Oops!… I Did It Again -musiikkivideo

Oops!… I Did It Again -musiikkivideo näytti aivan uuden Britneyn, jonka söpö koulutyttöasu oli muuttunut tiukaksi nahkapuvuksi. Juuri tästä videosta alkaa Britneyn aikuismaisemman tyylin luominen ja seksisymbolin maine.

Don’t Let Me Be The Last To Know -musiikkivideo

Kyseinen video sisältää useita suutelukohtauksia ja Britneyn vaatetus on niukkaa, koska video on kuvattu rannalla. Hänen äitinsä ei pitänyt videosta sen rohkeuden vuoksi.

I’m A Slave 4 U -musiikkivideo

Kyseistä musiikkivideota pidetään yhä yhtenä Britneyn rohkeimmista vedoista. Se oli myös riski, sillä Britney oli nuorten esikuva ja varsinkaan vanhemmat eivät pitäneet videon ronskeista asuista ja tansseista.

MTV VIDEO MUSIC AWARDS 2001

Vuoden 2001 MTV Video Music Awards -gaalassa Britney kohahdutti esiintymällä tiikerin kanssa ja albiinopyton olkapäillään. Vuonna 2008 esitys äänestettiin VMA:n historian ikimuistoisimmaksi hetkeksi.

MTV Video Music Awards 2003

Vuoden 2003 MTV VMA -gaalassa kohahti, kun Britney ja Madonna suutelivat kesken esityksen. Suudelma on äänestetty vuosikymmenen parhaaksi. Madonna suuteli myös Christina Aguileraa, mutta se ei näkynyt lähetyksessä, koska kamera zoomasi Justin Timberlakeen.

Everytime – musiikkivideo

Alkuperäisen suunnitelman mukaan Britneyn oli tarkoitus kuolla Everytime -musiikkivideon lopussa. Asiasta tuli kuitenkin sellainen kohu, että siihen lisättiin kohtaus, jossa Britney nousee ammeesta hengissä. Jotkut luulevat virheellisesti, että hän viiltää ranteensa auki, mutta punainen juova kädessä ei ole verta vaan Kabbalah-nauha. Veri Britneyn päässä tuli paparazzin kamerasta, johon Britney löi päänsä.

Breathe On Me (Onyx Hotel Tour)

Onyx Hotel -kiertueella esittäessään Breathe On Me -kappaletta, Britney on pukeutunut alusvaatteisiin ja pyörii sängyllä miestanssijansa kanssa. Esityksen lopuksi he suutelevat. Vanhemmat kritisoivat tätäkin huonona esimerkkinä nuorille.

MTV Video Music Awards 2007

Vuoden 2007 VMA-gaalan shokeeraus ei ollut tarkoituksellista, mutta se aiheutti yhden Britneyn uran suurimmista kohuista. Laiskan esiintymisen ja jännityksen lisäksi moni muukin asia meni pieleen. Vaatevalintaa muutettiin viime hetkellä ja hänen kengänkorkonsa oli rikki.

Gimme More -musiikkivideo

Gimme More -musiikkivideolla strippari-Britney tanssii tangon ympärillä ja pakarat vilkkuvat. On myös olemassa videokuvaa Britneystä ilman paitaa, mutta ne kohtaukset eivät ymmärrettävistä syistä päätyneet viralliselle videolle. Videon alkuperäinen konseptikaan ei ole aivan viaton. Siinä Britneyn oli tarkoitus olla omissa hautajaisissaan.

Womanizer-musiikkivideo

Womanizerin musiikkivideolla nähdään kohtaus, jossa Britney on alasti erikoisen näköisessä höyrysaunassa. Videon ohjaajan Kahnin mukaan hän halusi antaa sillä takaisin niille, jotka olivat kritisoineet Britneyn painoa ja ulkonäköä.

If U Seek Amy

Kappale aiheutti kohun kaksimielisillä sanoillaan, sillä If U Seek Amy laulettaessa nopeasti muuntuu muotoon f-u-c-k me. Radioita varten tehtiinkin eri versio, jossa lauletaan “if you see Amy”.

3

3 kertoo nimensä mukaisesti kimppakivasta. Biisin “Peter, Paul & Mary” on viittaus 60-luvulla esiintyneeseen amerikkalaiseen folk-yhtyeeseen.

Criminal -musiikkivideo

Criminalin musiikkivideo hätkähdytti herkkänahkaisempia monestakin syystä. Ensinnäkin VEVO antoi sille ikärajasuositukseksi K-18, koska siinä nähdään heidän mielestään liikaa paljasta pintaa ja seksikohtauksia. Toiseksi siinä on aseita, ja ryöstääpä Britney vaniljakynttilöitäkin.

S&M

Britney oli mukana Rihannan S&M-biisin remixversiolla, joka nimensä mukaisesti kertoo sadomasokismista. Lisäksi esittäessään kappaletta Billboard Music Awards -gaalassa vuonna 2011 parivaljakko vaihtoi nopean suudelman.

Work Bitch -musiikkivideo

Work Bitch -video ihastutti ja vihastutti S&M -viittauksillaan. Britney ruoskii tanssijoitaan, taluttaa heitä hihnassa ja laittaa heille suukapuloita. Julkaistu versio tosin on kesy siihen verrattuna, mikä se alun perin oli. Britney kertoi sensuroineensa sitä rankalla kädellä.