HeyBritney    Are you ready? The legendary Britney Spears in Finnish
Tervetuloa
Tervetuloa HeyBritney.NET-sivustolle, joka on Suomen laajin ja monipuolisin Britney Spears -fanisivu. Täältä löydät aina uusimmat uutiset, kuvat ja videot popin prinsessasta. Uutisten lisäksi tarjoamme kattavan tietopaketin Britneystä ja hänen urastaan sekä lukuisia lisäosia, kuten kuvagallerian, keskustelufoorumin ja lyriikkaosion. Meidät löytää myös sosiaalisesta mediasta: olemme sekä Facebookissa että Tumblrissa. Kiitos käynnistä ja tervetuloa uudelleen! -Saara
Britney Spears
Britney Spears on viihtynyt 20 vuotta musiikkimaailman huipulla. Hänellä on listaykkösiä kolmella vuosikymmenellä, ja hän on 2000-luvun parhaiten myynyt naisartisti. Lisäksi Britneyn hajuvesiä on ostettu yli miljardi pulloa, ja hän on koko internetin historian etsityin julkkis.
Uusimmat uutiset
 Rainbow Fantasy nyt myynnissä: Britneyn uusin tuoksu Rainbow Fantasy on nyt myynnissä myös Suomessa. Löydät sen Kicks-myymälö.....
 Kiertueraportti + kuvia Manchesterista: Kuten tiedätte, olin lauantaina Manchesterin konsertissa ja ajattelin kirjoittaa lyhyen raportin ko.....
Recent Images

Huolimatta juorulehtien uutisoinnista, Britneyn taustajoukot ja Planet Hollywood vahvistavat, että lippujen myynti on lähtenyt hyvin käyntiin. Kaikki 16 VIP-pakettia on jo myyty loppuun, ja niitä lisättiin kovan kysynnän vuoksi. Lipunmyynnin aloittamista tuleviin esityksiin saatetaan aikaistaa samasta syystä. Lippuja voit selata täältä. On muuten hassua, että esityksille on jo annettu arvioita. Kaikki eivät nyt ole ihan kartalla :D

You better get your tickets to Britney Spears’ upcoming Las Vegas residency before they’re all gone.

Despite a tabloid report claiming sales for the Planet Hollywood gig aren’t as strong as her camp expected, Brit’s manager Larry Rudolph tells me exclusively that “nothing could be further from the truth.

“This is the best-selling show in the history of Vegas,” he said. “We have a great thing going here. We have a great show we’re putting together. We have nothing but greenlights ahead of us. We have amazing sales.”

Spears’ two-year residency, officially called Britney Spears: Piece of Me, kicks off on Dec. 27 at Planet Hollywood.

All of the highest-priced VIP packages for the first 16 shows that went on sale last week sold out “instantaneously,” Rudolph said. “There were more added, because of the demand.”

The next block of tickets are scheduled to go on sale in a couple of weeks, but Rudolph said Caesars Entertainment—which operates Planet Hollywood—may release them earlier because of the “high demand.”

“As we suspected, ticket demand for Britney Spears’ headlining residency at Planet Hollywood has been extraordinary,” Caesars chief marketing officer Tariq Shaukat said in a statement released earlier today. “This is as strong an on-sale performance as we’ve seen for any of our iconic Las Vegas headliner shows.”

Spears dished to Ryan Seacrest about the residency during a recent appearance on his morning radio show.

“We are going to have all the works—snow, water, rain, everything,” she said. “Every time I do a show, I like to really bring it. I love to put on a show that will really entertain fans. We want the feeling that fans will be in the show with me. We’re going to have a cool set-up for them with a party vibe so they are really there with me.”

E!Online

  

Comments are closed.