HeyBritney    Are you ready? The legendary Britney Spears in Finnish
Tervetuloa
Tervetuloa HeyBritney.NET-sivustolle, joka on Suomen laajin ja monipuolisin Britney Spears -fanisivu. Täältä löydät aina uusimmat uutiset, kuvat ja videot popin prinsessasta. Uutisten lisäksi tarjoamme kattavan tietopaketin Britneystä ja hänen urastaan sekä lukuisia lisäosia, kuten kuvagallerian, keskustelufoorumin ja lyriikkaosion. Meidät löytää myös sosiaalisesta mediasta: olemme sekä Facebookissa että Tumblrissa. Kiitos käynnistä ja tervetuloa uudelleen! -Saara
Britney Spears
Britney Spears on viihtynyt 20 vuotta musiikkimaailman huipulla. Hänellä on listaykkösiä kolmella vuosikymmenellä, ja hän on 2000-luvun parhaiten myynyt naisartisti. Lisäksi Britneyn hajuvesiä on ostettu yli miljardi pulloa, ja hän on koko internetin historian etsityin julkkis.
Uusimmat uutiset
 Uusin tuoksu Prerogative Rave myynnissä: Britneyn uusin tuoksu Prerogative Rave on juuri tullut kauppoihin. Sitä saa tällä hetkellä ainak.....
 Rainbow Fantasy nyt myynnissä: Britneyn uusin tuoksu Rainbow Fantasy on nyt myynnissä myös Suomessa. Löydät sen Kicks-myymälö.....
Recent Images

American Dream -peliä on jo kohta promottu enemmän kuin Britney Jean -albumia. Tässä uusi minihaastattelu Cosmopolitanille, jossa selviää muun muassa, perustuvatko jotkut pelin hahmoista oikeisiin ihmisiin. Instagram-addiktina Britney antaa myös selfievinkin.

You’re a regular Starbucks customer IRL — what’s your go-to coffee order?

Passion Tango Herbal Tea is my drink of choice.

So what made you decide to debut an iPhone game, which I’m obsessed with already, BTW. And what’s been your favorite part of the design process?

Thank you so much, I’m really glad you like it! I just think it’s going to be so cool to interact with my fans in a whole new way … I was really involved in the overall look and feel of the game. My favorite details are the different outfits I wear in the game because I’ve worn [many of] them in real life.

Are there any characters in the game that are maybe based on real-life people — like how everyone speculated Willow Pape in Kim Kardashian’s app was, you know, Paris Hilton? I’m wondering about that villainous Aston Kole in particular, TBH.

No! The game is its own little world.

So when you’re not playing it yourself, what are some of your other go-to apps?

Other than my game, I love Instagram.

Obviously, because you’re a selfie queen — what are some of your top tips for taking good selfies?

Just have fun and never take yourself too seriously.

And what’s your best IRL advice for people looking to break into the music industry — folks without you as their fairy godmother specifically?

No matter what, never give up on your dreams.

Lähde: Cosmopolitan

  

Comments are closed.