hänen menestyvän, mutta hänelle löytyykin yllättävä asiakaskunta. Barney saa viimein tietää, kuka varoittaa naisia hänestä (jaksossa 3.14). Abby ja Barney yrittävät saada Tedin tajuamaan, kuinka tylsä hän on seurustellessaan Stellan kanssa.

Will & Grace – 2006

Will & Grace oli suosittu Emmy-palkinnon voittanut tilannekomedia, joka keskittyi Will Trumanin, homoseksuaalin lakimiehen, ja tämän parhaan ystävän sisustussuunnittelija Grace Adlerin elämään. Heidän lisäkseen sarjassa olivat merkittävässä osassa rikas Karen Walker sekä homoseksuaali näyttelijä Jack McFarland. Sarjan tapahtumat sijoittuivat New Yorkiin. Sarjasta tehtiin kahdeksan tuotantokautta ja sen viimeinen jakso esitettiin Yhdysvalloissa toukokussa 2006. Britney esitti Amber-Louisea.

8.18 Tahtoo vauvan! (Buy Buy Baby)
Gracen raskauden myötä Karenkin ymmärtää haluavansa vauvan, tosin hieman modernimmalla menetelmällä. Jack puolestaan järkyttyy kuullessaan, että hänen show’nsa saa toisenkin juontajan. Vastedes Jack joutuu luotsaamaan ohjelmaansa rinnallaan blondi bimbo Amber-Louise, joka pitää minihameista ja isänmaallisuudesta. Jaksossa vierailevat Britneyn lisäksi näyttelijätär Wanda Sykes sekä Star Trekistä tuttu George Takei.

Britney & Kevin: Chaotic – 2005

Vuonna 2004 Britney kuvasi sarjaa elämästään Kevinin kanssa Onyx-kiertueen aikana. Sarjan viisi jaksoa esitettiin seuraavana vuonna UPN-kanavalla. Materiaali koostuu suurelta osin Britneyn ja Kevinin itse kuvaamista videoista. Myös heidän häänsä kuvattiin. Sarjaa on esitetty Suomessa Subilla, ja siitä on saatavilla DVD-julkaisu. Sarjan tunnuskappale on Chaotic.

Jakso 1 – Can You Handle My Truth?
Jakso 2 – Who Said Anything About Love?
Jakso 3 – Scared to Love You
Jakso 4 – Magic Happens
Jakso 5 – Veil of Secrecy

Austin Powers ja Kultamuna – 2002

Kaikki saa alkunsa, kun tri. Paha (Dr. Evil) ja Mini-Minä (Mini-Me) karkaavat vankilasta. He yhdistävät voimansa metallurgi-hedonisti Kultamunan kanssa ja kidnappaavat Austinin isän, mestarivakooja Nigel Powersin. Alkaa aikamatkailu konnien yrittäessä vallata maailman koodinimi Peräpreparaatilla (Preparation H). Austin matkaa vuoteen 1975, lyö hynttyyt yhteen Vosu Kleopatran (Foxxy Cleopatra) kanssa ja suuntaa törmäyskurssille kohti tri. Pahaa ja tämän katalia aikeita.

Elokuva sai ensi-iltansa vuonna 2002. Britney on elokuvassa itsensä ja on juuri kuvaamassa musiikkivideota kappaleelle Boys. Britneyllä ei ole elokuvassa lainkaan vuorosanoja. Hänet voi kuitenkin nähdä lopputeksteissä juttelemassa Verne Troyerin (Mini-Minä) kanssa.

Elokuvassa vierailee Britneyn lisäksi muitakin supertähtiä, kuten Tom Cruise, Danny DeVito, Kevin Spacey, Steven Spielberg, Ozzy Osbourne ja Gwyneth Paltrow.

Tien Risteyksessä (Crossroads) – 2002

Elokuva sai ensi-iltansa vuonna 2002, ja rooli Lucy Wagnerina oli Britneyn ensimmäinen elokuvapääosa. Leffan on ohjannut Tamra Davis. Käsikirjoituksesta vastasi Greyn Anatomiasta tuttu Shonda Rhimes, mutta myös Britney oli käsikirjoittamisessa jonkin verran mukana. Hän sai myös itse päättää, keitä näyttelijöitä elokuvaan halusi. Crossroadsin budjetti oli 12 miljoonaa dollaria.

Elokuva alkaa kohtauksella, jossa kolme pientä tyttöä hautaavat kukin yhden esineen maahan ja päättävät avata laatikon lukion päättäjäispäivänä keskiyöllä. Elämä kuitenkin heittää tytöt erilleen eikä kukaan heistä haluaisi pitää lapsuuden lupausta. Britney esittää Lucya, luokkansa priimusta, joka on viettänyt koko nuoruutensa isänsä toiveiden mukaisesti omassa huoneessaan nenä kiinni kirjassa. Lucyn kavereista Kit on koulun suosituin tyttö ja Mimi puolestaan asuntovaunualueen köyhälistöä.

Kun kaikki kolme tyttöä kuitenkin saapuvat sovittuun tapaamiseen, ehdottaa Mimi matkaa länsirannikolle, Los Angelesiin, jossa järjestetään koelaulutilaisuus. Hän pyytää Lucyn ja Kitin mukaansa, mutta molemmilla on parempaakin tekemistä. Aamulla lähdön koittaessa kolmikko on kuitenkin kasassa: Lucy päättää lähteä Phoenixiin tapaamaan äitiään, jota ei ole nähnyt 15 vuoteen, ja Kit tahtoo kihlattunsa luokse, joka opiskelee kalifornialaisessa yliopistossa. Kuskiksi hommattu salaperäinen Ben käynnistää autonsa ja road movie voi alkaa. Matkalla sattuu ja tapahtuu, ja lopulta katsojalle kerrotaan itsestäänselvyys: Mimistä ei olekaan tähdeksi vaan laululintusen ura on avoinna Lucylle.

Rooleissa:
Lucy Britney Spears
Mimi Taryn Manning
Kitty Zöe Saldana
Ben Anson Mount
Lucyn isä Dan Aykroyd
Lucy äiti Kim Cattrall